Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
Ну, нарешті. Тепер усе зрозуміло. Якщо людина спромоглася один раз збрехати, то бреше і в друге, і в третє і в десяте. А я з брехунами не спілкуюсь. Гидко!

Ты, мой оппонент, хотел меня выжать отсюда, а получилось наоборот!

Ты, после этого, и есть провокатор! Следующий раз не стоит давить на людей! Это всего-лишь Интернет...
Инакомыслие потенциально в этой среде будет процветать.

А что, тупым очень сложно выучить пару десятков слов?
Ну так это ваши проблемы.

Нормально. Зато как могуч русский язык. Вся техн. терминология тупо скопипащена с английского. Почти вся техн. мысль в русском языке - англ. язык.

Яке гарно слово!
А що ж тут дивного. Бо наука розпочиналась в Московії з німецьких вчених які працювали там на запрошення німкені Катерини.
Та й перші вчені росіяне отримували освіту за кордоном.

Дякую, дядечко! Ви дуже добрі. Справа в тому, що я не чіплявся до тебе, а просто пояснив, що через неуважність, або упередженість неправильно прочитав написане мною російське слово в українській транскрипції та почав перекривлювати.

Никого я не пародировал. Мог бы и догадаться, что у меня нет украинской раскладки.

Ты, мой оппонент, хотел меня выжать отсюда, а получилось наоборот!

Ты, после этого, и есть провокатор! Следующий раз не стоит давить на людей! Это всего-лишь Интернет...
Инакомыслие потенциально в этой среде будет процветать.
Я можу спілкуватися з опонентом, а з брехунами немає просто сенсу спілкуватися. Мені весело, бо ти ще раз підтвердив, що є брехуном. А брехуни зазвичай і є провокаторами. Що не може дозволити собі чесна та порядна людина, то брехун вважає, що йому все можна.

Інтернет - це не Брехунет!
Так що, як не викручуйся, то потрапив у халепу! Сам себе викрив. ;)

Никого я не пародировал. Мог бы и догадаться, что у меня нет украинской раскладки.
Ти писав російською мовою та повставляв замість "е", "э", хоча в моєму варіанті українською було українське "є".

Тут у Харкові виникає багато питань про навчання в школі. Є багато шкіл які називаються українськими, але фактично навчання в них російською. Я за те, щоб усі дисципліни в державних школах викладалися державною мовою, а приватні школи можуть викладати хоч англійською, на те вони є приватними.
Нещодавно у мене був такий випадок. Мій приятель, етнічний росіянин, звернувся за порадою: У яку краще школу віддавати сина? У них в районі дві школи: одна веде навчання російською мовою, а друга українською. Я сказав йому, що за різних рівних умов, заради майбутнього дитини краще віддавати дитину в українську школу. Він зрадів, бо сказав, що і він так думав. Ось так!

А я за те, щоб закрили й ті останні російські школи, щоб усі дітлахи вчились тільки на мові.
Що таке держава? Держава це офіційний представник народу, це - чиновництво, апарат. Мова чиновництва повинна співпадати з мовою народу, бо - розбіжність, протирічча, напруга в суспільстві.Тому обов*язково треба підганяти мову народу під мову апарату, бо не бачити нам держави Вкраїна як свої вуха.

Я можу спілкуватися з опонентом, а з брехунами немає просто сенсу спілкуватися. Мені весело, бо ти ще раз підтвердив, що є брехуном. А брехуни зазвичай і є провокаторами. Що не може дозволити собі чесна та порядна людина, то брехун вважає, що йому все можна.

Інтернет - це не Брехунет!
Так що, як не викручуйся, то потрапив у халепу! Сам себе викрив. ;)

Эге-ге!... Заруби на носу себе, что Этот Интернет и есть болото , т.е. Брехунет! Это прежде всего! Это проблема, которая неизбежна.
Это уже дело каждого,- строить свой мир и доверять чужим или всех пинать.

