Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Дя.Привет1
Ві используетє планшєт какой7 За чєм7
Спасибо1
миниайпатьПривет1
Спасибо1
У меня тоже на айпаде Google Maps установлен.Заправляю в них космические карты.
Прійму в дар, якшо работає😳Хз, лежить какойто формат а4, вроде эппл, я в них нихуя не сенсу..в неділю їм угли роздувал на мангале..![]()
Хто , манхал?..Прійму в дар, якшо работає😳
Нє, обмахальний плоншед😳 я ж так розумєм пана шо він вам не потрібний?😳😳Хто , манхал?..![]()
ТС, нельзя біть таким отсталім1Привет1
Спасибо1
Далекувато пани ехать придется, и там калейдоскоп на стекляной повехнусті..Нє, обмахальний плоншед😳 я ж так розумєм пана шо він вам не потрібний?😳😳
Спасибо пожалуйста1ТС, нельзя біть таким отсталім1
Планшет – это жі специальная полевая сумка (через плечо) для хранения и переноски в нем канцелярских принадлежностей, документов, тактических игральніх карт и прочих нужных офицеру мелочей.
![]()
Дуже жаль шо побитий канєш...а так то - скіко там тої Польщі? 😳Далекувато пани ехать придется, и там калейдоскоп на стекляной повехнусті..![]()
- Боря, ты выписал газеты на следующий год?подтираюсь им
Стилусом111- Боря, ты выписал газеты на следующий год?
- Нет, у меня же есть компьютер с интернетом!
- А жопу ты клавиатурой вытираешь?
Это было в красной армии. Счас сумка административная.ТС, нельзя біть таким отсталім1
Планшет – это жі специальная полевая сумка (через плечо) для хранения и переноски в нем канцелярских принадлежностей, документов, тактических игральніх карт и прочих нужных офицеру мелочей.
![]()