Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

В Україні відзначають День державного прапора (вiдео)

🟡 09:22 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 204573
Адреса: Харків
  • 🟡 09:22 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

23.08.2019 15:01

У Харкові відзначають День державного прапора України. Люди вивісили стяги на будинках, балконах та машинах. На площі Конституції влаштували масштабний флешмоб. Найкращі спортсмени та гімнасти виконали танок із державною символікою.*

The post
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
appeared first on
.

У Харкові відзначають День державного прапора України. Люди вивісили стяги на будинках, балконах та машинах. На площі Конституції влаштували масштабний флешмоб. Найкращі спортсмени та гімнасти виконали танок із державною символікою.*

Двадцять третього серпня у Харкові відзначають День державного прапора. Деякі мешканці на честь свята вивісили стяги на будинках, балконах та машинах.

Юрій, мешканець Дніпра
Це символ того, що я патріот, але патріот ти не тоді, коли повісив прапор. Патріот – це твої дії.

Тетяна, харків’янка
Обов’язково зі вчорашнього дня вивісили прапор до свята. Сьогодні слухали новини. Всіх вітаємо!

Юрій, харків’янин
Прапора нема зі мною, але він зі мною у душі. – А не вивішували прапор вдома? – Ні, у нас в машині є маленький прапор на лобовому склі.*

На майдані Конституції на честь Дня прапора влаштували масштабний флешмоб. Гімнасти та спортсмени виконали спільний номер з використанням державної символіки. В акції також взяли участь мешканці міста і районів області, діти, ветерани АТО та волонтери. Завершилося свято феєрверком в жовто-блакитних кольорах.

Валентина, харків’янка
Дуже гарно, мені дуже сподобалось, але якось малувато. Треба більше заходів. Я б ще пісні українські та танці зробила. Бо Харків – це Україна і нам треба це відроджувати.*

На свято завітала голова області Юлія Світлична. Вона привітала харків’ян з подвійним святом: Днем прапору та Днем міста.

Юлія Світлична, голова Харківської облдержадміністрації
Ми прийняли в такий спосіб програму, щоб кожен з початку дня і до самого вечора міг насолоджуватися і гарною природою, і гарним настроєм, і дарувати один одному посмішки. І, звичайно радіти, адже той, хто гарно працює має право гарно і відпочивати. Я думаю, ми цього заслужили.

The post
appeared first on
.

Назад
Зверху Знизу