А я за те, щоб закрили й ті останні російські школи, щоб усі дітлахи вчились тільки на мові.
Що таке держава? Держава це офіційний представник народу, це - чиновництво, апарат. Мова чиновництва повинна співпадати з мовою народу, бо - розбіжність, протирічча, напруга в суспільстві.Тому обов*язково треба підганяти мову народу під мову апарату, бо не бачити нам держави Вкраїна як свої вуха.
Хотів уточнити. Я вважаю, що справа батьків обирати своїм дітям мову навчання в залежності від того, де бачать батьки майбутнє своєї дитини. Тільки російські школи нехай фінансує росія, бо виходить, що в таких школах готують дітей, які планують стати громадянами РФ. А державні українські школи готують громадян України, через це навчання має бути на українській мові.
Нахабність російської політики полягає як раз у тому, що РФ вимагає від України, щоб вона за свій кошт готувала громадян для Росії. Можна уявити, щоб Україна вимагала від Росії, щоб у місцях компактного проживання українців в РФ державні школи викладали усі дисципліни українською мовою? Навпаки після війни уряд РСФСР старанно винищував на Кубані та Приамур*ї усе українське, домогаючись, навіть, щоб українці вказували у пашпортах національність - росіянин.

2. Вы похоже не в курсе что:
- 12. Вантажівка - грузовик (было всегда)
- 17. Багаття - огонь (это Ваша брехня, ибо всегда было и есть "костер")
- 24. Помаранчевый - оранжевий (а тут, что не так?)
- 26. Перейматися - заниматься (это опять Ваш бред - это "переживать", "проникаться")
- 29. Прибічник - сторонник (было всегда)
- 33. Валіза - сумка (всегда было и означает "чемодан")
- 34. Випередити - опередить (всегда было)
- 35. Наздожiинати - догонять (от "наздогнати" - всегда было)
И так далее, с такими темпами мова по количеству слов скоро догонит английский, в котором, говорят, около 2 млн слов.
Желаю успехов в освоении новояза!
Я думаю другие примеры в Вашей голове тоже с упором на диалект какой-нибудь и перепутаны. Желаю Вам таки изучить язык с которым боретесь.
Конечно нет. Он просто притащил какой то копипаст, и бездумно его выложил.

Ти писав російською мовою та повставляв замість "е", "э", хоча в моєму варіанті українською було українське "є".

Ты чё, русского языка не понимаешь? У меня украинской раскладки нету, где я тебе возьму "є"? У меня есть "э", я то что есть и запостил. В данном случае, "є" копировал. А не пародировал.

Манечку преследования попробуй валерьянкой давануть.

Хотів уточнити. Я вважаю, що справа батьків обирати своїм дітям мову навчання в залежності від того, де бачать батьки майбутнє своєї дитини. Тільки російські школи нехай фінансує росія, бо виходить, що в таких школах готують дітей, які планують стати громадянами РФ. А державні українські школи готують громадян України, через це навчання має бути на українській мові.
Нахабність російської політики полягає як раз у тому, що РФ вимагає від України, щоб вона за свій кошт готувала громадян для Росії. Можна уявити, щоб Україна вимагала від Росії, щоб у місцях компактного проживання українців в РФ державні школи викладали усі дисципліни українською мовою? Навпаки після війни уряд РСФСР старанно винищував на Кубані та Приамур*ї усе українське, домогаючись, навіть, щоб українці вказували у пашпортах національність - росіянин.

Ось це розумна річ: хай манкурти платят податки нашій державі, а школи нехай будує росія. Таким чином, ми вбиваємо двох зайців:
по-перше - в бьюджеті нашої держави з*являться дотаткові гроші для повернення народу до історичної правди (можна буде ще одну телевізію на кшалт 5-го каналу утримувати)
по-друге - наш головний ворог, винуватець всіх страждань українського народу, росія, буде ослаблена фінансово.
УКРАЇНЦІ завжди відрізнялись від *****ів своїм розумом.

Ты чё, русского языка не понимаешь? У меня украинской раскладки нету, где я тебе возьму "є"? У меня есть "э", я то что есть и запостил. В данном случае, "є" копировал. А не пародировал.

Манечку преследования попробуй валерьянкой давануть.
Так написав би російське "е". Переслідували мене посерйозніші за тебе... і не в Інеті;) І чогось не звертав уваги на такі дурниці. Та й валеріану ковтати ні до чого, є напої значно корисніші для здоров*я...;)

Считай, что убедил. Я также понял, что украинский язык самый натуральный в мире, к тому же он постоянно совершенствуется, пополняется новыми словами, от которых он становится еще краше, например:
А где писюнковый злодий? Ну и прочая *****, которую так любят россияне.

