Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

в этой теме помогаем определиться с выбором велосипедов.

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ну вот возьмем например тормозную систему с него:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Уверен шо машинка или крепление просто не развалится в экстренной ситуации? Из чего она блин сделана за 3 бакса за штуку?

Какая-то китайская вилка непонятная UDING D3, есть шансы шо она не просто не работает, а еще и выдержит торможение 160 ротора и не разделится на две отдельные запчасти прямо на ходу? Это если после первого серьезного торможения спицы не вытянет так, шо колесо всю плоскость потеряет

Багато випадків знаєш, коли розвалювалось? Ну так щоб "пизда рулю". Вилка звичайно не працюватиме, а гальма або якось гальмують, або ні, це можна перевірити при купівлі, але так, щоб на половинки розвалитись - я про таке не чув.
Головне тут - "просто їздити". Якщо навалювати, то я той вел не раджу звичайно.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Багато випадків знаєш, коли розвалювалось?
Вібрякі з дюрали ламались навпіл, бачив. На машинках навантаження ніби більше, тому мені цей дешман і не подобається.

Щоб просто їздити в режимі бабці тре купити щось просте ригідне сінглспід. Типу України, на алю рамі. За одні й ті ж грощі воно буде якісніше, а не *бати мозок

Вібрякі з дюрали ламались навпіл, бачив. На машинках навантаження ніби більше, тому мені цей дешман і не подобається.

Щоб просто їздити в режимі бабці тре купити щось просте ригідне сінглспід. Типу України, на алю рамі. За одні й ті ж грощі воно буде якісніше, а не *бати мозок
І возити його на кожний підйом в руках. Посадка не та, щоб по нашому офроад місту їздити.

І возити його на кожний підйом в руках. Посадка не та, щоб по нашому офроад місту їздити.
Та скільки їх там.. Тим більше майже всі, хто "просто катається" їх і так в руках поведуть по Полт.шлях, пасіонарія, белгородський, журавлівський, жилярді.. Решта же дається навіть сінглспіду.

На синглі його прийдеться й по пушкінській, ландау, хвз мосту та ще купі всього тягнти.

На синглі його прийдеться й по пушкінській, ландау, хвз мосту та ще купі всього тягнти.

до 6 тыс грн можно купить б/у алюминиевый хардтейл на 26-х. 3х8, асера/альтус, в-брейк, пружина-масло, 2-е обода.
в чем проблема?

до 6 тыс грн можно купить б/у алюминиевый хардтейл на 26-х. 3х8, асера/альтус, в-брейк, пружина-масло, 2-е обода.
в чем проблема?

В тому, що в ТСа є велика вірогідність увал взяти. А якщо й норм, то все одно вірогідність проблем та необхідності ТО, в тому числі доволі капітального велика. Втулки, наприклад, увалені, й піде він в магаз за новими. А там і спици прикипілі навіть якщо ободи чудові. Вірогідність саме цього варіанту величезна, втулки на кульках в 95% не налаштовані, а простіші деора не мають реального захисту від вологи = пиздець втулкам. Я таке багато разів бачив.

Вилки там точно не буде.

Я не топлю за той ашан, я реально дивлюсь на речі. Нічого там не розвалиться, ТСу його вистачить 99%. Цей шлях треба пройти - ну не розуміє чувак різниці між велом за 6.5к та 20. Буде катати - зрозуміє, ні - везунчик, на одну проблему в житті буде менше :)
Але він новий та зазначеної вище хуйні там не буде. Хоча кулькові втулки все одно будуть не налаштовані нормально, але поживуть, а там хз, може то зробить чи заб'є на вел.

Цей шлях треба пройти - ну не розуміє чувак різниці між велом за 6.5к та 20
Я не ТС, но если речь про меня, то разница в том, что 6,5 у меня есть, 8 есть, если напрячься - 10 есть, а 20 нет. Вот и вся разница. Сидеть еще сезон без велика, пока насобирается на что-то пристойное, неохота. Как-то так.
Но это уже оффтоп, ответы на свои вопросы я получил, всем спасибо.

Я не ТС, но если речь про меня, то разница в том, что 6,5 у меня есть, 8 есть, если напрячься - 10 есть, а 20 нет. Вот и вся разница. Сидеть еще сезон без велика, пока насобирается на что-то пристойное, неохота. Как-то так.

вот для тебя до 10 тыков с 27,5 и 29:

выбирай

вот еще пару

Я бы брал с дисковым тормозом, чтоб потом механические поменять на гидро, даже тектра гидравлическая тормозит неплохо. Да и бюджетники от Шимано стоят недорого

Из рам предпочел бы или GT или Jamis.

