Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Тоді і ТС душка та зірочка. Він чемний і гарненький.
О, так!
З жінками я максимально чемний! А якщо мене трохи напідорити, то буду ще й максимально гарненький:D
І розказувать красіво вмію точно не гірше, але кому воно тре..?

• 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
З точки зору не офіцерської тусовки, а звичайної солдатні:
1389505782_2065336699.jpeg
+ 100% відсотків. Практично всі офіцери якось по хамськи відносяться до рядового складу, при принаймні те що я бачив.

+ 100% відсотків. Практично всі офіцери якось по хамськи відносяться до рядового складу, при принаймні те що я бачив.
Люди бувають різні. В армії - особливо.
А солдата може зрозуміти, хто сам був ним. Чим менше начальства- тим краще. Є спражні офіцери, але нажаль їх обмаль.

Ви здається власник, або керівник невеличкого цеху металообробки? Давно цікавилися думкою роботяг про себе ? :D

Вітаю, делюсь тим чого купувати не треба.Ціна ременя 300 грн. Час користування п'ять днів. Результати на фотографії

Вкладення

• IMG_20241012_134203.jpg
    IMG_20241012_134203.jpg
    3.1 MБ · Перегляди: 20
  • IMG_20241012_134222.jpg
    IMG_20241012_134222.jpg
    2.8 MБ · Перегляди: 18
  • IMG_20241012_135229.jpg
    IMG_20241012_135229.jpg
    2.6 MБ · Перегляди: 16
Люди бувають різні. В армії - особливо.
А солдата може зрозуміти, хто сам був ним. Чим менше начальства- тим краще. Є спражні офіцери, але нажаль їх обмаль.

Ви здається власник, або керівник невеличкого цеху металообробки? Давно цікавилися думкою роботяг про себе ? :D
По перше я спілкуюсь зі своїми робітниками без хамства і не принижую їх. А по друге вони вільни пійти від мене в любу мить. Чого я не можу сказати про армію.
Є велика різниця між Працювати на себе, або сидіти на зарплаті від держави. Коли тобі платять гроші не залежно від твоїх успіхів.

Останнє редагування:
По перше я спілкуюсь зі своїми робітниками без хамства і не принижую їх. А по друге вони вільни пійти від мене в любу мить. Чого я не можу сказати про армію.
Є велика різниця між Працювати на себе, або сидіти на зарплаті від держави. Коли тобі платять гроші не залежно від твоїх успіхів.
Це Типова думка власника/ керівника.
По перше: можна без хамства і принижень створити негарні умови праці.
По друге - про вільні люди в Україні зараз - то навіть несмішно. Наприклад Я знаю одне підприємство в нашому місті з поганою зарплатою і приниженнями, але з чергою бажаючих чоловіків там саме зараз працювати. Я гадаю непотрібно писати чому).
А Про різницю працювати на себе і керівником на " дядю" - це тема дискусії у мирний час .

А зараз що ви , що умовний командир в зсу використовуєте людський ресурс. І є принципи використання цього ресурсу. І навіть останній командир- бовдур і самодур буде намагатися виконувати вказівки свого начальства, бо в армії достатньо засобів впливу, крім " зарплати від держави".

Практично всі офіцери якось по хамськи відносяться до рядового складу, при принаймні те що я бачив.
та ні. ти шо. далеко не всі.
наоборот ті огидні випадки, просто більше озвучуються. але ніким таке не вітається.
є у нас парочку таких утирків :D так всі вважають їх нерукопожатними чертями.
а є такий, що он до нього практично діти попали. всім по 18-20 років. стояли, теребілі пакетики атб у руках, бо не було нічого в них, батьки непутьові, 60 кг весу.... за пару років стали рексами в 90 кг мязів, відїлись, придбали речі, скопили на машини та зараз коплять на хату (командир контролює шоб не просірали гроші :D), влаштував їх ВУЗи. сказав війна закінчиться, на всі чотири сторони і робіть шо хочете. але вийдете хоч звідци людьми і с приданим :D половині цих кріхіток казали або армія, або посадимо. ну тепер вони мають ордена за Мужність, Богдана Хмельницького і тд. всі вважають шо він ростить собі ЧВК :браво:

