Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Це все вписано в попередню декларацію. Воно все у них є
Последние пару месяцев всё поменялось. Некоторых и в налоговую посылают, код не совпадает. Вот сижу под дверями семейного, чтобы с третьего раза верификацию пройди на сына, у которого ещё нет паспорта

Зателефонував в поліклініку. Декларацію розірвали, бо лікарка звільнилася.
Взяти мої дані і в телефонному режимі заключити нову відмовилися.
Просять або прибути особисто, або просити когось з родичів підійти з ксерокопіями паспорту і коду. Ну і бути в цей час на зв'язку, для підтвердження через смс.

А я с доками жены и с ее телефоном сижу на прием к семейному. Потому что на отца нельзя ребенка оформить у семейного

Просять або прибути особисто, або просити когось з родичів підійти з ксерокопіями паспорту і коду. Ну і бути в цей час на зв'язку, для підтвердження через смс.
🤦‍♀️ діджіталізація...

• Це лайк!
Реакції: Ah
...дивно, мені просто прийшла смс ка з повідомленням, що у вас новий лікар,в зв'язку зі звільненням старого,ніхто нічого не просив

Оберіть в Helsi терапевта, подзвоніть в приймальню головного лікаря, або головного у них по МСЕК (поліклініка), почніть з того, що ви військовий, та хотіли б декларацію, трагічним голосом поясніть неможливість самостійно з'явитися, але маєте можливість скани (копії) документів відправити у Viber, або будь який месенжер саме цьому лікарю. Три роки тому така схема працювала. Або як вони говорять просіть рідних, друзів. Нам терапевтка подзвонила сама, сказала що щось там злетіло, потрібно оновити декларації. Чоловік поїхав, зробив мені також

Можливість (пройти МСЕК) є. Грошей немає
При реальних захворюваннях з видимими ушкодженнями там грошей не треба.
Хіба що на аналізи.

А при таких, що ззовні не видно, зараз більшість МСЕК не будуть робити нічого ані за гроші, ані безкоштовно.

А де його можна побачити? У мене дата заключення декларації 23.10.2018 і все! Скільки вона діє?
если с Хелси всё было норм, был виден семейный врач, а потом раптова бац и его нет и невозможно к нему записаться - то это закончился срок.
его надо продлить.

...дивно, мені просто прийшла смс ка з повідомленням, що у вас новий лікар,в зв'язку зі звільненням старого,ніхто нічого не просив
нуу теоретически выбираешь семейного ты, а не назначает его кто-то

Скидали доки терапевту на вайбер. Так, а смс-ку треба прийняти і код їй сказати.

напрямую от семейного - месяц назад переоформлял.
там и форма уже другая, просто актуализируют все данные, номер телефона и всё
В августе или сентябре была в поликлинике, из за мамы, медсестра перепроверила всех моих, тыцкала у себя в компьютере, телефоны уточнила, сказала, ну все нормально.
Оказывается, вот что это было...

• Це лайк!
Реакції: Ah
Назад
Зверху Знизу