Чем больше вайб кодеров, тем дороже чипы памяти
Памяти не хватает не для обработки запросов кодеров, а для обработки запросов типа нашего Сявы. Кодеров прям вот существенно меньше, чем Сяв :D

на реддите кто-то спрашивал как устроиться на вакансию джуниор пм.

это пиздец. сука, я бы не хотел, чтоб мой проект пиэмил джуниор. та даже миддл. но подозреваю это как раз и связано с вайбкоддингом.

на реддите кто-то спрашивал как устроиться на вакансию джуниор пм.

это пиздец. сука, я бы не хотел, чтоб мой проект пиэмил джуниор. та даже миддл. но подозреваю это как раз и связано с вайбкоддингом.
Хз який у тебе досвід, але у мене самий пиздець був, коли на проєкт ставили хуя з регаліями. На джуніор ПМа є методи впливу, але якщо упреться обвішане сертифікатами чмо - ховайся.

Хз який у тебе досвід, але у мене самий пиздець був, коли на проєкт ставили хуя з регаліями. На джуніор ПМа є методи впливу, але якщо упреться обвішане сертифікатами чмо - ховайся.
я в данном случае исключительно о квалификации. 15ти летние капитаны может и были в позапрошлом веке, но сейчас то время явно уше ушло

я в данном случае исключительно о квалификации. 15ти летние капитаны может и были в позапрошлом веке, но сейчас то время явно уше ушло
Так одразу зі школи ПМом і не поставлять. Більшість джуніор ПМів йдуть з девелоперського або тестерського треків, зрозумівши що з людьми працювати простіше, ніж з кодом. І перші пару проєктів джуніор відпрацьовує як зам справжнього ПМа і вчиться, як влаштовані процеси в компанії і як спілкуватися з клієнтом.
А взагалі досвід як такий у ПМ менш важливий, ніж морально-психологічні якості. Добрий ПМ не кине команду під автобус, джуніор він чи ні. І команда йому віддячить. А підорас - із задоволенням.

Назад
Зверху Знизу