Так написав би російське "е". Переслідували мене посерйозніші за тебе... і не в Інеті;) І чогось не звертав уваги на такі дурниці. Та й валеріану ковтати ні до чого, є напої значно корисніші для здоров*я...;)

Друже, а чого ж не звернувся за допомогою? Ми б тих мисливцiв зробили б добрими самаритянами. Ти ж не забувай, що ми украiнцi завжди один одному допоможемо.:)

Ось це розумна річ: хай манкурти платят податки нашій державі, а школи нехай будує росія. Таким чином, ми вбиваємо двох зайців:
по-перше - в бьюджеті нашої держави з*являться дотаткові гроші для повернення народу до історичної правди (можна буде ще одну телевізію на кшалт 5-го каналу утримувати)
по-друге - УКРАЇНЦІ завжди відрізнялись від *****ів своїм розумом.
1. Вважаю, що не тільки 5 канал український, але й ТВі теж непоганий канал.
2. Не підтримую зверхність однієї нації над іншою. В кожній нації є свої розумні люди, а є й дурні. Але не провина росіян в тому, що росіяни настраждалися під час авторитарного московського режиму з часів створення Московського князівства до теперешніх часів.
3. росія не є унітарною державою, через це у неї дуже великі проблеми з самовизначенням націй, які проживають на території РФ. Ось вони і деруться за Україну, бо у нас проживає переважна кількість слов*янського населення. До того ж Росію потихеньку окуповують китайці. Тихо, непомітно. Але вже декілька років тому це питання стало на державному рівні. Може так статися, що у недалекому майбутньому РФ стане ще одним китайським кантоном.

1. Вважаю, що не тільки 5 канал український, але й ТВі теж непоганий канал.
2. Не підтримую зверхність однієї нації над іншою. В кожній нації є свої розумні люди, а є й дурні. Але не провина росіян в тому, що росіяни настраждалися під час авторитарного московського режиму з часів створення Московського князівства до теперешніх часів.
3. росія не є унітарною державою, через це у неї дуже великі проблеми з самовизначенням націй, які проживають на території РФ. Ось вони і деруться за Україну, бо у нас проживає переважна кількість слов*янського населення. До того ж Росію потихеньку окуповують китайці. Тихо, непомітно. Але вже декілька років тому це питання стало на державному рівні. Може так статися, що у недалекому майбутньому РФ стане ще одним китайським кантоном.

Так, ТВі дуже український канал. Й що цікаво - чим далі на Захід, чим ближче до ПольЩі, тим українскість зростає. Ото феномен.
Й мені теж жаль росіян. Бува прокинусь вночі та й плачу від жалю, плачу від того, що вони самі того не розуміють, що вони страждають.
Хоча б наші гастарбайтери, повії, які заробляють в Росії, їм це розтулмачили, бо неможливо далі дивитись (по християнські) на чужі страждання.

Так, ТВі дуже український канал. Й що цікаво - чим далі на Захід, чим ближче до ПольЩі, тим українскість зростає. Ото феномен.
Й мені теж жаль росіян. Бува прокинусь вночі та й плачу від жалю, плачу від того, що вони самі того не розуміють, що вони страждають.
Хоча б наші гастарбайтери, повії, які заробляють в Росії, їм це розтулмачили, бо неможливо далі дивитись (по християнські) на чужі страждання.
1.:D ТВі працює в центральній Україні. Мовлення йде по всій Україні. Українскість присутня теж по всій Україні. На Захід їй йти не треба вона там давно. А ось на Сході йде масовий відхід від совковості завдяки передачам саме таких телекомпаній.
2. Треба внести поправку, що повії які працюють в московщині - це інтернаціональна бригада серед них переважна кількість росіянок. Бо ця професія інтернаціональна.:)

Друже, а чого ж не звернувся за допомогою? Ми б тих мисливцiв зробили б добрими самаритянами. Ти ж не забувай, що ми украiнцi завжди один одному допоможемо.:)
Я козак, через це звертаюсь за допомогою тільки у виключних випадках, коли бачу, що самому не впоратись. Дякую за пропозицію.

... А ось на Сході йде масовий відхід від совковості завдяки передачам саме таких телекомпаній.

:іржач: Заблуждение!...

Харьков рускоязычен... Может лет через 100!:іржач:

Для ХФ не характерна украино-языковость!

Голосовалка показывает,что время пришло.

Назад
Зверху Знизу