Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ваше отношение к Саакашвили?

🟠 19:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Кто для вас Президент Михаил Саакашвили

• Реформатор и политик мирового уровня

Голосів: 222 48.2%
  • Популист и клоун ничего не сделавший полезного

Голосів: 212 46.0%
  • Преступник и диктатор посадивший 10% населения Грузии

Голосів: 27 5.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    461
  • 🟠 19:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ти обов"язки Президента читав?
Де там про субсидії написано?
Чергова спроба косити під дурника - в тебе марна.

Не погань українську. Тут - "робить".
Він сам - мало що робить. Ну, наприклад, чеше англійською, й непогано, з трибуни - сам.
В контексті - він власник підприємста. Яке чогось отримало преференції. Й лупонуло потрійну ціну. Відповідно він - вигодонабувач. Як і в аферах гонтарєвої, й в якійсь сараноподібній плодючості мережі магазинів рошен, й інше, й інше, й інше... Звичайно - не сам. Тут і кроль в долі, й дирехтор базару - за сумісництвом прем'эр, й москальська шлюха гонтарєва, яка мало, що організувала масштабне обкрадання всієї країни через штучні курсові стрибки, так ще й допустила (якщо не прямо сприяла), що українська банківська система фінансувала сєпарів...

• 🟠 19:59 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
неважливо, чиїх саме. Як на мене, будь-який організм, який сприяє пограбуванню України, або іншим чином працює на шкоду Україні - автоматично стає подєльніком кацапських тварюк.

Що є - то є. Гонтарєва - це взагалі вкрай вдалий пєтін проєкт на кшталт "їбонемо Україну по-повній".

Ти менше бухай.
Я ще до того, як пєтя став презом, перед виборами, цілком недвозначно казав, зокрема - на цьому форумі, що пєтя - підор. І з тієї пори я своєї думки не міняв, про що, знов-таки, не раз і не два заявляв публічно.
Але моє ставлення до конкретних персоналій, зокрема - до пєті - аж ніяк не екстраполюється на країну в цілому, й не дозволяє мені починати підігравати підхуйловникам. Тому я - в більшості випадків - не чіпаю порохоботів, якщо тільки когось, от як зараз, не занесе за межі здорового глузду. А в ситуаціях, в яких щодо конкретних питань немає розбіжностей - я цілком спокійно можу стояти з порохоботами на одному боці, пліч-о-пліч... Наприклад, у питанні "путєн хуйло, чи не хуйло?" ;)

:confused: Тю... А хто кого домагався, він тебе, чи ти його?

А я бы с этого начал, а не на десерт оставил. Ведь тех кто крысятничал во время войны, расстреливали прямо на месте.

Кого только не расстреливали..Ты бы с твоим глупым и длинным прожил бы не больше недели..

Ну в принципе позиция твоя не отличается оригинальностью, такая позиция у 93% харьковчан.
Как ни странно, но я тоже говорил с первого дня что предателям идеалов оранжевой революции нельзя давать второй шанс, что всё повториться снова. Но многие мне не верили, а зря. Сегодня в моём сознании дилемма, как у Шекспира:

Мне кажется, что пока жив хоть один воин света, битва со злом не закончена.

Тю, а может ты не дурак обыкновенный, а тихопомешанный???:збентежений::confused:

Ведь тех кто крысятничал во время войны, расстреливали прямо на месте.
)) Якщо зараз всіх пацюків постріляти, диви, ще й патронів замало стане)) Може, краще, якимсь дишлом по тємєчку? Бо дишло - багаторазове:ги:

Тю... А хто кого домагався, він тебе, чи ти його?
Якщо ти про мою характеристику щодо пєті - так я не казав "гей", я казав "підор", а це - не одне й те саме. Зовсім не одне й те саме. Бо гей - далеко не завжди підор, і далеко не кожен підор - гей.

Якщо ти про мою характеристику щодо пєті - так я не казав "гей", я казав "підор", а це - не одне й те саме. Зовсім не одне й те саме. Бо гей - далеко не завжди підор, і далеко не кожен підор - гей.

Ну, і чого ж ти його в підори записав?

з ФБ !

Юрий Пирогов поделился прямым эфиром Mikheil Saakashvili.
5 ч
Mikheil Saakashvili был(-а) в прямом эфире.
Сорок хвилин тому з дому в Києві викрали грузинського журналіста, співробітника одного з найпопулярніших грузинських телеканалів, у нього була акредитація і всі документи для знаходження в Україні. Його закували в наручники, надягли мішок на голову і відвезли в невідомому напрямку.