по переклюкам - тоже со временем заменишь турней на аливио, к примеру, тоже недорого, 7-ск на 8 или 9. и т.д.

но с этими велами будет комфортнее откатать в стоке сезон-2019

А чим вони відрізняються практично? Тільки рамою та наявністю гарантії.
А все інше той самий турней з провілом або ноунейм аля "Обода Алюминиевые, двойные, 19мм".
Тож треба визначитись чи воно треба.

Гредити подібне сенсу взагалі не бачу. Треба поїхати, а там або й такого вистачить, або, якщо не пощастить та почне катати, зрозуміє що до чого та інший візьме.

Я бы брал с дисковым тормозом, чтоб потом механические поменять на гидро, даже тектра гидравлическая тормозит неплохо. Да и бюджетники от Шимано стоят недорого
Теж за диски, але тому, що можна буде забити на рівність колеса. А вони тут чудові - Обода Алюминиевые, двойные, 19мм

Почитав трохи тему і так зрозумів, що за 5-7 тис. грн нормального вела купити неможливо.
Нові за ці гроші-китайскі ашанбайки, б/у з Європи скоріш за все потребують недешевого ремонту та і взагалі їх краще попередньо подивитися спеціалісту.

Я планував купити собі якогось велосипеда на наступний сезон. Колись у дитинстві їздив на "Школьнік"-"Орленок"-"Украина", тобто з вела не падаю, але в сучасних зовсім не розуміюся. 20 років не їздив нормально. Влітку спробував покататися трохи-на одному їхати було дуже зручно, з іншого ледь не впав, хоча на перший погляд вони, як на мене, майже однакові. Мені від велосипеда потрібна надійність та можливість пересуватися поза містом. Ну і ще красота:любов:
Купувати якийсь дорогий нема бажання, бо не впевненний, що буду і надалі користуватися.
Зараз подивився місцеві пропозиції на OLX, ну ось такий сподобався

Саме цей я б не брав. З-за гальм. Буде секас з деякою доволі великою вірогідністю.
Рульова стара дрочова різьбова. Хоча для звичайної їзди вистачить.

Я б радив щось в харкові шукати. Хоча якщо ніфіга не розумієшся на цьому та не зможеш оцінити, то хз.
Хоча з іншого боку на західній контрабасу дофігіще, відповідно ціна менша.

Саме цей я б не брав. З-за гальм. Буде секас з деякою доволі великою вірогідністю.
Рульова стара дрочова різьбова. Хоча для звичайної їзди вистачить.

Я б радив щось в харкові шукати. Хоча якщо ніфіга не розумієшся на цьому та не зможеш оцінити, то хз.
Хоча з іншого боку на західній контрабасу дофігіще, відповідно ціна менша.

Різьбова-це там де руль входить в раму? Це погане, таке з`єднання? Мені форма руля дуже сподобалась-думаю, він зручний.
А що в нього за гальма такі проблемні? Це якісь особливі гальма?Те що тросікі ті стирчать мені також не дуже до вподоби-чіплятися можуть.

В Харкові шукати краще харківянам, звісно ж-а мені краще у Вінниці.
Контрабасу тут багато, не сперечаюсь-але дешево ніхто продавати не буде, у західняків такий менталітет. До того ж це не контрабас скоріш, а крадені у Германії вели. Я влітку сподівівся придбати велосипед за кордоном та привезти-подивився на місцевому аналозі ОЛХ-так там все набагато дорожче. В Україні потрібно просити якісь документи на вел при покупці?

Свій діагноз я озвучив.
Накидай інших варіантів.

Кермо то таке, замінити легко можна.

Свій діагноз я озвучив.
Накидай інших варіантів.

А гальма? Які надійні?
Накидаю варіантів якщо побачу щось цікаве. Зараз не сезон же, красти в Європі складно стало :D

А гальма? Які надійні?
Накидаю варіантів якщо побачу щось цікаве. Зараз не сезон же, красти в Європі складно стало :D

Зарак як раз сезон. Велів валом, але ще несезону місяці 4 мінімум.

Будь-які - вібрейки, механічні диски, гідравлічні. Оті гідравлічі ободові лише нах.
Але диски дорожчі, гідра ще дорожча. Не буває їх нормальних на дешманських велах.

Свій діагноз я озвучив.
Накидай інших варіантів.

Ось ще варіанти
Giant Rincon 4 000грн.

Scott Metrix 6 800грн.

Specialized Cross 8 000грн.-цей шосейний?

Мені потрібен такий щоб можна було і по лісу їздити.

Назад
Зверху Знизу