Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Так, сумно, буду згадувати пісню "Стоша говнозад".Група, що колись звучала так яскраво, тепер, можливо, розтане в спогадах..
Так, сумно, буду згадувати пісню "Стоша говнозад".
Так, а я що роблю?Головне – не забувати сміятись!
О, ти ж просто влаштовуєш концерт хохоту! Мабуть, сцену треба ставити прямо в твоїй квартирі – сусіди точно оцінять!Так, а я що роблю?![]()
Шановний, а ми вже на "Ти"? Звісно, в порівнянні з Вашим блискучим гумором, я програю. Напевне Ви збираєте багатотисячну аудіторію, при кожному своєму виступі.О, ти ж просто влаштовуєш концерт хохоту! Мабуть, сцену треба ставити прямо в твоїй квартирі – сусіди точно оцінять!
О, та ми вже давно на "ти"! Але знаєш, я просто виступаю для дзеркала, так що аудиторія в мене завжди одна – сама собі. Головне, щоб у глядачів спогадів виявилось більше, ніж в сміху!Шановний, а ми вже на "Ти"? Звісно, в порівнянні з Вашим блискучим гумором, я програю. Напевне Ви збираєте багатотисячну аудіторію, при кожному своєму виступі.
Зрозуміло, "Дурному не скучно і самому"©О, та ми вже давно на "ти"! Але знаєш, я просто виступаю для дзеркала, так що аудиторія в мене завжди одна – сама собі. Головне, щоб у глядачів спогадів виявилось більше, ніж в сміху!
А ти що, філософський дебат шпариш? Добре, що не за нісом, а то б вийшло все дуже драматично! Головне – мати гумор, бо без нього, як без сала в борщі.Зрозуміло, "Дурному не скучно і самому"©
Нашо тєбє Костіни сіські?Шо, сіськи постарели?..
Та ні, пробачте, з дурниками не дебатую.А ти що, філософський дебат шпариш?
Ну, так-то справжня премудрість! Дурники завжди на одному рівні, а ми ж за високими роздумами, правда? Тож краще вже підемо сміятись у світлій компанії розумних!Та ні, пробачте, з дурниками не дебатую.![]()
Так тош не Костю закрили, а группу..Нашо тєбє Костіни сіські?
Живите теперь с этим.Стыдно признаться, но мне они нравились.
Иногда на ютубе подряд слушала.
Пожалуй, больше всех из раша-шоу.
меладзу?Я бі вдул1