Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ну, не ссыкун, какой подвиг совершил ты? С Юзовки съебался?
Повестка решит твою проблему.Я человек мирный, невоенный
Если не умеешь пользоваться оф. источниками, то и 2 слов связать сложно тебе, не то что понять.Зачем мне искать ответ на их сайте? В двух словах, по закону они под кем?
Тамара Довгич Тут написали як було. Передаю:
"Коротко про те, що сталося у Мукачевому.
Бійці "Правого сектора" приїхали до спортивного центру, який належить регіоналу Івану (чи Михайлу-моя ремарка)Ланьо (кримінальне прізвисько "Блюк"). Надійшла інформація, що в цьому центрі на гроші Медведчука (а отже Кремля) тренують бойовиків для створення "Закарпатської народної республіки" та зберігають зброю. Там наших хлопців уже чекали бандюки і міліція - це була пастка. Бойова група ПС кинула димові шашки і прорвалася з оточення. По них відкрили стрільбу з гранатомету та стрілкової зброї.
Друге кільце бійці ПС прорвали з боєм. Двоє наших загинули, ще четверо отримали поранення. Зараз група ПС відійшла у гори, де їх оточує міліція під керівництвом бандитів (чи бандити під керівництвом міліції). Командир групи запропонував своїм бійцям, які захочуть цього, здатися - усі відмовилися. Зараз хлопці приймають останній бій, як це часто робили наші предки і попередники, борці за Українську Самостійну Соборну Державу.
Слава Україні!"...Кінець цитати.Від себе додам, що було питання як перекласти на кілька діалектів патріотичні інструкції, та матеріали. Що у тому районі "щось ворушиться" ) знали вже у лютому . Пам*ятаю, що так ніхто не відгукнувся - перекласти на угорську. Михайло Ратушний відмовив. А саме цей же пан презентує Україну на конгресі українців у старій діаспорі. Навіть перкладачі не знайшлися. Було дуже прикро. Їздити за державний кошт по Торонто - то всі вміють добре. Якось так
а на херпу другие подразделения едут пс?
Местная мафия и местная милиция заодно. ПС приехал навести порядок. Местные почти все на стороне ПС.
Ну так, одна банда против другой естественный отбор!США не глупы сразу отказали Азову и ПС давать ******,а эти дали теперь будим наблюдать!
де б ты был ща, если б не такие ребята как в ПС, в ХНР сухари бы сушил, наблюдатель, ёпт...
это точно.де б ты был ща, если б не такие ребята как в ПС, в ХНР сухари бы сушил, наблюдатель, ёпт...
Чета,я сомневаюсь!
де б ты был ща, если б не такие ребята как в ПС, в ХНР сухари бы сушил, наблюдатель, ёпт...
а автоматы с собой взяли что бы после стрелки сдать их в милицию как найденные где то, ну так. как и должны поступить законопослушные граждане, коими они и являются (ну так же на их сайте о них написано?)Как я понял,нормальные пацаны из ПС забили стрелку на 12-00,хотели мирно порешать все вопросы
Провокатор ****...Ссыкуны... нет бы и по администрации из гранатометов, как и по продажным ментам....