Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибір універсалу

🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 12:16 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Вибір універсалу

Вчера эту видел. Стоит, видимо, постоянно.
ПС. Шо снимать?:D

1021b0449649bac628e1a93.jpg

не, там другие заглушки. уже не надо, я нашел чертеж для 3Д принтера, мне их напечатают :D

резина ядовитая :yahoo:

Пане ТС. Якщо бюджет не обмежений- беріть мультівен. 6,0 наприклад. В короткій базі з двома електричними дверима. І повірте, що зручніше універсалу знайти буде вкрай складно. Бо V-class не буде мати такої трансформації салону та буде вдвічі дорожчий.
Там є нюанси щодо двигунів. Та ДіЕсДжі. Але то можна вибрати порадившись з тямущими.

- та да , если 6,0- єто в литрах то канешна :yahoo::yahoo::yahoo:
Це модифікація VW Multivan Т6.
Буває ще Т6,1 а далі здається ІD. Aле він розміром ближче до кадді і занадто дорогий, бо новий.

Що думаєте щодо
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
?
Було таке
6d55357db372a62f.jpg

4d7526cbbc3844366e7e49.jpg

ты шо
она ж крашенная!!:ги:
Мені один при перегляді Мазди таким тоном сказав про «крашена», ніби у неї зараз передок розсиплеться, а там, де шпакля, корозія завтра піде :D
Как по мне так норм корыто,
если сбить до 8 так вобще охуенно
При условии что ее тут в такси не дрючили
Ну если херово сделано, то бампер и крылья еще раз покрасишь через пару лет да и все. Ну еще + 500 баксов на это, да и весь геморрой

ЗЫ: но салон конечно убогий, если сравнить с европейкой
Не думаю, що там в Гусятині було де її дрючити :D
Тим паче менше 20 по Україні наїздила.
Просто абсолютний низ ринку, тож хоч і терміново, але можливо є нюанси, а в такій залупі не дуже зручно робити огляд авто.

Основне, що мене непокоїть, так це потенційні нюанси з двигуном та КПП, але на 1.8 там, начебто, звичайний айсін, а за 50к там потрібно було взагалі з салону не міняти мастило, щоб щось було з двигуном.
Це на відміну, імхо, від євро пригонишів з пробігами 200+, де можуть і раз на 30к тільки мастило лити, плюс потенційні приколи з роботом, ГРМ та іншим, що після 200 може полетіти.
Не кажучи про те, за скільки треба брати авто в Німеччині, щоб воно з наваром, митом та прогоном стало тут по ринку.
Нещодавно написав на ФБ мужик з Гольфом битком, сказав, що на відміну від знайомих з євро авто, ще нічого не міняв і задоволений, як слон.

Зараз не той час, щоб до салону дойобуватись :D
Мені і в 2003 Сігнумі все влаштовувало)

Мені один при перегляді Мазди таким тоном сказав про «крашена», ніби у неї зараз передок розсиплеться, а там, де шпакля, корозія завтра піде :D

Не думаю, що там в Гусятині було де її дрючити :D
Тим паче менше 20 по Україні наїздила.
Просто абсолютний низ ринку, тож хоч і терміново, але можливо є нюанси, а в такій залупі не дуже зручно робити огляд авто.

Основне, що мене непокоїть, так це потенційні нюанси з двигуном та КПП, але на 1.8 там, начебто, звичайний айсін, а за 50к там потрібно було взагалі з салону не міняти мастило, щоб щось було з двигуном.
Це на відміну, імхо, від євро пригонишів з пробігами 200+, де можуть і раз на 30к тільки мастило лити, плюс потенційні приколи з роботом, ГРМ та іншим, що після 200 може полетіти.
Не кажучи про те, за скільки треба брати авто в Німеччині, щоб воно з наваром, митом та прогоном стало тут по ринку.
Нещодавно написав на ФБ мужик з Гольфом битком, сказав, що на відміну від знайомих з євро авто, ще нічого не міняв і задоволений, як слон.

Зараз не той час, щоб до салону дойобуватись :D
Мені і в 2003 Сігнумі все влаштовувало)

Надо смотреть по кузову, как оно было сделано и что там с задней подвеской и полом багажника. То, что кажется лёгким ударом по бамперу может вылиться в кривую геометрию, гнутые лонжи и кривую подвеску.

ЗЫ: но салон конечно убогий, если сравнить с европейкой
А что в салоне там убогого? Классический, сдержанный и очень добротный, разве что слишком маркий за счёт светлого тона. По качеству материалов, сборке и эргономике утрёт нос многим, и не только одноклассникам.
Я ездил на 7-ом Гольфе, машина - огонь во всех отношениях и вполне справедливый законодатель для своего класса.

Назад
Зверху Знизу