Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Весна /ᐠ‸⑅‸ ᐟ\ノ

🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вісна плюс 9 принесла.

• 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Свята неділенька.
Свячена паска проїхала 1300 км і успішно прибула в пункт призначення) на городі підпасуюсь на молоденькому кропі)
MyCollages (53).jpg

Якийсь стрьомний клоун на попередньому фото просматрюєцця
Квіточки
MyCollages (54).jpg

Останнє редагування:
Привіт з минулого від братюнь з району :)
MyCollages (55).jpg

Мощно катнула.
В грудні проїхала 7 км і закінчилась, в дихалці, і в колінах.
Сьогодні майже 30, втомилась але не до упаду.
Причому велосипед я бачу раз в кілька місяців. Від спроби до спроби власне.
MyCollages (56).jpg

Останнє редагування:
Історія до :кава:
Було на маршруті місце з зграєю гавкучих собак.
Як туди їхали, якраз кілька машин між нами і ними промчало, тому собаки від нас відволіклись.
Їдемо назад. Весь час уточнюю, чи далеко те місце з собаками)) шоб підготуватись морально і проїхати його тихо і невимушено.
Дорога трохи на підйом. Сповзаю з вєліка і волаю так шо чути на півлісу - "чи до собак ще далеко?!"
Повертаю голову праворуч і бачу шо я ПРЯМО НАПРОТИ ЇХНЬОГО ДВОРУ :банан4:
MyCollages (57).jpg

+2 пишуть.
Як жити, куди бігти, що вдягати?

Але знову теплі штани витягати й светр під куртку. :(

Три річки, кожна з своїм характером.
Швидкий Опір, відвіданий на Паску) впадає в Стрий, далі в Дністро і Чорне море.
Західний Буг - єдина велика річка України, що тече на північ - в Польщу. Схожий на Дінець.
Ну а Дінець тече через все моє життя, ніде правди діти)

MyCollages (58).jpg

Колись ми були в Хусті і я хотіла вийти на берег Тиси. І ніби вірно йшли, йшли, через знакові хустські задвірки на кшталт чеського кварталу (чехи навіть кіно про нього знімали...цей квартал при совітах і незалежній занепав як пам'ятка архітектури та історії дуже), але вийшли на берег її притоки Ріки. Тиса лишилась непобаченою.
Втім якщо життя ще колись дасть можливість попасти в той куток країни, буде у мене Говерла і буде Тиса, спочатку Говерла, з Ворохти на Рахів і до Хуста.

Останнє редагування:

Люблю це місце.
Люблю коли збираються друзі і запрошують мене на каву в найкрасивіше місце на землі. Справжня кава, на газовій горілці, в красивих чашках, зі справжніми людьми.

Це наша красива зелена вежа з мокрецю на городі, якій радіють не менш зелені огірочки.:жую:
MyCollages (62).jpg

Останнє редагування:
Коханий парк, радість мого серця

MyCollages (63).jpg

Дивлюсь свої колажі на великому моніторі.
Ніби пристойне рішення, якшо у повному розмірі і мініатюркою не хочеться.
Втім білочку закину як є.
Там же, 14 років тому.
DSC02940.JPG

Pardonne moi,:) что опять о котах. Недавно делился постом о найденной прошлым летом кошке, и вот опять). Пришёл к выводу, что мне просто необходимо пойти и приобрести лотерейный билет. Какое же надо иметь везение, чтобы во время ежедневной обыденной прогулки со своей собакой, найти в безлюдном месте (нашла собака, подал голос на обнаруженную непонятную штуку,
DSC_1056.jpg
DSC_1052.jpg
DSC_1027.jpg
DSC_1050.jpg
, я отреагировал) пищащий картонный коробок с двумя маленькими обитателями. Блин, опять поиски козьего молока, опять сосочки и бутылочки, опять заботы и поиски "добрых рук" для пристройства. Нет, определённо, я - везунчик:D Не в качестве рекламы, может кто- то и заинтересуется? P.S. на фото уже накормлены .
😁

Останнє редагування:
Моменти квітня.
MyCollages (68).jpg

Останнє редагування:
Перший ранок травня не добрий бо йобана русня.
З доброго - замутила активне тренування з моїм улюбленим видом з вікна. А півторухи то гантелі)
MyCollages (56).jpg

Останнє редагування:
Вирішила зробить собі антистрес квітами. А квіти зачинені. Вийшла просто антистрес пробіжка між двома станціями метро по Клочківській. Під час якої мені молодий юнак подарував бузок. Я під враженням. :квіточка:

MyCollages (58).jpg

Яка мила книжечка

Что это за май, если за бортом +14.
А подать сюда другой май! Этот спортился. :(

Назад
Зверху Знизу