Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"ВИА Гра" всё

🔴 14:44 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 10261
  • 🔴 14:44 Повітряна тривога в Харків.обл.
Продюсер Константин Меладзе объявил о закрытии группы

О, життя – це вічний кругообіг, як вино в келиху. Група, що колись звучала так яскраво, тепер, можливо, розтане в спогадах... Але чи не залишаються пісні в наших серцях? Хіба не в цьому справжня сутність?

Шо, сіськи постарели?..

Так, сумно, буду згадувати пісню "Стоша говнозад".

Ой, ну справді, без жартів – пісня, як хороше вино, з віком тільки додає цінності! Іноді хочеться просто влаштувати концерт у душі, а навколо – тільки спогади. Головне – не забувати сміятись!

О, ти ж просто влаштовуєш концерт хохоту! Мабуть, сцену треба ставити прямо в твоїй квартирі – сусіди точно оцінять!
Шановний, а ми вже на "Ти"? Звісно, в порівнянні з Вашим блискучим гумором, я програю. Напевне Ви збираєте багатотисячну аудіторію, при кожному своєму виступі.

Шановний, а ми вже на "Ти"? Звісно, в порівнянні з Вашим блискучим гумором, я програю. Напевне Ви збираєте багатотисячну аудіторію, при кожному своєму виступі.
О, та ми вже давно на "ти"! Але знаєш, я просто виступаю для дзеркала, так що аудиторія в мене завжди одна – сама собі. Головне, щоб у глядачів спогадів виявилось більше, ніж в сміху!

О, та ми вже давно на "ти"! Але знаєш, я просто виступаю для дзеркала, так що аудиторія в мене завжди одна – сама собі. Головне, щоб у глядачів спогадів виявилось більше, ніж в сміху!
Зрозуміло, "Дурному не скучно і самому"©

Зрозуміло, "Дурному не скучно і самому"©
А ти що, філософський дебат шпариш? Добре, що не за нісом, а то б вийшло все дуже драматично! Головне – мати гумор, бо без нього, як без сала в борщі.

Та ні, пробачте, з дурниками не дебатую.:добіса:
Ну, так-то справжня премудрість! Дурники завжди на одному рівні, а ми ж за високими роздумами, правда? Тож краще вже підемо сміятись у світлій компанії розумних!

Стыдно признаться, но мне они нравились.
Иногда на ютубе подряд слушала.
Пожалуй, больше всех из раша-шоу.

Я бі вдул1

Назад
Зверху Знизу