та ні. ти шо. далеко не всі.
наоборот ті огидні випадки, просто більше озвучуються. але ніким таке не вітається.
є у нас парочку таких утирків :D так всі вважають їх нерукопожатними чертями.
а є такий, що он до нього практично діти попали. всім по 18-20 років. стояли, теребілі пакетики атб у руках, бо не було нічого в них, батьки непутьові, 60 кг весу.... за пару років стали рексами в 90 кг мязів, відїлись, придбали речі, скопили на машини та зараз коплять на хату (командир контролює шоб не просірали гроші :D), влаштував їх ВУЗи. сказав війна закінчиться, на всі чотири сторони і робіть шо хочете. але вийдете хоч звідци людьми і с приданим :D половині цих кріхіток казали або армія, або посадимо. ну тепер вони мають ордена за Мужність, Богдана Хмельницького і тд. всі вважають шо він ростить собі ЧВК :браво:
Це кому як пощастить. Тс не дуже гарно про своїх командирів відзиваеться. Брата в 15 років спочатку не хотіли демобілізувати, а потім коли дізнались, що їде перевірка тупо вночі віддали документи та вивезли за територію части. Бо знали вщо мовчати він не буде. Це реально системна проблема, що все залежить від особистостей а не від інституцій

...половині цих кріхіток казали або армія, або посадимо. ну тепер вони мають ордена за Мужність, Богдана Хмельницького і тд. всі вважають шо він ростить собі ЧВК :браво:
Якщо або в армію, або на нари, то це багато що пояснює. Краще вже так.

По перше: можна без хамства і принижень створити негарні умови праці.
Можно и що?

По друге - про вільні люди в Україні зараз - то навіть несмішно. Наприклад Я знаю одне підприємство в нашому місті з поганою зарплатою і приниженнями, але з чергою бажаючих чоловіків там саме зараз працювати. Я гадаю непотрібно писати чому).
Це вже зовсім балачки пошли. Скільки років за невиконання наказу в армії зараз дають?
А Про різницю працювати на себе і керівником на " дядю" - це тема дискусії у мирний час .
Це факти при прочих рівних держструктура завжди буде менш ефективною чем приватна. Держслужбовцю в 90% відсотків випадків не треба думати, треба виконувати інструкцію і все буде ок. Головне щоб на папірцях все гарно було.

Якщо або в армію, або на нари, то це багато що пояснює. Краще вже так.
ну. вони просто не маміни корзіночкі були. одірви та викинь. нічого серьезного. але бешкетники :D
а тепер вони одні з найкращих операторів груп спп.
до речі навіть відео гуляє в інеті, там де вони штурмують противника.
це було занесено в книгу ссо різних держав. як вони працювали. :оплески:

тому шо не рукопожатні черті старше начальство.
командир їздив їх знімати. відмовили.
У армії дуже цікаво), будь який "шлепер" за вислогую отримає своє очередне звання ), а з війною, ще бистріше

У армії дуже цікаво), будь який "шлепер" за вислогую отримає своє очередне звання ), а з війною, ще бистріше
нажаль так.
мало хто знає які війни йдуть в середині офіцерського состава. дійсно гідні проти шлепєрів........" сумна посмішка".....)))

колись може я напишу як було в мене.... мене відправили на Волчанськ в травні, думали ми там задвухсотімся.... .
В Харкові прийшла до тями.... бо це моє місто. моє. нескорене))))) грав оркестр на руїнах Палацу Праці.... я стояла і думала......
осознала весь піздец.
Волчанськ мене врятував. Хоча сам був знищений.
Я повернулась живою і знищила покидьків.
тепер їм не світить нічого. ніяких погонів та підвищення.
але завелика ціна.....

нічого ви з того не зрозумієте) але потім якось)
я не Капюшон)))) гарно писати не вмію)
може після війни)))))) ахахаххахаха

:вітаю::вітаю::вітаю::вітаю::вітаю::вітаю::вітаю::вітаю:

))) військо/армія то є щось не зрозуміло, без логіки.

мало хто знає які війни йдуть в середині офіцерського состава
З власного досвіду.
Я зразу сказав, що я не кадровий військовий, хоча з родини кадрового військового, мені звання, посади, вислуга, кар'єра військова не потрібні. В нас різні приорітети, розглядати мене як конкурента не потрібно, я не буду претендувати, Для мене першочергове, перемога і демобілізація.
Але ...)))

мені звання, посади, вислуга, кар'єра військова не потрібні
Посади прив'язані до звань - так і починається возня.
Солдат не хоче сичувати на сержантській без відповідних личок. Капітан - на лейтенантській чи майорській. Полуполковніку на майорській також нецікаво...

Назад
Зверху Знизу