Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вдаримо каверами на музичнi хiти

• Автор теми Автор теми Geele Steane
  • Дата створення Дата створення
'Round Midnight Trumpet & Sax Covers

'Round Midnight Vocal Covers

'Round Midnight Orchestral Covers

Нашел смешной кавер советских времен

'Round Midnight Guitar Covers

Очень знакомая мелодия, по-французски поёт Ив Монтан

А это поёт Чарли Чаплин, фильм "Новые времена", текст бессмысленный, но напоминает французский или итальянский (можно заметить, что, танцуя, он потерял манжеты, на которых был записан тект, поэтому приходится петь шо попало

А это - русский кавер :D

А это, кажется, оригинал

Только для французского варианта и чаплинского автором указан Léo Daniderff, а автор этого марша - Лев Чернецкий, мелодия немного отличается

Нещодавно запостив драйвову ритмендблюзову штучку під назвою Blue Moon Drive у виконанні мало кому відомого дуета iskwē & Tom Wilson. Цю тему начебто написав той самий Tom Wilson, бо на його каналі в тубусі в 2018 році публіковалася схожа за назвою та музичною тканиною тема. Ось вона:

Нікому нічого не нагадує? Терзають мене смутні сумніви - чи не спиздив цей товариш мелодію? :)

Незна\незна.... В мене музичної освіти немає, але вищезгадана тема цього Wilson'а мені нагадує щось зі Стінга та... ...

Я теж неосвічений, тому стверджувати, що той Вильсон дійсно щось спиздив, не насмілюсь ...

Нот всього 7, кількість перестановок 7-х елементів різноманітними способами = 7! = 5040 :)
Де цей золотий стандарт музичної творчості!? :сарказм:

The String Quartet Tribute to Elliott Smith - Miss Misery

Elliott Smith - Because (Beatles cover)

Garrota de Ipanema (TL;DW!)

Для зацікавлених, але необізнаних з мовою міжнародного спілкування, можно включити пререклад субтитрів ;)

Les feuilles mortes \ Autumn Leaves in Jazz

Les feuilles mortes \ Autumn Leaves, Vocal versions

Назад
Зверху Знизу