Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Житомирской области мужик завалил 7 человек, видимо на почве рыбалки...

• Автор теми Автор теми no@name
  • Дата створення Дата створення
прививають ворожнечу суспільства до хлопців, які захищали Україну від ***лостану.
А если бы они были разносчиками пиццы, вы бы кричали что возбуждают ненависть против разносчиков пиццы?
Я вот хожу по городам и селам без оружия, и на рыбалку езжу без оружия. И нахрен я никому не нужен чтобы меня *******. Максимум морду набьют.

А ведь правда. Если бы этой крови не было, мусор мог бы соскочить. Заплатив нужным людям. А после такого, у него никто и миллиард не возьмет. Никто не будет рисковать креслом по такой то резонансной справе.

А если бы они были разносчиками пиццы, вы бы кричали что возбуждают ненависть против разносчиков пиццы?
Я вот хожу по городам и селам без оружия, и на рыбалку езжу без оружия. И нахрен я никому не нужен чтобы меня *******. Максимум морду набьют.

І що з цього ? Тебе треба за це відпиздити,
чи присвоїти звання героя РСФСР ?

Ти *****нікому, окрім кремлівських пропагандонів , не потрібен.
А нахуя ти вводиш в оману суспільство, фактично визнавши вбитих хлопців - злодіями, й приписував їм кожного дня нові злодії ?

Я вважаю, що тебе, як глибокозаконспіровану консерву кремля, зараз відкоркували, й дали завдання оббрехувати воїнів, які вломили пмиздаків ***лостанцям.
Й тебе, рано чи пізно - викриють, або настигне тебе, брехуна, інша кара.

А ведь правда. Если бы этой крови не было, мусор мог бы соскочить. Заплатив нужным людям. А после такого, у него никто и миллиард не возьмет. Никто не будет рисковать креслом по такой то резонансной справе.

*****, це ще одна сказка на ніч від спецагента кремля ?
***** сімох чоловік за для того, щоб привернути увагу до взятки в пять тисяч гривень і мішка риби ???
*****ий гансхрістінандерсон.

І знаходяться ж довбойоби, що вірять в такі казки.

Велл, сказку про те, що бандерівці сформували поїзд, та їдуть в Донецьк уніжать русскоязичних - це ти сочиняв ?
А бидлота повірила в це. Тепер "щасливо" живуть в ордло. Без бандерівців.
Їбуть їх, правда, кізяки ростовські та ослойоби чеченські, та зато нема бандерівців.

А нахуя ти вводиш в оману суспільство, фактично визнавши вбитих хлопців - злодіями, й приписував їм кожного дня нові злодії ?

Честные и порядочные хлопцi с оружием не шастают....

Честные и порядочные хлопцi с оружием не шастают....

Ти тупа ? Зброя офіційно зареєстрована, і вони не порушили закону .
Злодії, які "йдуть на діло ніколи не беруть зареєстровану зброю для скоєння злочину.

І ніяка ***** не може робити їх злочинцями лише за те, що в них була зареєстрована зброя.

Быдлота типа тебя ****ела на переселенцев с Донбасса, а сама ходит с оружием, ебашит стекла в Санжарах и на ЗУ. Вопрос кто элита, терь довольно спорный

Ти , бидляк, розтлумач, що своїм постом ти хтів сказати про вбивсто сімох людей на ставку ?

Ти тупа ? Зброя офіційно зареєстрована, і вони не порушили закону .
Злодії, які "йдуть на діло ніколи не беруть зареєстровану зброю для скоєння злочину.

І ніяка ***** не може робити їх злочинцями лише за те, що в них була зареєстрована зброя.

которую они просто взяли на рыбалку......ну да ну да....

Я предполагаю, что ребят отправили угрожать...
Я предполагаю, что скорее всего угрозы перешли на семью ...скорее всего угрожали детям или кому то очень дорогому...
Я предполагаю, у мужика сдали нервы....

Дальше логическую цепочку продолжишь?

И да, мужика накажут...

Там был кто то еще. Может быть это и не связано с тем мусором, которого сдали, но там было еще дохрена народу.
Ну, можливо, хтось і був. Це ж ставок, як-ніяк, всякий міг прийти, та й виживший розказував, що бачив там діда-сусіда, той, як почало темніти - випив з ними пару рюмок й почвалав до хати
Можливо й щє хтось був.

Яким чином це пов'язано із розстрілом семерих людей ?

Назад
Зверху Знизу