Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Антон «Кай» Колісник-Кравченко
Середа, 6 вересня 2023, 10:21
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Найважче, що може бути на війні — втрата наших побратимів. Під час штурмових дій на Запорізькому напрямку, загинув наш Брат і справжній Воїн — Антон Колісник-Кравченко, «Кай».
![]()
Він приєднався до підрозділу ще у серпні 2022-го року, задовго навіть до того, як сформувався Полк. Кай одразу проявив себе як хоробрий, потужний Воїн, з великою жагою до навчання та роботи. Тоді підрозділ готувався до однієї серйозної операції, і Кай, при тому, що тільки прийшов і не планувався залучатись, дуже прагнув взяти участь, аби бути з побратимами.
![]()
Він ніколи не здавав назад, а навпаки рвався у бій. За весь цей час він встиг взяти участь в усіх, без виключення, операціях, до яких залучався підрозділ. Ось таким Воїном він був.
![]()
Кай особливо шанував бойове братство. І завжди думав та піклувався за усіх, хто йшов з ним плечем до плеча. Був дуже комунікабельним, тому легко знаходив з усіма спільну мову та одразу завоював повагу в колективі.
![]()
Останні місяці Кай брав активну участь у штурмових діях, спільно зі своєю групою метр за метром звільняючи нашу землю від окупантів. Та на превеликий жаль, ворожий уламок зупинив його серце. Це велика трагедія для усіх нас, і для усієї країни.
![]()
Назавжди в строю! Помстимося!
Да...Из фейсбука Сергея Шалыгина
Вікторія Герасименко Кравченко
Сьогодні при евакуації мирних з Куп'янського напрямку загинуло двоє моїх односельців. Волонтери.
Шалыгин Сергей знаю все своє життя...
Обстрілу не було, каб...
Сук@ війна... Випадковість...
Вічна пам'ять світлим душам!
Вічна пам'ять світлим людям, що боролись з темрявою!
Галина Домнич
Царствие небесноеСветлая память вам, Вадим и Сергей![]()
![]()
![]()
Добавьте полное имя и фамилию второго погибшего волонтёра, пожалуйста. Немного текст не полностью в сообщении получилсяИз фейсбука Сергея Шалыгина
Вікторія Герасименко Кравченко
Сьогодні при евакуації мирних з Куп'янського напрямку загинуло двоє моїх односельців. Волонтери.
Шалыгин Сергей знаю все своє життя...
Обстрілу не було, каб...
Сук@ війна... Випадковість...
Вічна пам'ять світлим душам!
Вічна пам'ять світлим людям, що боролись з темрявою!
Галина Домнич
Царствие небесноеСветлая память вам, Вадим и Сергей![]()
![]()
![]()
Сефида выше добавилаДобавьте полное имя и фамилию второго погибшего волонтёра, пожалуйста. Немного текст не полностью в сообщении получился
Второе фото в вашем сообщении - это и есть второй погибший Волонтер?
Да! Просто с утра было только то, что я скопировала. Слава Богу, хоть имя второго парня было озвучено.Второе фото в вашем сообщении - это и есть второй погибший Волонтер?
Никак не получится в посте подписать оба фото? Я с цитатами из ФБ не знаю, можно внутри самой добавить?...
Люди писали на эмоциях, такие парни погибли....помогая другим....Да! Просто с утра было только то, что я скопировала. Слава Богу, хоть имя второго парня было озвучено.
Самсонова -. 85-ый год, а продолжает тренировать детей в местном спорткомплексе. Бесплатно! Мастер спорта по скалолазанию.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И такой удар...