Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
в Моршине норм с водой из крана. ))
и вообще, мне он больше понравился, чем Тр-ц. Но я не клиент (пока шо, тьфу-тьфу) бальнеологических курортов, так шо в етом смісле не подскажу.
Та от мені тоже там понра вроді 😳

До вітряків на вєліках якшо то я в ділі)
Ну або без вєліків, з палками отими, для сканд.хотьби
О..палки єсть канєш...

А як же ліжко двоспальне🙄
Аргумєнт канєш...

І не сиділи на закарпатських вокзалах) де не дай Боже задрімати, без сумок лишишся
Чо ж...сиділи...недовго, канєш...усьо целе 😳

Рафтинг на річці Стрий - це офігенна атракція! Сподобалося дуже!!
День був сонячний, але прохолодний, на річці ще й вітер дув доволі сильно, а одягнений був я слабенько, і намочило добряче, но вражень це не зіпсувало. Просто топова розвага)))
1000038027.jpg

Сьогодні неділя - в придорожніх селах біля кожної церкви було багато людей, всі, від молодих до старих, у гарному одязі, класні такі!
Самі села живі, дуже мальовничі, контраст з нашими єбєнями потрясающій, всі хлопці звернули увагу

Якщо ви думаєте, що ми тут тільки актівності актівнічаєм, і по промєнаду шаримся, то це не так!
З нами ще псіхологіні займаються. Одна наративна, друга - креативна.
І якщо з першою заправляти ****унця ще більш-менш можна спокійно, то друга вєсьма специфічні квести придумує. "*****ий ****єц, шо за дічь?!", "Куди я попав, де мої тапки?" - ці та інші подібні питання по 20+ разів за заняття виникають.
Но, насправді, ця дічь в ітогє працює! Ще й як! Дискомфорт і нєрви в процесі, але потім, у підсумку, розумієш що це було ахуїтєльно круто і корисно))

Сьогодні до нас доєдналася журналістка з Wall Street Journal, кльовая красівая дєвка ********ая. Виявилося що я і англійську ще не зовсім забув))

А перекладачка з нею родом з Чарлічапліно, єбєнєй, де нас носило 🤣

Останнє редагування:
друга - креативна.
І якщо з першою заправляти ****унця ще більш-менш можна спокійно, то друга вєсьма специфічні квести придумує.
круто) на рахунок другої, не приведь господь)

Річ у тім, що ця її, на перший погляд, дічь у підсумку працює. Корисна тєма, насправді!
ну його в дупу, я зрозумів, коли я вважаю, шо я крутий, то лікар вважажає, трохи, по-іншому)

ну його в дупу, я зрозумів, коли я вважаю, шо я крутий, то лікар вважажає, трохи, по-іншому)
Але це корисно!
Так, неоднократно хочеться крізь землю провалитися від ніяковості, сорому і ганьби, а потім виявляється, що це тільки в твоїй голові.
Не знаю як цей процес правильно описати, но послєвкусіє чудове

"Совєтский чєловєк, находясь на вісотє, іспітіваєт непрєодолімоє жєланіє плюнуть вніз!"
© Жванецкій

1000038295.jpg
мне тоже нравится вот это весеннее поле зелени ...
ну и тебе не хворать.

Назад
Зверху Знизу