Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

в этой теме помогаем определиться с выбором велосипедов.

• Автор теми Автор теми kavachai
  • Дата створення Дата створення
Совет нужен. Есть идея первокласснику вместо детского вела купить стритовый вел. Колеса того же размера, сидение низко от земли, звездочка одна, руль наклонить. Потом подрастёт, а у него уже стритовый вел есть. Или это бред?

Выбирай велосипед, остановился на этих моделях, что скажите какую выбрать?
PRIDE XC-650 RL
Bergamont ROXTAR 3.0 C2
или может есть лучшие варианты за такие деньги?

Бери який подобається тобі. Туди-сюди всі вели однакової цінової категорії однакові. Обидва нормальні бренди.

Особисто мені більше прайд подобається - рамою та срамівськими переклюками. Але знову ж таки - другий нічим не гірший, просто мені срам більше подобається та висока рама.

ДД, камеради. Обираю вел для себе, маю декілька питань. Уточню: я в цьому ділі навіть не новачок, а хотілося б щось норм прикупити( маю на увазі не ашан).
перебираючи варіанти, зупинився на марці GT. вибір звузився до 4-х моделей:
- GT AGGRESSOR SPORT
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

- GT Avalanche Sport

- GT AGGRESSOR EXPERT

-GT TRANSEO 3.0

допоможіть з вибором,б-л.
можливо, є інші варіанти (більш дешеві вітаються)
є сенс купляти вел зараз чи в січні, наприклад, ціни ще знизяться?
буду вдячний за допомогу

Будь-що окрім першого. Три моделі з різними колесами - обирай по розміру колеса. Я б взяв 27.5, третій відповідно. Ну а по обвісу всі однакові.

Під НГ можливі більші знижки, але не драйв-спорті. Але ж в ньому і так дуже непогано зникули.

Ах да, і чому саме ГТ? Подивись на інші бренди, якими барижить драйв-спорт - жаміс, монгуз, корратек. Туди-сюди вони всі однакові, обирай на око, ну і з більшою знижкою звичайно.

Останнє редагування:
Будь-що окрім першого. Три моделі з різними колесами - обирай по розміру колеса. Я б взяв 27.5, третій відповідно. Ну а по обвісу всі однакові.

та і я схиляюся більше до 27,5.

Під НГ можливі більші знижки, але не драйв-спорті

не підкажете, які ще сайти можна помоніторити?

за цінами на драйв-спорті спостерігаю вже десь 2 місяці. і той же аваланч, наприклад, коштував овер 20к грн і десь близько 12 зі скидкою. зараз ціни впали, тому й запитую у знаючих. може взимку ще скинуть трохи.

А хз - дивись по магазинах.
В драйв-спорті просто ці знижки завжди й під нг нічого іншого не роблять. І так з року в рік.

Всі подібні статті бредятина повнісінька.

совет по выбору

Всем привет!
Нужен совет по выбору пары велов (м+ж) в пределах суммы 7-9к на каждый.
Что лучше GT, Norco (Драйспорт), Schwinn, Pride (Велопланета)?
Какие еще есть варианты?
Прошу учитывать также наличие сервиса и гарантии.
Заранее спасибо!

Ну смотри у ЖТ более жесткая рама из за конструкции, норко я хрен его знает, на них как то не катался, не ощущал. Прайд это раньше были по геометрии похожи на конандейлы, но только похожи, как и них это все реализовано(технологии) непонятно.

подскажите, на ободе написано 1.95/1.50 - это значит от 1.95 до 1.50 или ТОЛЬКО 1.95 и 1.50?

Могу ли я покрышки 1.75 например одеть?

Без проблем

Да нормальні вели прайди. Від бюджетних моделей крутих брендів не відрізняються. Рами візуально цікаві.

Посоветуйте пожалуйста горный вел в ценовой категории 10 - 13 тыс.грн.
Пересмотрел много разных, но мало соображаю по комплектации. Хотел Cannondale, но они от 16ти тыс. (типа Trail 6)... есть ли смысл собирать на такой или есть ****оги из GT, Specialized, Giant... ?
Катаюсь в основном город/лес.

Кадейл це флеш з лефті. Ну або хочаб якийсь топовий трейл з фетті.
Трейл 6 же це звичайний бюджетний вел, нічим не кращий за інших, але переоцінений з-за бренду.

У сандаля на алюминий рамах есть сейв, что очень хорошо скажется на пятой точке [emoji6]

Народ, если несколько вариантов, помогите определиться:

Drag 26 ZX4 Pro (V-brake, Altus/Acera), 9300 UAH:

Drag 26 ZX3 Team (Shimano Mechanical Disk, Tourney/Altus, 21 скорость) , 8000 UAH:

Cronus Holts 2.0 (Какие-то Mechanical Disk, Altus/Acera), 9600 UAH:

Drag больше доверия вызывает, как марка. Но стоит жесткий выбор - очень слабый обвес, но на дисковых тормозах + цена, или чуть получше обвес, но вибрейки. Жаба во мне склоняется к варианту на дисковых - единственное, что смущает - 21 скорость. В принципе, я лично езжу по городу на 3-5 - 3-6 скоростях, 7 почти никогда не включал, 8 тем более. Должно хватить 21?

Велосипед для девушки, кататься планируем матрасным темпом по городу, лесопарк, журавлёвка и т.д. только в хорошую погоду.

Я ссылки не видел, но подозреваю что друг лучше. Смотрите только что бы это был не дёртовый, или длядругой узконаправленной дисциплины [emoji6]

Вот они драги, ссылки еще раз на другой магазин:

(8000 грн)
(9400 грн)

И кронус еще раз -

Меня смущает вес, если там правда 15.2 кг веса у ZX3. При том что у ZX4 на кило меньше - 14.2.

Ну то есть я конечно понимаю, что дисковые тормоза весят больше вибряков, но не на кило же :) У Кронуса 14.1, при обвесе как у Драга ZX4... Все-таки 15 кило то забагато.

UPD. Уточнил, велик по первой ссылке весит 14.6 кг

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу