Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
IMG_20250820_101207.webp

Попросив би кого за гроші якщо є можливість. Великий город?
Не дуже великий, а за грошi - нафига тодi я садив картоплю, полов, обгортав, жукiв травив, за грошi мiг би купити в магазинi й не паритися. Але по 45грн, як вона була весною - я ебав в рот купувати картоплю! Своя вродила добре, буду потихеньку копати, вистачить мабуть до наступного лiта, до молодоi. В минулому роцi садив менше, та вродила гiрше, до лiта не вистачило, тож прийшлося купувати по 45грн/кг

Хочете прикол!?
На четвертий рік повномасштабного вторгнення, в паспорт громадянина України інформацію ким виданий, вносять досі двома мовами.

ПиСи. Але потрібно віддати належне працівникам служби ДМС в одному з трудових, пролетарських районів незламного, процедуру реєстрації і вклеювання фото провели за чотири години. В ЦНАПі вся ця процедура 7 робочих днів.

Останнє редагування:
Звичайний, паперовий , українською і російською
Та це ж древнього зразку і для динозаврів )) Їм складно - вони реально іноді не розуміють українську. Доводиться повторювати, і повільно, коли розмовляєшь з ними.
ПМ/ А взагалі -- що, паперові нові видають досі ? :eek:

Та це ж древнього зразку і для динозаврів )) Їм складно - вони реально іноді не розуміють українську. Доводиться повторювати, і повільно, коли розмовляєшь з ними.
Що ти і про що ти верзеш?!

Що ти і про що ти верзеш?!
Дядьку, трохи верзешь ти. Інформація мовою і язьіком не вноситься в паспорт. Вона там вже є. Розумієшь різницю ? Чи по-твоєму потрібно замальовувати ті чорнильні записи ?
А в нових паспортах - мова і ленгуаге.

Дядьку, трохи верзешь ти. Інформація мовою і язьіком не вноситься в паспорт. Вона там вже є. Розумієшь різницю ? Чи по-твоєму потрібно замальовувати ті чорнильні записи ?
А в нових паспортах - мова і ленгуаге.
Все вірно він верзе! )) вклеюєтся нова фотка, і пишеться ким, і мовою і язиком.

Ну, хоч Шевченківським, а не Дзержинським ))
Але все одно недопрацювання на лице.
в шевченковском ртцк дежурньім сидит хлопчик с палочкой. *****ьі уньільіе..вьі кого хотите наебать и от кого убежать? от *****ов? или от себя?)

Останнє редагування:
в шевченковском ртцк сидит хлопчик с палочкой *****ьі уньільіе..вьі кого хотите наебать и от кого убежать? от *****ов? или от себя?)
Я про паспорт, язьік в ньому і район. Не про ртцк. Хоч трохи слідкуй, про що мова йшла

Назад
Зверху Знизу