Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Мені стоматолог дав антибіотик (хз як називається - відсипав 10 таблеток з якоїсь великої банки), сказав приймати по одній двічі на день.
Якщо куплю лінкоміцин, мабуть, треба буде щось одне приймати?
Було б непогано знати, шо він там тобі відсилав і в якому дозуванні, звісно. Бо не все те, шо працює на горло, на гайморіт і т.д., працюватиме на флюс. Їж пока, шо відсипали, а якщо купиш лінкоміцин, то починай його їсти, бо саме він і саме в такому дозуванні, добре допомагає при стоматологічних проблемах. І, да, він коштує шось там грн 50 за кіло)

Все ще тусю на резбаті

Невеликі, овальні, на одній стороні вибито літеру С, на іншій - число 94
Похоже то Ципрофлоксацин.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сказали дефицит из США:)
точно точно))) лекарство от всего. Єти?
1741256869684.png

Дублирую, тут больше понимающих в предмете увидит

Просьба к читателям, вдруг кто-то продает
б/у плитоноску с плитами, меня устроили бы плиты и 3-4 класса, а также
шлем нормальный (внешний вид не важен, потёртости, сколы то всё ерунда, важен вес и удобство, облегченный который - маякните в личку плиз). Лазил на Олх,
там куча моделей как выбирать я без понятия, но уже вижу тут воочию вижу различия между плитоносками, в основном это наличие мягких зон в давящих местах, наличие быстросбросов, доп подсумок...
Требуется консультация-мнение, ваше

Останнє редагування:
Сказали дефицит из США:)
Ну насправді багато гуманітарних різної, назви відповідно невідомі. В тому числі заборонене в нас є.
Недавно нашому доку бата фото скинув що є, щоб порадив що схавати. Він каже - "а ти з оцим і оцим катаєшся вільно? Воно якби у нас наркота. То на фронті пох, я всім давав, щоб було, а на гражданці вжучать"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На что денег хватит, то и выбрать.

якщо купиш лінкоміцин, то починай його їсти, бо саме він і саме в такому дозуванні, добре допомагає при стоматологічних проблемах. І, да, він коштує шось там грн 50 за кіло)
Зранку почувався задовільно, випив воєнний антибіотик (схоже що таки Ципрофлоксацин), а вже до 12:00 почала боліти голова, пазухи носа, температура 37.6. Флюс знову потроху наганяє. Купив лінкоміцин і Зіпелор, почав приймати. Біль, наче, трохи вщух, температура тримається.

Розмовляв з начмедом. Той каже що біль і температура - це нормальне явище, антибіотик має подіяти через дві доби. Флюс мені розколупали вчора вдень, то ж якщо завтра після 12:00 мене не відпустить, то...
... я можу поїхати знову до наших, а якщо не хочу до наших, то до приватних стоматологів.
Запитав про лікарню відповідного профілю - каже щоб домовлявся з безпосереднім командиром і їхав самостійно, без направлення, якщо знаю куди звертатися.

бля..я думал, шо тьі уже поехал давно

на самом деле там 3 плитоноски и есть даже вариант СРАВНИТЬ. т

Я не медік і навіть не фармацевт...
Коли був флюс конкретний( дуууже давно з лікуванням в 4ке, потім звертався більш "вчасно" і то було на нижній щелепі)- там ставили " рєзінку" і промивали щодня ...
До чого я - чим частіше " розковиряють" і промиють- тім краще- імхо...
Вибачай за садісткіє наклонності)))

Останнє редагування:
Восени у мене було загострення хронічного періоститу. Це типу такий невеличкий хронічний але болючий флюс. Лікував амоксіклавом, тиждень + знеболювальне та парацетамол. Потім звісно пробіотики. Можу сказати що допомогло. За прийдешній час рецидивів не було і сподіваюсь що найближчим часом не буде. Усім бобра і здоров'я! :пиво:

С каких это пор дренаж стал садистским? Имхо всяко лучше выплюнуть заразу с павшими в борьбе с ней лейкоцитами вытекающую через дырку с дренажем (резинкой) в виде гноя, чем ждать, пока эту инфекцию грохнут антибиотики.
То для ТС - ненавязчиво указать направление действий( по мере возможностей)
И опять таки , я не медик...
А " садистские наклонности"- то юмор)))
Крч- проехали...

Останнє редагування:

Коли я починаю щось радити по спорязі, мені кажуть, шо я мажор і вони краще пошукають дешевше. 🤷‍♂️

Назад
Зверху Знизу