Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
И это тулит человек,Це на пятіхатку набор? Сушист - нєумьоха, порєзал лосося шматкамі кілограмовимі.![]()
Здраствуй ізжога. Напєрєжаріл оце бубліков з м'ясом. Ну як з мясом - з фаршем. Буду істи.
![]()
Спасiбо, аппєтiт сказал прощай.И это тулит человек,
который нажарил - вдумайтесь -
размоченных в молоке сушек с фаршем.
![]()
Та да, в Лавочке две страницы по сто сообщений в себя прийти не могли,Спасiбо, аппєтiт сказал прощай.
...пані,ви занадто серьойзно до цієї теми ставитеся😁Та да, в Лавочке две страницы по сто сообщений в себя прийти не могли,
от впечатлений![]()
...отож,я наприклад, суші взагалі не вживаю,але це не значить, що це щось погане😁Ви шо, смачно попоїсти - то святе![]()
А я алкоголь не пью, а некоторые в запое постоянном)...отож,я наприклад, суші взагалі не вживаю,але це не значить, що це щось погане😁
Хворий або падлюкаА я алкоголь не пью
хвора падлюкаХворий або падлюка
Если ,, без спиртного,, здоровье меньше сыпется - значит, все правильно. 😊хвора падлюка
Статус "Атрибутовано" вказує, що документам, які долучені до звернення, внесені їх атрибути (номер, дата тощо). ©ПФЄх, але ж статус "Атрибутовано" був такий загадковий та інтригуючий!![]()
Нє душнiтє, дайтє подумать хорошєє про пєфє.Статус "Атрибутовано" вказує, що документам, які долучені до звернення, внесені їх атрибути (номер, дата тощо). ©ПФ
Если Ирландию перенесли в Новобаварский район, - то да.Это же вы в Ирландии или я путаю?
Наверно, ваш ник спутали с epic-komp . Он писал в 2023 , что в Ирландии, нашёл работу и потом резко перестал появляться на форуме. 😊Если Ирландию перенесли в Новобаварский район, - то да.
Я не выезжал из Харькова.
Здесь мой дом, и пока он цел я не хочу менять любимый город
Точнее, про "последний выдох господина" ПэФэ?Нє душнiтє, дайтє подумать хорошєє про пєфє.
Спутал, извините, все думал, шо случилось с тем, кто в Ирландии.Если Ирландию перенесли в Новобаварский район, - то да.
Я не выезжал из Харькова.
Здесь мой дом, и пока он цел я не хочу менять любимый город
Ну тсу пока не о старости думать приходится.Точнее, про "последний выдох господина" ПэФэ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Солидарная система - далеко не лучший вариант обеспечения старости. И, не дай Б-г, внезапных проблем со здоровьем![]()