я б дуже радив у разі необхідності трошки почекати та взяти 26 Pride Classic Lady або Magellan Sygnus. прайд є 16 розміру, що є десь 40 см + до 10 = 50см, що як раз є довжиною ніг за зросту 127. якщо купити простенький підседільний штир( 50грн) на заміну рідному з амортизатором на перший час, то можна ще 5см виграти і 100% по зросту навіть на 18 раму сісти, що на 5.5см вища.
чому я так за 26, та взагалі за ці два доволі схожих вела, і так не схожих на ті, що хочете ви, загострив увагу. це вже дорослі вели, вирости з яких вже не вийде - піднявши седло їздити на них буде нормально і дорослому. якісні настільки, щоб не ламатися від звичайного побутового катання.
і, головне, відсутність класичної трансмісії з купою зірок та перемикачами позаду та попереду, яку треба обслуговувати, а того рівня, що стоїть на велах цієї цінової категорії, робити це частенько і всеодно вона підзайобуватиме. планетарну втулку на сабжах обслуговувати та підлаштовувати не треба, що найчастіше навіть за наявності мужичка буває проблемою, а коли дама сама шукає вел дитині...
до того ж це просто зручні вели для міста та дівчини.
з'їздьте поміряйте прайд, вони у харкові точно є.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
трохи дорожче, але з нього вже не виросте. не забудьте про можливі -5см за рахунок заміни підседільного штиря.
у магазині ж це і зроблять. а за рік підростете та поставите рідний, він пружинить, з ним приємніше.
на сайті шоправда лише 18 розмір рами заявлений, якщо буде треба спитайте за 16, що на 5.5см нижчий, це найофіційніший магазин цього бренду, дістануть, думаю.