Тут могла бути Ваша реклама!

Вело тур по Европе 2018.

🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

andreybez90

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 1
  • 🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Вело тур по Европе 2018.

Доброго дня любителям и опытным велотуристам.

В то время, как за окном льют дожди и падают снега, мысли о теплом лете кружат в голове все сильнее и сильнее. В этом году я намерен совершить затяжное путешествие по Европе на велосипеда, включая таки страны как Германия, Швейцария, Италия. Хотелось бы услышать советы опытных туристов в этом вопросе, подводные камни.

План действий, маршрут, финансовая сторона вопроса будут решаться по ходу действий и исходя из Ваших коментариев и предложений.

В одночасье я хотел бы найти однодумцев для реализации этого проекта, дабы разделить впечатления вместе!!!

Крутите педали !!!! :кручусь:

• 🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Чим катити в західну європе, краще кудись в напрямі хорватії, чорногорії, греції - там і подешевше, й цікавіше, й менш цивільно.

В червні на трансфегераш є плани.

тема супер. у меня пара вопросов. Как с пересечением границы? ведь велопутешествие подразумаевает отсутствие бронирования обратных билетов и гостиниц. Второе. насколько бюджетным возможно такая поездка? ну и вопрос ТС. Сколько километров в день планируете проезжать? Я тоже задумываюсь о подобном на осень.

Бронь готелів, зворотні квитки - не обов'язкові. Останнє слово за офіцером, й він чудово розуміє, що вел - твій й прямий, й зворотній квиток. Головне - впевненість офіцера, що ти турист, а не гастрабайтер. Нормальна відповідь на питання "куди й навіщо їдеш" набагато важливіша. 90%, що нічого більше не спитають. З неновим паспортом так точно.
Краще все ж "намалювати" маршрут, хоч фейковий, де позначити цікавості та можливі місця ночівлі побільше, а офіцеру розказати, що не бронювали бо невідомо куди щодня доїдеш, тож плануєш на місці вирішувати по обставинах.

По грошам залежить від ночівлі та харчування.

Восени краще в сторону турції, греції.

так а шо, на узбіччі вже не можна поставити намет , зробити табір на ночівлю і т.п.?
мото а тим паче велотуристу бронювати номера на ночівлю- це не вдячна річ.

Намети не всюди дозволяють ставити тим більш у европах, а тим більш у західних.

так а шо, на узбіччі вже не можна поставити намет , зробити табір на ночівлю і т.п.?
мото а тим паче велотуристу бронювати номера на ночівлю- це не вдячна річ.

В більшості країн "цивілізованої" європи намети ставити не можна. Да й переважно місць для цього реально дуже мало бо на природу будь-де теж їздити не можна, відповідно ніяких доріжок та галявин в лісах немає.
Акуратно зховаючись можна, в разі чого відмазуватись, що втомився та фізично далі не можеш їхати. Ну й звичайно без багаття та будь-якого свинства бо за це точно штрафануть капітально. Ах, ну й ще треба акуратно ховатись бо якщо хтось побачить, що ти це намагаєшся зробити, поліцію викличуть доволі вірогідно.

Можна на всіляких зупинках автобусних поспати. Але треба ховатись, якщо хтось побачить, то обов'язково вирішить "рятувати".

хлопці, хто був в прибалтійських країнах, там теж не можна велобомжом подорожувати?
особисто для мене кращого, ніж рухатись в автономці- немає.
ненавиджу, коли змушують доо чогось.

Загалом можна. АЛЕ, як завжди - обережно, не свинячити та не палити багаття. Звичайно ж не лізти на явно приватну територію, що помічена або відгороджена, та у всіляких заповідниках не зупинятись, це точно не можно.

В прибалтиці є один великий мінус - необхідність їхати через підхуйловну білорусь.

В прибалтиці є один великий мінус - необхідність їхати через підхуйловну білорусь.
я взагалі на ендуріку планував декуілька років тгому в Монголію катнути- тепер цю подорож складніше спланувати..

Загалом можна. АЛЕ, як завжди - обережно, не свинячити та не палити багаття. Звичайно ж не лізти на явно приватну територію, що помічена або відгороджена, та у всіляких заповідниках не зупинятись, це точно не можно.

Интересно чем это тебе белорусь не приглянулась ,плохие дороги???:D

Интересно чем это тебе белорусь не приглянулась ,плохие дороги???:D

Бо підхуйловна. Регулярно ж на кордоні хтось зникає, а потім магічним чином в хуйляндії в кпз з'являється. Особисто знаю 2х людей, яких на кордоні прикордонники завертали в окремий кабінет, де вони мали розмову що до політичних вподобань та постів в інеті. Нах це треба. Ризикувати власними ногами йдучі до людожерів? Заради чого? Є в них щось цікаве? Природа та ж, моря нема, гір нема. Угорщина, румунія, болгарія набагато цікавіші - все ж не класичний совок, є гори й море, й така ж туристична свобода в плані їздити полями/лісами, ночувати в палатках. Й так само можна спонтанно без візи їхати, в чому раніше була проблема, що якось могла виправдати бажання їхати в хуйляндію чи білорусь.

Бо підхуйловна. Регулярно ж на кордоні хтось зникає, а потім магічним чином в хуйляндії в кпз з'являється. Особисто знаю 2х людей, яких на кордоні прикордонники завертали в окремий кабінет, де вони мали розмову що до політичних вподобань та постів в інеті. Нах це треба. Ризикувати власними ногами йдучі до людожерів? Заради чого? Є в них щось цікаве? Природа та ж, моря нема, гір нема. Угорщина, румунія, болгарія набагато цікавіші - все ж не класичний совок, є гори й море, й така ж туристична свобода в плані їздити полями/лісами, ночувати в палатках. Й так само можна спонтанно без візи їхати, в чому раніше була проблема, що якось могла виправдати бажання їхати в хуйляндію чи білорусь.

Что бред,такую ахинею я ещё не слышал:D,вот из за таких "патриотов" и разжигаются международные скандалы

Что бред,такую ахинею я ещё не слышал:D,вот из за таких "патриотов" и разжигаются международные скандалы

Ти цю тему підняв. А я просто кажу - "не поїду до них, крапка". І хай тужаться, ти обговорюй що хочеш, вважай як хочеш, а я просто поїду в європу. Бо хочу, а до мутних ні.
Оце і є різниця совкового дебілізму, який ти сповідуєш**, з нормальною здоровою логіку світу.

** так-так, ти ватник і совок в душі, бо іншим просто насрати на хуйла та його друзів, а безвіз рулить настільки, що лише обирай куди та їдь. Нах надо(хйл) взагалі думати їхати чи ні до єбонатів.

:рл:
Ти цю тему підняв. А я просто кажу - "не поїду до них, крапка". І хай тужаться, ти обговорюй що хочеш, вважай як хочеш, а я просто поїду в європу. Бо хочу, а до мутних ні.
Оце і є різниця совкового дебілізму, який ти сповідуєш**, з нормальною здоровою логіку світу.

** так-так, ти ватник і совок в душі, бо іншим просто насрати на хуйла та його друзів, а безвіз рулить настільки, що лише обирай куди та їдь. Нах надо(хйл) взагалі думати їхати чи ні до єбонатів.

:рл::рл::рл:

Нагадую, что вже 25 числа в рівному полісська січ. З харкова вже 50 народу валить.
Після планується похід яремче - говерла - солотвіно - трансальпіна - трансфегераш - брашов - ізмаїл.

Назад
Зверху Знизу