Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Його видають, чи треба купляти? Якщо купляти, то можна ж будь-який.мова про ніж
Видають багнет до ак74.Його видають, чи треба купляти? Якщо купляти, то можна ж будь-який.
Ні, не краще. Бо важкіший і потребує підвищеного догляду. А бій із тиканням ножиками одне в одного зараз майже не трапляється. А коли вже до того доходить, то глок зручніше, бо зараз ніхто багнета на ствол не вішає.А такой ніхто нє юзал? По стоімості прімєрно, як глок, а по функціоналу, як по мнє, кращє.
![]()
Ілі я гоню?
Смотря в ково тiкать собралiсь.А такой ніхто нє юзал? По стоімості прімєрно, як глок, а по функціоналу, як по мнє, кращє.
![]()
Ілі я гоню?
Ніт!Тс, бабку знайшов ? 🙄
А шо, у військовослужбовця ЗСУ багатий вибір? В кого треба, в того й тикати - ахматівці, зетники та інша наволоч. Але краще дистанційно.Смотря в ково тiкать собралiсь.
Я трохи попитав про бабок, дали три телефона , а чи лікують вони рожу хз. Можу дать номери тобіНіт!
Сьогодні виписався зі стаціонару, прибув на ППД. Завтра знову на Дніпро - направляють до військового невропатолога, щоб вирішив мою подальшу долю. Варіанти:
- відпустка на реабілітацію
- ВЛК
- знову стаціонар.
Де вони знаходяться?Я трохи попитав про бабок, дали три телефона , а чи лікують вони рожу хз. Можу дать номери тобі
Холодна гора, мерефа, введенкаДе вони знаходяться?
Я хз коли з'явлюся в тих краях. Коли буде ясність, маякну, ок?Холодна гора, мерефа, введенка
Ок, якщо тобі буде проблемно їздити- повожуЯ хз коли з'явлюся в тих краях. Коли буде ясність, маякну, ок?
Пошляк не в ЗСУ (був?).А шо, у військовослужбовця ЗСУ багатий вибір? В кого треба, в того й тикати - ахматівці, зетники та інша наволоч. Але краще дистанційно.
Цей точиться і ріже. У швєдов должно бить дохрєна на складах.Смотря в ково тiкать собралiсь.
Я такий тримав в руках. То, як він "ріже" - то краще не треба. Глок теж точиться, при бажанні. Але після цього властивості "палки-копалки" трошки зменшуються.Цей точиться і ріже. У швєдов должно бить дохрєна на складах.