Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Это шо, по теме? 🤦♂️На Житомирщині офіцер жорстоко побив ногами строковика в казармі, — соцмережі (відео)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Именно.Это шо, по теме? 🤦♂️
Треба бути готовим до побиття зі сторони "командирів".Що брати, що купити, не зрозумів з твого поста. Може поради якісь?
Морально і фізично.Яким чином бути готовим?
а нехуй бухатьТреба бути готовим до побиття зі сторони "командирів".
Знаешь, чем ты отличаешься от того пидора-садиста-"командира"?Морально і фізично.
Да це ж підарюга ухилянт симулянт зі Львова (по легенді). В ухилянтській темі його і забанили, то він знайшов нове пристанище.Знаешь, чем ты отличаешься от того пидора-садиста-"командира"?
Он подрывает боеспособность ЗСУ изнутри, а ты - снаружи.
Я бы забанил тебя.
Жодних підтвержень вживання алкоголю зі сторони солдата нема.а нехуй бухать
Тобі буде добре на росії з такими думками.Знаешь, чем ты отличаешься от того пидора-садиста-"командира"?
Он подрывает боеспособность ЗСУ изнутри, а ты - снаружи.
Я бы забанил тебя.
возможно, в тг было что солдат буханул. Если ты нарушаешь устав - то будь готов что и другой может нарушитьЖодних підтвержень вживання алкоголю зі сторони солдата нема.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ніяких доказів вживання алкоголю зі сторони солдата немає!возможно, в тг было что солдат буханул. Если ты нарушаешь устав - то будь готов что и другой может нарушить
я что, спорю?Ніяких доказів вживання алкоголю зі сторони солдата немає!
Кіко раз ще написати?
Сперечатися будете,коли вас уєбе з ноги "командир"і скаже,що ви були бухий.я что, спорю?