Нормальні бренди коштують нормально так((На твої масогабаритні характеристики тре щось від нормальних брендів.
Зараз зайшов в магазин Prof1grоup - Lowa легкі кроссовки за майже 6000. Нє, мені ще на капіталку двигуна збирати..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Нормальні бренди коштують нормально так((На твої масогабаритні характеристики тре щось від нормальних брендів.
Ну отож, це якраз для тих хто каже "вамжеплатять"Нормальні бренди коштують нормально так((
Зараз зайшов в магазин Prof1grоup - Lowa легкі кроссовки за майже 6000. Нє, мені ще на капіталку двигуна збирати..
На відновленні та у відпустці платять тільки "двадцятку", нажальНу отож, це якраз для тих хто каже "вамжеплатять"
Глянь отаке.Ну отож, це якраз для тих хто каже "вамжеплатять"
Давайте допоможемо зібрати.Зараз зайшов в магазин Prof1grоup - Lowa легкі кроссовки за майже 6000. Нє, мені ще на капіталку двигуна збирати..
ОздоровчіНа відновленні та у відпустці платять тільки "двадцятку", нажаль
Їх дали цього року значно ранішеОздоровчі
Блин, а другую маску? Сразу же "Крем" вспоминается. Про маленькую девочку...Вибрались і ми поплавати але крім річки є такий заклад у нас)
Слава тобі, Господи, мені нічого не згадується, дитина як дитина, з морозивом)Блин, а другую маску? Сразу же "Крем" вспоминается. Про маленькую девочку...
Красиво уела Зачёт!Ніяких других масок.
Ми вовчанє.
Крапка.
Який мінус?
Як я став очкаріком
сразу видно неопытного очкарика - дужки на ушах не лежатЯк я став очкаріком