в моей крови\r\nсульфазин

С 10 ранку, вудка, до 10 немисил.. :D

Алкоголізм є хворобою, що може вразити будь-яку людину, незалежно від соціального статусу.

Його наслідки можуть бути дуже серйозні, включаючи психічну і фізичну залежність, здоров'я на рівні душевного і фізичного здоров'я, і навіть смерті.

******** призводить до руйнування відносин з родиною і друзями, кар'єри, фінансів та соціального статусу.

Дякую лікаре.. :зуби: :D :пиво:

Позбавитися алкогольної залежності можна, але це довгий і складний процес, який потребує багато терпіння і волі. Ось декілька шляхів, які можуть допомогти людині залежної від алкоголю здолати цю проблему:

1. Знайти підтримку: Спілкуйтеся з рідними, друзями, лікарем чи психологом, які можуть допомогти вам зрозуміти, що відбувається в вашому житті і як знайти шлях до одужання.

2. Звернутися за професійною допомогою: Лікарі, психологи, терапевти чи наркологи можуть пояснити, як поводитися в будь-якій ситуації, пов'язаній з алкоголем.

3. Знайти заміну: Наприклад, займатися спортом, хобі, вчитися новим ремеслам або іншим різницям і захопленням.

4. Приймати ліки: Лікар може призначити препарати, які допомагають позбутися алкогольної залежності і зменшують прагнення до вживання алкоголю.

5. Змінити свій життєвий стиль: Припинити спілкування з людьми, які сприяють алкогольній залежності, та зображення в барах, клубах, де часто вживаються алкогольні напої.

Однак, важливо зрозуміти, що позбавитися від алкогольної залежності - це довготривалий процес, завдяки стійкій волі і підтримці людей, які хочуть допомогти.

идуть карательніе медицині...

Вживання алкоголю зранку не є безпечним. Це може призвести до високого артеріального тиску, погіршення координації рухів і розумових функцій, що може стати проблемою для тих, хто займається важкою фізичною працею чи займає керівні посади.

Крім того, вживання алкоголю зранку може стати симптомом алкогольної залежності, яка повинна бути негайною та пріоритетною терапією для здоров'я та благополуччя людини.

Отже, якщо вам потрібно вживати ******** зранку з якихось причин, рекомендується робити це обережно і з мінімальною кількістю напоїв, якщо це необхідно для роботи або захотіння, перевірте, чи є не залишком алкоголю в організмі власному, перш ніж продовжувати свою діяльність. Якщо відчуваєте тяжкість в голові або погіршення координації, краще звернутись за лікарською допомогою.

Так выпьем же за это!

103.970.webp

Вживання алкоголю зранку не є безпечним. Це може призвести до високого артеріального тиску, погіршення координації рухів і розумових функцій, що може стати проблемою для тих, хто займається важкою фізичною працею чи займає керівні посади.

Крім того, вживання алкоголю зранку може стати симптомом алкогольної залежності, яка повинна бути негайною та пріоритетною терапією для здоров'я та благополуччя людини.

Отже, якщо вам потрібно вживати ******** зранку з якихось причин, рекомендується робити це обережно і з мінімальною кількістю напоїв, якщо це необхідно для роботи або захотіння, перевірте, чи є не залишком алкоголю в організмі власному, перш ніж продовжувати свою діяльність. Якщо відчуваєте тяжкість в голові або погіршення координації, краще звернутись за лікарською допомогою.
4-е утра.... тишина.... все ещё спят....
а я уже водку на пруду ***рю!

1513600743112044118.jpg

бо він не здав заліки згідно ВКДП 13-00(06).02 Настанова з бойового вживання спирту за допомогою вушних паличок. Головне управління доктрин та підготовки грального штабу заборонених сил України.
тому тіко *******.
Переглянути вкладення 13226840

Назад
Зверху Знизу