Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 23:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
Вчора, серце Борьки перестало битись, тут у Франкфурті.

Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.

Я незнаю, не обіцяю, можливо іноді буду публікувати його щоденник, та те що він мені сказав. Є багато відео з його досягненнями, але чи маю я право таке публікувати? Мені так хочеться расказати, шо він за людина був.
Який у нього був нік тут раніше ? Зробіть окрему тему про Бориса

Побратими, зробили неможливе. Все зробили, щоб врятувати його, і зустріли по дорозі в Київ, і житло надали, і зробили так шо Борька потрапив у Франкфурт. І оплатили перевезення, я таких людей ніколи не зустрічала, а вони на фронті познайомились.

Фаргус, це наш лікар, почав готувати нас за тиждень, він гарний лікар та гарний псіхолог. Побратим, не буду писати ім'я оплатив це все. Завтра буде висновок патологоанатома та переклад. Я дуже дякую побратимам, вони також читають, хф Борька привчив. Вони знають, як мені.

Фаргус, це наш лікар, почав готувати нас за тиждень, він гарний лікар та гарний псіхолог. Побратим, не буду писати ім'я оплатив це все. Завтра буде висновок патологоанатома та переклад. Я дуже дякую побратимам, вони також читають, хф Борька привчив. Вони знають, як мені.
Искренние сочувствую вам .

обов'язково пишіть про досягення та вчинки вашого чоловіка. завдяки йому, та іншим справжнім Героям, ми маємо свободу в Україні. публікуйте те, що не є таємним/секретним.
єдине питання залишається де розмістити, в ций темі чи в інший. також можете розповсюдити в інших доступних місцях - на цьому будуть навчатись наші майбутні покоління українців, щоб вони пам'ятали, якою неймовірно високою ціною (кров'ю, сльозами, ціною людського життя) дістається нам незалежність від московії.

Ольга, коли ви не писали, то не думайте, що усi забули та не турбувалися за Бориса Васильовича та вас. Iнколи боiшься зайвий раз щось запитати, щоб не ,,накликати,,. Та ось як вийшло, бiда усе такi наздогнала ....
Вiчна пам'ять Борису Васильовичу.....
Пишить про нього , розповiдайте, хто зна ,що там, на ,,тому,, свiтi...
Может вiн все читаэ з нами...

Останнє редагування:
Фейсбук подарував зранку.

335861479_1442274216305927_1760098052827181130_n.jpg

Назад
Зверху Знизу