Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
кто цензор?

• 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Сьогодні вчергове практикувався в вождєнії авто. Від'їздив без помилок та пригод в містечко за 30 км від нас, по ньому і назад.
А коли вже заїжджав в кущі, переплутав газ з гальмами. Боком зачепив дерево. Результат: пошкодив пасажирські передні двері, зламав дзеркало. Скло в них розлетілося. Тепер це все під заміну (
Хто знає де придбати - велкам в лічку.
Ось така хуйня, любі друзі..

Мій косяк, я лошара.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, olx, також пошукай вже по назві в Гуглі як знайдеш на цих сайтах.
Також можна сходити на розбірку Автоград коло Будмена у Харкові (у народі, на комунальній) чи мабуть на Лоску. Я хз чи воно ще працює зараз та коли. Але на тому ж автограді був досить обмежений вибір. Так що мабуть інтернет краще.

Буду їздить обережно)

Вкладення

• IMG_20230918_154503.jpg
    IMG_20230918_154503.jpg
    2.5 MБ · Перегляди: 201
Та то скорее он милфу таки нашёл.он же охотник на милф )))ну и такое получилось )))как можно думать о педалях, когда милфа рядом )))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, olx, також пошукай вже по назві в Гуглі як знайдеш на цих сайтах.
Також можна сходити на розбірку Автоград коло Будмена у Харкові (у народі, на комунальній) чи мабуть на Лоску. Я хз чи воно ще працює зараз та коли. Але на тому ж автограді був досить обмежений вибір. Так що мабуть інтернет краще.
На Автограді знайшлося лише затерте понівечене гівно, під шліфовку і покраску.
1000012148.jpg

Замовив на волинській розбірці у вмєняємому стані, вже їде. 6250 за двері, дзеркало, скло та ручку, включно з доставкою. СТО нарішали. У другій половині тижня зроблять, сподіваємося. Поки що їздимо з вєтєрком.
1000012199.jpg

Останнє редагування:
повір, .. не лий 80й тудой ку не тре. )))
Бльо, у нас нач пмм притарабанив майже п'ять тон 80-го, я думав, такого вже нема. В середу буду отримувати 500 л. Ну, то в шишиги та 131 залью.
В шкоди - тільки 95 вог по талонам.
А тауранчик 1.9 дизель - агінь. Після Фабії шо танк:yahoo:

Готуй присадку для ДП на зиму + запасний паливний фільтр , щоб соляра не прихопилась, а паливний фільтр на той випадок якщо вже прихопилась.

На Автограді знайшлося лише затерте понівечене гівно, під шліфовку і покраску.
1000012148.jpg

Замовив на волинській розбірці у вмєняємому стані, вже їде. 6250 за двері, дзеркало, скло та ручку, включно з доставкою. СТО нарішали. У другій половині тижня зроблять, сподіваємося. Поки що їздимо з вєтєрком.
1000012199.jpg
На Волині й не таке знайдеш :D
Для ЗСУ - якщо треба, то знімуть в когось і свіжак, то хлопці такі...
P.S. вітаю. Дерева більше не бодай.

Ты долбоеб или не был на нуле
Сука главное чтобы авто двигалось и хоть какие дверцы закрывались багажник в первую очередь, ты не на продажу ее брал и наверное гуртом, чувак мы больше 20 авто поменяли за почти два года, и не садись больше за баранку легк авто на бехе наивнее учись, все твое притебе салага мля
Сам не сильно вожу но за такую хуйню ваще не парился
Твоя задача при пиздорезе завести любую технику и уехать оттуда, и вывезти братьев или разьебашить все нах, учись всему я на бехе и танке могу, бо учись всему, кто не учиться на войне тот долго не живет
Пздць, для тебе новина що я у тиловому підрозділі?
Машина на нуль і не їздитиме - вона для тилових справ.
Якщо за ті самі гроші один пропонує мотлох, а інший - щось пристойніше, вибір є очевидним.
Де я навчуся танку або бехі? Тут у нас буханки, декілька вантажівок та легковухи. Всьо!

Треніруйся на кошках

Пздць, для тебе новина що я у тиловому підрозділі?
Машина на нуль і не їздитиме - вона для тилових справ.
Якщо за ті самі гроші один пропонує мотлох, а інший - щось пристойніше, вибір є очевидним.
Де я навчуся танку або бехі? Тут у нас буханки, декілька вантажівок та легковухи. Всьо!
ИМХО а еще он любит приврать :D

Храбрая вода делает нехорошие вещи с некоторыми нормальными, в общем, людьми.

Підкажіть, які турнікети кращі і де купити? Заздалегідь вдячний!

Назад
Зверху Знизу