Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Весна /ᐠ‸⑅‸ ᐟ\ノ

• Автор теми Автор теми Tierchen
  • Дата створення Дата створення
Завтра +31, хоть согреюсь. :)
Може на пляжик? :)
У нас на Акважурі вхід нині вільний, будки на вході пусті, ніде ніяких секюріті не видно) Але!
Пішла я на тиху сторону - посидіть на лавці та бахнуть пивка.
Сижу. Просто столик і дві лавки, не альтанка.
Підходять згодом двоє дівчаток.
Тут у нас платно сидіти, кажуть.
Мені море по коліно, я така - і скіки?
- 1200 грн.
Кажу та нє дівчат, я не хо стіки платить))
Вони - ок, але тоді перемістіться на пляж будь-ласка)
Я перемістилась на вихід, бо вже був час. Іду й думаю - йоханий бабай, я тут плавала ще тоді коли ні вас на світі не було, ні акважура)))

А в Гідропарку в Києві на річці бачила кількох потужних дядьків 70+, які робили запливи в досить прохолодній як на мене воді. От навіть дідами їх язик не повертається назвати.

Останнє редагування:
Мощний аргумент, саме з ним під'їхала до чоловіка з проханням відвідати цього року давно бажаний пляж :плаваю:
Зроблено. Чорноморськ - :любов: Який досі ніколи не асоціювався з відпочинком, але оскільки з 32 огорожених сітками (як заявлено і сподіваюсь то так і є) пляжів Одещини 30 - в самій Одесі а 1 - десь в єбєнях біля Ізмаїла, то вибір невеликий. Хоча ці єбєня хвалили мені, бо там красиво. Я не проти. Я навіть була би не проти відвідати фортецю в Білгород-Дністровському, а особливо винний погрібок біля неї. Якби більше часу було.
Дороги ідуть. Програла двобій з квитковим сервісом укрзалізниці і вперше буду їхати кілька сотень км автобусом.
Зроблено. Поїздила півднем України. Море вздовж траси на Миколаїв, лимани. Замість спати дивилась як наш водій обганяє фури на вузькій трасі і повертається на свою смугу перед носом зустрічної машини. Краще б спала))) Одеса....дорого багато....нема шо сказать про Одесу, чесно. Запамятався чоловяга який порився в сміттєвому баку, потім скочив на електросамокат (оцей шо міський) і покотив собі. І в тянучці в Одесі трапились на очі Туарег АН і Славута ВВ, один за одним...в Славуті сиділа жіночка...і дім затянутий плющом.

..а мені вчора сказали шо мені би пасував мерседес, а не те авто, ремонт і подальше використання якого я планую :авто:сьогодні я над ним натурально розплакалась коли не заводилось, ну потім завелось,куди б воно ділось....зате нескучно (с)

...взагалі шось багато тянучок останнім часом попадаю, найбільше вразила біля Львова, це бля я не знаю, куди вони витрачають гроші і нашо замість війни, ну та сама історія шо і з харківськими відбудовами, хулє, гроші дають під конкетні задачі, але на фоні величезної лінії фронту і його бездонних потреб це виглядає дико.

Останнє редагування:
Какая благостная погода сегодня.
Вот бы весь год такая была. :)
А вечер какой теплый и томный...

Нині день присвячений роду - оцифровую фото, нотую де хто похований, хто з ким жив.
І жили люди...(с) книга з такою назвою є.
Але картинка весняна 2020 року.
Fotoram.io (2).jpg

Ну да, у чужих руках всігда лучче 🥱
Де родився там і пригодився :D є бодрі українські пенсіонери які в евакуації підкорюють європейські Альпи тощо, але серед всіх моїх лише такі, яким в іншому кліматі викручує кості, дихати важко і все таке.

Мені всігда лучче знат 🥱

Де родився там і пригодився :D є бодрі українські пенсіонери які в евакуації підкорюють європейські Альпи тощо, але серед всіх моїх лише такі, яким в іншому кліматі викручує кості, дихати важко і все таке.
От я у жару така, мордочка красна, задихаюс, потію ізвініт і іщу тіньок 🤷‍♀️

Може на пляжик? :)
У нас на Акважурі вхід нині вільний, будки на вході пусті, ніде ніяких секюріті не видно) Але!
Пішла я на тиху сторону - посидіть на лавці та бахнуть пивка.
Сижу. Просто столик і дві лавки, не альтанка.
Підходять згодом двоє дівчаток.
Тут у нас платно сидіти, кажуть.
Мені море по коліно, я така - і скіки?
- 1200 грн.
Кажу та нє дівчат, я не хо стіки платить))
Вони - ок, але тоді перемістіться на пляж будь-ласка)
Я перемістилась на вихід, бо вже був час. Іду й думаю - йоханий бабай, я тут плавала ще тоді коли ні вас на світі не було, ні акважура)))
Если хочешь сэкономить 1200 на бухле
Приходить под вечер нужно
Пить одной и в темноте....
))

IMG_20250817_202716.jpg

Если хочешь сэкономить 1200 на бухле
Приходить под вечер нужно
Пить одной и в темноте....
))

IMG_20250817_202716.jpg
В 2000 році був у мене в френдзоні хлопчик, з яким ходили на той пляж де зараз Акважур, вчив мене плавати) і в берізки на пісках, де Караван зараз і далі за нього. Там тоді були тусовки якихось неформалів, родновєри збирались і просто любителя шашеля на природі.

Подивилась попередній пост про 2000 рік і подумала - бля, яке я старе. Подивилась пост перед ним про город і планку і подумала - та нє, ще нічого. :D

В 2000 році був у мене в френдзоні хлопчик, з яким ходили на той пляж де зараз Акважур, вчив мене плавати) і в берізки на пісках, де Караван зараз і далі за нього. Там тоді були тусовки якихось неформалів, родновєри збирались і просто любителя шашеля на природі.
В 2000 я училась в 6 классе. Такую классную футболку привезли из Диснейленда, про какой-то мультик
Надела на физру в первый раз. А один мальчик куинул мне спину огромную грязную мокрую половую тряпку :плачу::плачу::плачу:
Кажется я ушла домой, плакала.. Такое.
Был скандал, родители...вот это все, школьное)) Как бы по секрету сказали, что я ему нравлюсь. Поэтому тряпку кинул
А я сказала, что лучше бы Игорь тяпку кинул. Потому что мне Игорь нравился )))))
Школа. Там было хорошо...:любов:

Назад
Зверху Знизу