Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня наткнулся в ленте ФБ на такую новость:
Никто о таком не слышал? Учитывая последнюю речь "Кровавого Пастора" Турчинова - вполне логичный шаг.
собственно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
отличный закончик, по которому "частичных *****изаций" теперь может быть хоть триста в год. Призывать можно всех кроме депутатов.
Или вот непонятный пункт по поводу першой черги оперативного резерву. Как туда вписывают, добровольно, или нет. Как оттуда выписаться.
Рішення про проведення прихованої мобілізації доводиться до органів державної влади, інших державних органів, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, Концерну закритими каналами оповіщення.
1.*Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію з 1*січня 2018*року.
в соседней теме жена погибшего бойца спрашивает, а что ей теперь государство должно? про пол-ляма ни слова.. мерзко такое видеть..Там, где обязанности государства - нет никакой конкретики,
в соседней теме жена погибшего бойца спрашивает, а что ей теперь государство должно? про пол-ляма ни слова.. мерзко такое видеть..
Громадяни, які є військовозобов'язаними та яким не вручено повістки або мобілізаційного розпорядження, зобов'язані у десятиденний строк з дня оголошення мобілізації (крім прихованої) прибути до військових комісаріатів, де вони перебувають на військовому обліку, для уточнення військово-облікових даних та визначення призначення на воєнний час.
---
Краткая цитата из нового закона о мобилизации. Так что все кто говорили, прийдет повестка -- пойду, будут иметь теперь обязательную законную возможность пойти.
я так понял, девушке вообще не дали 19 килобаксов, да, это принеприятно.я не совсем понял твою мысль. Мерзко то, что ей мало 19 килобаксов, или то, что ей их не дали, или что?
а що за перепідготовка, конкретніше не говорили?Сьогодні телефонували з военкомату й пропонували з першого числа на перепідготовку!!!
Вот этим "Громадяни, які є військовозобов'язаними та яким не вручено повістки або мобілізаційного розпорядження, зобов'язані у десятиденний строк з дня оголошення мобілізації (крім прихованої) прибути до військових комісаріатів, де вони перебувають на військовому обліку, для уточнення військово-облікових даних та визначення призначення на воєнний час."Чем он отличается от действующего?
Десна или Старыч?Скучили за мною? Скоро слатиму вам вітаннячка з учєбки. Короч, як хто думав що маразм з 14 року змінився - той помилявся як я.
Скучили за мною? Скоро слатиму вам вітаннячка з учєбки. Короч, як хто думав що маразм з 14 року змінився - той помилявся як я.
А кто из вас мужик, гастарбайтер или тот, кто в учебку не ****** пойти?Кроме тебя, никто так и не думал![]()
Десна или Старыч?
Десна или Старыч?