Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Entombed, вот что ты наделал?)) народ начал интересоваться мотами, весной и гормонами, а не снарягой и военными сборами...

Бо весна ж - не снарягою єдиною..! 🥱

Ну якщо хочеш, можу показати рюкзак для старлінку, який вчора отримав, і кавер для антени

Бо весна ж - не снарягою єдиною..! 🥱
:D

Ну якщо хочеш, можу показати рюкзак для старлінку, який вчора отримав, і кавер для антени
Во, это уже по теме)
Но я, пожалуй, дальше молча, если снова не процитируют)) А то в серьезной теме флудить неловко, а по делу сказать нечего)

Во, это уже по теме)
Но я, пожалуй, дальше молча, если снова не процитируют)) А то в серьезной теме флудить неловко, а по делу сказать нечего)
До речі, питання пошуку пікапу, яке я нещодавно підіймав, благополучно відпало - один з командирів через своїх знайомих волонтерів нарішав пару крєпко поживших тарантайок

на бехе мотора 750 й то дводулка - в мене був гусяка 750й. Той гарна коняка - алеж 1250ц гусяка то пушка
Я торчу на електросамокаті. По місту - охуєнна річ, парковку шукати не треба - взяв і приніс із собою. Під стол поставив - не клятий не м'ятий. Від розетки зарядив, сів і поїхав (або - встав і поїхав, якщо без сідушки).
Мотик то теж круто, але мені ставити нікуди.

Что, только я разглядывала исключительно мот?)
Ну ладно)
Только со второго раза дошло, что там объява...
Я тоже сначала на мот или ****** залипаю. Даже если на первом плане стоит девушка в бикини 😁.

Я тоже сначала на мот или ****** залипаю. Даже если на первом плане стоит девушка в бикини 😁.
О, я не одна такая))

И почему-то смоделировала для себя ситуацию, попыталась представить, посмотрела ли я бы хоть мельком на девушку.. наверное, да, если бикини прикольное))
При этом абсолютно не представив себя на месте девушки))

Гы, а филиал мотоветки таки собирается))

О, я не одна такая))

И почему-то смоделировала для себя ситуацию, попыталась представить, посмотрела ли я бы хоть мельком на девушку.. наверное, да, если бикини прикольное))
При этом абсолютно не представив себя на месте девушки))

Гы, а филиал мотоветки таки собирается))
Сьогодні у нас мальці на ендуріках поїхали болото місити:)

Сьогодні у нас мальці на ендуріках поїхали болото місити:)
пусть катаются, если им заходит.. а мы как-то потом...)

а что не так?)
может, я новый купальник присматриваю)))

____

Ну, ребятки.. неловко мне флудить в той теме))))

Останнє редагування:
Сьогодні отримав літні талани, нормальну нову РПС з двома здвоєними підсумками для магазинів та одним на дві гранати, кавер на шолом і шкарпетки, аж 1 пару. Ще видавали літні костюми і кашкети, але моїх розмірів не було. Обіцяють привезти пізніше

Назад
Зверху Знизу