Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Выверни на изнанку🙄Людям у пікселі не наливають!
У нас курсантов нэбуло🙄Чрезвычайная Индивидуальная Помощь Оголодавшим Курсантам
Вистачить і на них і на шинок)бєрци купувати,
Як це по нашому буде? Грошове задоволення?дєнєжне довольствіє
Ты тавось, давай про чэрэвыкы молодого писаря вчыЯк це по нашому буде? Грошове задоволення?
продавца?Выверни на изнанку🙄
Який у нього був нік тут раніше ? Зробіть окрему тему про БорисаЯ незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.
Оля пише під ніком Бориса..Який у нього був нік тут раніше ? Зробіть окрему тему про Бориса
Искренние сочувствую вам .Фаргус, це наш лікар, почав готувати нас за тиждень, він гарний лікар та гарний псіхолог. Побратим, не буду писати ім'я оплатив це все. Завтра буде висновок патологоанатома та переклад. Я дуже дякую побратимам, вони також читають, хф Борька привчив. Вони знають, як мені.
Співчуваю.Вчора, серце Борьки перестало битись, тут у Франкфурті.
обов'язково пишіть про досягення та вчинки вашого чоловіка. завдяки йому, та іншим справжнім Героям, ми маємо свободу в Україні. публікуйте те, що не є таємним/секретним.Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.
Вчора, серце Борьки перестало битись, тут у Франкфурті.
Ольга, коли ви не писали, то не думайте, що усi забули та не турбувалися за Бориса Васильовича та вас. Iнколи боiшься зайвий раз щось запитати, щоб не ,,накликати,,. Та ось як вийшло, бiда усе такi наздогнала ....Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.