У військовому шпиталі всі в пікселі, крім модніків в мультикаміДа понятно
Мог бы без очереди в пикселе
Та я понімаюВсе равно тебе удачи я так стебусь бо скучно, ведьма моя где то там
Я чту устав ЗСУ і уголовний кодексШо ж ты мультикам не прыдбав
Айсберг на зв'язку. Час від часу обмінюємося новинамиУдачи тебе и всем нам
Я дома служу бо старый воин
Если есть возможность потеряться всегда за, не судите да не судимы будете как то так
Удачи тебе
Айсберг привет если общаеетесь
Нормально так вирвався .... узнав багато нового про своє здоровлячко, мда....Та я понімаю
Нормально я так вирвався на ВЛК, трохи навіть відпочив, розвіявся, прибухнув. Завтра в сектор..
В цілому, нічого нового для мене. Приглухуватість давно вже, ну а поясниця очікувано підгуляла. Вже була підушатана після роботи на будовах, ну і служба в єбаш-команді здоров'я не додала (Нормально так вирвався .... узнав багато нового про своє здоровлячко, мда....
Іноді краще не знати. Бо потім починає боліти те, що і не думало боліти )
Шість помилок у слові банщік))))Отримав наліпку зі своїм позивним, побратимчики підігріли:
Порахуй кількість помилок у позивному ще одного банщика:Шість помилок у слові банщік))))
4Шість помилок у слові банщік))))
А вторая, запасная - Мойдодыр?Отримав наліпку зі своїм позивним, побратимчики підігріли:
А як же отримана баротравма, що ще погіршила слух - не рахується?+ 1 в полку обмежено придатних
Стрільби не були офіційними. Тому нєА як же отримана баротравма, що ще погіршила слух - не рахується?
То імпортна граната була, ще рідкісна для наших..Думаєш, він не знав як виглядає граната?
вот это поворот о_ОСтрільби не були офіційними. Тому нє
Якщо немає вписаного в БР на той період - все залишається у Вегасі.вот это поворот о_О
Кто на ком стоял? (с) )) начальство пошло на запчасти? После фабов... а в остальном все хорошо (с)? ))Короче я бог,фабы прилетели нет начальства ну собирали запчасти я бог , все живы хуею