Це вже не ТЦК ,а бригада для внутрішнього використання.От їбонуті. Вже, мабуть, відпали останні питання, на кого працюють тцк.'. Явно, не на нашу перемогу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це вже не ТЦК ,а бригада для внутрішнього використання.От їбонуті. Вже, мабуть, відпали останні питання, на кого працюють тцк.'. Явно, не на нашу перемогу.
Ну, як знаєш, я пропонував..!Спина болить![]()
я постійно там, переважноЯ на КСП 2-3 рази був, за весь час.
Зазвичай, туди заїжджають командири груп, після повернення з позицій, ну і деякі "браві" зводні (які не ходять з нами) полюбляють там тусуватись.
Угу. Ага. Зрозуміло.я постійно там, переважно
з одного боку все ж краще, ніж в окопах, годують гарно, магаз є, місце повалятись. З іншого дуууже некомфортно постійно з начальством знаходитись. Плюс тип моєї роботи робить складним валево звідти, навіть якщо хата в 3 хвилинах.
Связіст штабний, хулє..!Угу. Ага. Зрозуміло.
УБД, нагородна зброя є? 🤨🙂
Брату повинні дати відпустку, і мене відпустять, сподіваюсь, може повідаємося.Танкістом точно не хотів би бути 👀.
Я коли в ББМ їду, таке відчуття, що на тебе спрямовани усі гармати світу 😣.
А то цілий танк.
Брат танкист?Запитаю, які відчуття у танчику )
ТакБрат танкист?
З снайперами така ж сама історіяВважаю танкистів та саперів справжніми супа-крейзі-хіроу.
Але, коли свій танчік під'їжджає під твою позицію, навалює по *****ам і зйобує, а по тобі потім прилітає - ну... таке собі. Слова зовсім не цензурні вириваються 🤬🙂.
Але у танкістів, якщо порівнювати з саперами, живучість все ж вища, здається!Вважаю танкистів та саперів справжніми супа-крейзі-хіроу.
Спілкувався тільки із самоходчиками - найчастіше відмовляє першою спина, бо багато важкого доводиться тягати.Але у танкістів, якщо порівнювати з саперами, живучість все ж вища, здається!
Неодноразово контужені, майже глухі, але живі.
А как на лодке классно.Танкістом точно не хотів би бути 👀.
Я коли в ББМ їду, таке відчуття, що на тебе спрямовани усі гармати світу 😣.
А то цілий танк.
Ох, таке навіть і уявляти не хочу 😣.А как на лодке классно.
Охує..о патрулювати Київське водосховище!А как на лодке классно.
Охує..о патрулювати Київське водосховище!
Не зовсім штабний. Пів взвода є профнепригодними взагалі, ще частина пригодними лише для простих задач. Тож на мені фактично все. Плюс начальник зв'язку *****, і взводний теж не дуже, тож їхню ***ню розгрібати приходиться. Раз на нуль катався виключно щоб адекватно місцевим розповісти логіку переходу про запасних каналах, коли ретр йобнули й виявилось, що ті два *****а не доводили це тим, хто виходить, та зв'язок фактично скінчився.Связіст штабний, хулє..!
Мабуть, і сюрло чимале на волонтерських ніштяках та енергетиках вже від'їв
Але є і інша сторона медалі:
"Пока связист тянул катушку
Танкист **** его подружку"![]()
Ну, ти ж розумієш, що то була лайт-підйобкаНе зовсім штабний. Пів взвода є профнепригодними взагалі, ще частина пригодними лише для простих задач. Тож на мені фактично все. Плюс начальник зв'язку *****, і взводний теж не дуже, тож їхню ***ню розгрібати приходиться. Раз на нуль катався виключно щоб адекватно місцевим розповісти логіку переходу про запасних каналах, коли ретр йобнули й виявилось, що ті два *****а не доводили це тим, хто виходить, та зв'язок фактично скінчився.
Ну хоч в нарядах вже не сиджу.