Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не те щоб воно мені потрібно було, але...

Та нє, певна користь з нього таки є!
Пільга ЖКГ, декілька разів довжелезні черги обходив, їздив безкоштовно в громадському транспорті Дніпра та Новомосковська, невдовзі сподіваюся безкоштовно Укрзалізницею до Києва і назад катнути. Побратим так вже взяв квитки до Львова (вирізали з листа талони за 2023 і 2024, в колишній депутатській касі, що у підземному переході Південного вокзалу, взяли 60 грн сервісного збору, бо решта були зачинені через повітряну тривогу)

чего не займешься? вместо того, что б ганять ****унца на хф...Звонок на горячую линию несколько стимуллирует строевую и прочих бюрократов. А под лежачий камень..

чего не займешься? вместо того, что б ганять ****унца на хф...Звонок на горячую линию несколько стимуллирует строевую и прочих бюрократов. А под лежачий камень..
Я ж казав - воно мені непотрібне.
Добровольці воюют не за УБД, не за медалькі та нагородні пестікі...

Я ж казав - воно мені непотрібне.
Добровольці воюют не за УБД, не за медалькі та нагородні пестікі...
вот и зря. Твои тяготьі и лишения должньі хоть как-то компенсироваться.

Мені вистачає, що хоч наприкінці життя я роблю щось корисне. Моя совість спокійна. І це реально кайф 🫠.

Мені вистачає, що хоч наприкінці життя я роблю щось корисне. Моя совість спокійна. І це реально кайф 🫠.
ну..тьі б мог той же скидкой на коммуналку упростить жизнь родне..как вариант

Нормально підтягнулось, фотка з закордонного паспорта, № посвідчення, в повній інформації - ким видано, коли, електронний ідентифікатор і куар-код
Для тих, у кого УБД не підтягнулося, або містить неповні дані, відповідь розробників Дії:
У Дії відображається статус з відомостями та даними, які містяться в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни (ЄДРВВ).
Для вирішення проблеми подайте електронне звернення на порталі Мінветеранів —
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я звернення про неповні дані оформив, фото свого посвідчення прикріпив. Побачимо що і як швидко з цього вийде

Вікові зміни, нажаль, беруть своє((
Я ж трохи займаюся діловодством у своєму взводі, і при роботі з журналами, паперами та за ноутбуком віднедавна помітив, що бачити тексти став значно гірше, ніж раніше.
а раніше я взагалі ніколи не скаржився на зір!
Відвідав ЛюксОптику, обстежився - замовив окуляри. То ж за тиждень приймайте в ряди очкаріків😎

Оправу довелося вибрати доволі уєбанську, тому що ті, які мені найбільше подобалися і пасували, чомусь виявилися несумісними з замовленими лінзами.

20240607_114654.webp

добро пожаловать в органьі, сьінок! в смьісле: на пенсию))

Я ж трохи займаюся діловодством у своєму взводі, і при роботі з журналами, паперами та за ноутбуком віднедавна помітив, що бачити тексти став значно гірше, ніж раніше.
Відвідав ЛюксОптику, обстежився - замовив окуляри. То ж за тиждень приймайте в ряди очкаріків😎

Оправу довелося вибрати доволі уєбанську, тому що ті, які мені найбільше подобалися і пасували, чомусь виявилися несумісними з замовленими лінзами.

20240607_114654.jpg
Дивно, лінзи як лінзи, не якісь там товсті чи ще щось. А асферику саме вони порекомендували?

Привіт.
Підкажіть, щось м'ясне, або на місті, може з доставкою, у Харкові!?

І ще, може хтось порадить, у кіно, на який фільм чи мультик! Дякую

20240607_114654.jpg
Я б сказала шо обдіраловка і тре було на ізюмському очкОвому базарі дєлать, но щас Адептік в меня начне плюваться і матюкаться. 😳

Назад
Зверху Знизу