- 🔴 22:43 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
По перших буквах цифр: Ч.П.Н. - чрезвычайных происшествий нет.А что значит 4.5.0 ?
Понятно, спасибо!По перших буквах цифр: Ч.П.Н. - чрезвычайных происшествий нет.
Стандартна армійська радіодоповідь про те що все збс
Так сефида с реанимации не выйдет🙄По перших буквах цифр: Ч.П.Н. - чрезвычайных происшествий нет.
Стандартна армійська радіодоповідь про те що все збс
Нiчого не знаю, нiякиx недолiкiв поверхневий огляд не виявив) навiть лайку заробили. I шо? I де?Видалив я.
Бо на фото виявив суттєвий недолік, за який мене могли б на сміх підняти.
А так - 4.5.0.
Та вже повертати не буду, бо тепер під мікроскопом шукати будете, і знайдете жНiчого не знаю, нiякиx недолiкiв поверхневий огляд не виявив) навiть лайку заробили. I шо? I де?![]()
Та вже повертати не буду, бо тепер під мікроскопом шукати будете, і знайдете ж![]()
Не будемо.Та вже повертати не буду, бо тепер під мікроскопом шукати будете, і знайдете ж![]()
Вмовили! Чемним дівчаткам - нечемну фотку.Не будемо.)
А якщо й найдем то не скажем.
Чемні дівчатка.
Какая интрига ?Главное - создать интригу.![]()
нормальні солдати в сауну ходють, а не яйця охлаждають в ставках. )))Вмовили! Чемним дівчаткам - нечемну фотку.
Нагадаю, це я купаюся в ставку 3 жовтня, голяка, як і всі нормальні солдати. Вода чудова, погода супер!
![]()
Яйця треба не варити, а охолоджувати. Природньо вони охолоджуються самі, але, людина носить одяг, тому примусове охолодження статевого господарства позитивно впливає на Єнг.нормальні солдати в сауну ходють, а не яйця охлаждають в ставках. )))
Думаю нужно уточнить для кого.Кто нибудь пользовал такие беруши,есть отзывы?
3м combat arms 4.1
подумай о термобелье, пару комплектов. помогает ...Починаю потроху задумуватися про придбання нормальної зимової куртки та штанів. Щоб і сильні морози витримувало, а не оте ЗСУшне турецьке лайно, що нам видали минулої зими. Штани там просто хлам, а куртка годиться хіба що на зовсім невеликий мінус.
Отже, шукаю щось дійсно тепле, зручне, якісне, і не за всі гроші світу.
Термуха - то само собою! І ЗСУшна тепла, і стороння, волонтерська. Але без нормального верхнього одягу вона мене не рятує, перевіреноподумай о термобелье, пару комплектов. помогает ...
Для обычной учебки, впринципе беруши не особо нужны.Прежде всего в учебку,стрелковая подготовка.Вы пользовались данными берушами?Какие впечатления?Стоит ли покупать?
Насколько хорошо слышно речь другого человека и хорошо ли при этом гасит звуки выстрелов?
Якщо знайдешь, поділись контактом. Теж хочу собі. Бо в виданою Державою вже зябко ночами)))Починаю потроху задумуватися про придбання нормальної зимової куртки та штанів. Щоб і сильні морози витримувало, а не оте ЗСУшне турецьке лайно, що нам видали минулої зими. Штани там просто хлам, а куртка годиться хіба що на зовсім невеликий мінус.
Отже, шукаю щось дійсно тепле, зручне, якісне, і не за всі гроші світу.