ВЪлікій Піст РюнЪ

Статус: Офлайн
Повідом.: 3448
ВЪлікій Піст РюнЪ

Запрошюю окодъмічнє та інщє празднощатаюшєєся похф тварінъство до абГо варєнъя разнаГо родніх рюнъ.
Дъло біло вєчэромм, дълат біло нєчєХо,круть0 к0л0с0 рюнъ.І вод што мнє вібіло:

чъто чытаіцца какъ "гєппа оттал дюшє3" Єто правьда? :незнаю:
Друхіє прочтєнія прет3косанія трохі 3біффають 3 тольку: :збентежений:

pic_068d66fcbee95a7_1024x3000.jpg

Єсдъ цпеці по цєй скандінаффсъкой кріптє і магютъ паХФасьтать цэпком аналітрічєскім у Мум!? Прєпаріруйтэ в байд-кот буль лысько! :пиво:

Re: ВЪлікій Піст РюнЪ

Єсдъ цпеці по цєй скандінаффсъкой кріптє і магютъ паХФасьтать цэпком аналітрічєскім у Мум!? Прєпаріруйтэ в байд-кот буль лысько! :пиво:
Как ни крути, а по вертикале читается
Х
У
Й

:іржач:

Ты подсел на ту же дрянь, шо и Алиска?

Ні, це практична апробація "Мистецтва перевтілення та механізмів вливу форумної спільноти на державне маніпулювання суспільним охлосом" - моєї чергової дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного маніпулювання. АлісаС - голова вищої атестаційної комісії, а якісь два дідуся - перший з виду алконавт, постійно мене палічєм називає, другий - наче в зав'язці, але пика нагадує пересушений ізюм :yahoo:
Я і члени ВАК чекають твою відповідь на питання:

Ні, це практична апробація "Мистецтва перевтілення та механізмів вливу форумної спільноти на державне маніпулювання суспільним охлосом" - моєї чергової дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного маніпулювання. АлісаС - голова вищої атестаційної комісії, а якісь два дідуся - перший з виду алконавт, постійно мене палічєм називає, другий - наче в зав'язці, але пика нагадує пересушений ізюм :yahoo:
Я і члени ВАК чекають твою відповідь на питання:
Нихуя не понял, но одобряю...:D:пиво::yahoo:

Назад
Зверху Знизу