Так дивляться ті, що з ними в кафе сидять. Звичайні роботяги по кафешкам не сидять вдень, та і ввечері навряд чи.
З кожним днем все більше крінжу від тцк просто, тому і згадують їх постійно.
А хто тоді ці товпи народу у кафешках? Тільки содержанкі і содержанци?

І до речі, чим ближче підходить лінія фронту до Покровська, тим більше відкривається магазинів та кафе на трасі Покровськ - Павлоград та Покровськ - і далі туди за Добропілля. Вжє навіть придорожні отелі пару штук нових зявилось. І оці магазини зі строй матеріалами.
Перший рік повномасштабної, я дійсно нікуди не ходила і нічого не покупала з одягу собі і тд, жила в подвалах та зі спальником. Думала от зараз закінчиться і все буде. Йшов третій рік. А якщо 10 буде йти? То шо не жити, не ходити, не одягатись? Тому хай всі ідуть *****. Шо ****** з оркостану шо наш доблесний народ, якій вважає шо я маю бути грязной обірванкой світа білого не бачити. Тепер це просто моя робота з ненормованим графіком і складними умовами. Коли погода дозволяє ми працюємо, коли нельотна я в трц, кахве, салонах краси і кінотеатрах в найближчому місті де це все є. Знімаю норм хату, є постіль, гарний одяг і цивільна машинка. Приїхала перевдяглась, все зробила, сіла в чистеньку машинку і поїхала по своїм особистим справам. І єбала я мненіє шо простий народ не сидить десь там, де хочу там і сиджу.
Тисячі років воїни себе розмальовували та прикрашали перед битвами. Вдягали свої кращі обладунки і тд. А в 21 столітті коли отака війна то взагалі нонсенс, мають бути всі як печерні люди. Шоб хтось шось там не подумав поганого, шо він не з окопу а з тцк. Звідки взагалі формуються такі поняття? Якщо люлина засранка в цівільному житті, то буде засоанкою і на війні. Та короче