Фотки з орендованої квартири грузинського журналіста після його викрадення. В Україні у нього залишилася дружина-українка на 8-му місяці вагітності ! :ганьба:

СУКИ И СУЧЬИ МЕТОДЫ ! :відстій:

Викрадення народного Героя України, добровольця АТО, Вано Надірадзе

Владимир Бутаков поделился видео Euro Asia New's-EAN.
- ВIДЕО

Владимир Бутаков поделился прямым эфиром David Sakvarelidze.
2 ч

Mikheil Saakashvili
4 ч
Грузинський офіцер, полковник Абашидзе, був при затриманні побитий співробітниками СБУ. Він був на Донбасі з перших днів війни, воював сам і готував спецназ Нацгвардії. Особливий цинізм полягає в тому, що заслуженого офіцера хочуть депортувати разом з трьома злодіями в законі, яких теж затримали.

Ось один із відгуків його побратимів:

«Мамука нас вчив вогневій підготовці у 2015р, це дійсно патріот України, класний інструктор і прекрасна людина. Я перебуваю в шоці від такої новини... У владі під@раси! Це контреволюція! Сержант ЗСУ "Мольфар".

Надежда люмпенов, а ты все подробности знаешь или только то, что в ФБ недавно увидела??

А откуда бы ты это мог узнать? Работал с ним? Какие факты позволяют тебе делать такой вывод?
Ти ще нагадай, що поки немає вироку суду... :D
Як, до речє, немає - досі!!! вироку суду щодо овоча й величезної купи його "подєльніков"... Ну, щодо овоча - може й буде, в якості кістки для собаки, а щодо більшості "подєльніков" - не буде, бо вони - й зараз при владі, й цілком комфортно й впевнено почуваються.
Нагадаю... Перед виборами дехто тихцем змотався до Відня, покалякати з фірташем... Показово те, що з тієї миті фірташ (а це - мегапідхуйловник, який поступається хіба що сурковим) жодного разу не те, що не вякнув в цей бік, навіть скоса не глянув... Ну, й хто зараз гребе надприбуток з приблизно половини "облгазів" України - через схему субсидування - здебільшого? Той самий фірташ!
Зи: Не треба підпрягатися до тих, хто не знає міри, як оце ініціатор цього "обговорення" пєті...

Ти ще нагадай, що поки немає вироку суду... :D
Як, до речє, немає - досі!!! вироку суду щодо овоча й величезної купи його "подєльніков"... Ну, щодо овоча - може й буде, в якості кістки для собаки, а щодо більшості "подєльніков" - не буде, бо вони - й зараз при владі, й цілком комфортно й впевнено почуваються.
Нагадаю... Перед виборами дехто тихцем змотався до Відня, покалякати з фірташем... Показово те, що з тієї миті фірташ (а це - мегапідхуйловник, який поступається хіба що сурковим) жодного разу не те, що не вякнув в цей бік, навіть скоса не глянув... Ну, й хто зараз гребе надприбуток з приблизно половини "облгазів" України - через схему субсидування здебільшого? Той самий фірташ!
Не треба підпрягатися до тих, хто не знає міри, як оце ініціатор цього "обговорення" пєті...

Тю..так ти диванний стратег всього навсього?

Моє ж ти маленьке жабенятко..:браво: Ти ж не злякався виставити себе зовсім бовдуром.. :браво:

як це зазвичай трапляється в кацапів, жодного аргумента по-суті, сповзання на особистість опонента, й все це - вкрай низького штибу))
Отже, між кацапами й "кочегарами" рошену - є дещо спільне))

як це зазвичай трапляється в кацапів, жодного аргумента по-суті, сповзання на особистість опонента, й все це - вкрай низького штибу))

Ага, а оце були аргументи:
Ти ще нагадай, що поки немає вироку суду...
Нагадаю... Перед виборами дехто тихцем змотався до Відня, покалякати з фірташем... Показово те, що з тієї миті фірташ (а це - мегапідхуйловник, який поступається хіба що сурковим) жодного разу не те, що не вякнув в цей бік, навіть скоса не глянув... Ну, й хто зараз гребе надприбуток з приблизно половини "облгазів" України - через схему субсидування здебільшого? Той самий фірташ!
Не треба підпрягатися до тих, хто не знає міри, як оце ініціатор цього "обговорення" пєті...
йклмн, йпрст, пздк и киш миш..:рл:

Яке ж ти дурне ще..

Яке ж ти дурне ще..
просто якась калька з ольгінців))

Ага, а оце були аргументи:
...:
йклмн, йпрст, пздк и киш миш..
Ти навіть сібалєкса переплюнув - той хоч варнякає щось))

Назад
Зверху Знизу