Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну, як знаєш, я пропонував..!
Значить, будемо шаройобитися старим спєтим колективом.
Сьогодні їжу добували самостійно. Я добув, 7 шт, як на фото:
1000016932.webp

Я на КСП 2-3 рази був, за весь час.
Зазвичай, туди заїжджають командири груп, після повернення з позицій, ну і деякі "браві" зводні (які не ходять з нами) полюбляють там тусуватись.
я постійно там, переважно
з одного боку все ж краще, ніж в окопах, годують гарно, магаз є, місце повалятись. З іншого дуууже некомфортно постійно з начальством знаходитись. Плюс тип моєї роботи робить складним валево звідти, навіть якщо хата в 3 хвилинах.

я постійно там, переважно
з одного боку все ж краще, ніж в окопах, годують гарно, магаз є, місце повалятись. З іншого дуууже некомфортно постійно з начальством знаходитись. Плюс тип моєї роботи робить складним валево звідти, навіть якщо хата в 3 хвилинах.
Угу. Ага. Зрозуміло.
УБД, нагородна зброя є? 🤨🙂

Угу. Ага. Зрозуміло.
УБД, нагородна зброя є? 🤨🙂
Связіст штабний, хулє..!
Мабуть, і сюрло чимале на волонтерських ніштяках та енергетиках вже від'їв:-)

Але є і інша сторона медалі:
"Пока связист тянул катушку
Танкист **** его подружку":yahoo:

Танкістом точно не хотів би бути 👀.
Я коли в ББМ їду, таке відчуття, що на тебе спрямовани усі гармати світу 😣.
А то цілий танк.

Танкістом точно не хотів би бути 👀.
Я коли в ББМ їду, таке відчуття, що на тебе спрямовани усі гармати світу 😣.
А то цілий танк.
Брату повинні дати відпустку, і мене відпустять, сподіваюсь, може повідаємося.
Запитаю, які відчуття у танчику )))

Останнє редагування:
Вважаю танкистів та саперів справжніми супа-крейзі-хіроу.
Але, коли свій танчік під'їжджає під твою позицію, навалює по *****ам і зйобує, а по тобі потім прилітає - ну... таке собі. Слова зовсім не цензурні вириваються 🤬🙂.

Але, коли свій танчік під'їжджає під твою позицію, навалює по *****ам і зйобує, а по тобі потім прилітає - ну... таке собі. Слова зовсім не цензурні вириваються 🤬🙂.
З снайперами така ж сама історія

Але у танкістів, якщо порівнювати з саперами, живучість все ж вища, здається!
Неодноразово контужені, майже глухі, але живі.

Але у танкістів, якщо порівнювати з саперами, живучість все ж вища, здається!
Неодноразово контужені, майже глухі, але живі.
Спілкувався тільки із самоходчиками - найчастіше відмовляє першою спина, бо багато важкого доводиться тягати.

Связіст штабний, хулє..!
Мабуть, і сюрло чимале на волонтерських ніштяках та енергетиках вже від'їв:-)

Але є і інша сторона медалі:
"Пока связист тянул катушку
Танкист **** его подружку":yahoo:
Не зовсім штабний. Пів взвода є профнепригодними взагалі, ще частина пригодними лише для простих задач. Тож на мені фактично все. Плюс начальник зв'язку *****, і взводний теж не дуже, тож їхню ***ню розгрібати приходиться. Раз на нуль катався виключно щоб адекватно місцевим розповісти логіку переходу про запасних каналах, коли ретр йобнули й виявилось, що ті два *****а не доводили це тим, хто виходить, та зв'язок фактично скінчився.

Ну хоч в нарядах вже не сиджу.

Не зовсім штабний. Пів взвода є профнепригодними взагалі, ще частина пригодними лише для простих задач. Тож на мені фактично все. Плюс начальник зв'язку *****, і взводний теж не дуже, тож їхню ***ню розгрібати приходиться. Раз на нуль катався виключно щоб адекватно місцевим розповісти логіку переходу про запасних каналах, коли ретр йобнули й виявилось, що ті два *****а не доводили це тим, хто виходить, та зв'язок фактично скінчився.

Ну хоч в нарядах вже не сиджу.
Ну, ти ж розумієш, що то була лайт-підйобка :)

До речі, сьогодні день військового зв'язківця. Мої вітання!!

1000017143.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу