Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Донецке ополченка Кукла вышла замуж за ополченца БМВ (видео)

• Автор теми Автор теми BratK
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, например

Наверное пожалела животинку, когда та окопы на передовой копала.

Кстати, у нее там в фотках в быдлоконтактике, в самом конце какие-то дети есть и мужик в трусах с бодуна - подписано как "море". Что наводит на мысль, что мадам то с богатым жизненным опытом. Иначе зачем на море фоткать чужих детей и несвежего мужика в труселях в окружении крымского быдлокурятника?
ганьба! молода вже займана?

е**ть же они страшные

а чего он на видео ее не целует, вернее целует, а она отворачиваются и подставляет щеку? Подозрительно! Может фейк?

Улыбнуло.......до слез. Ну что ж, любовь зла.....

Харчишин сознательно выложил фото с 19-летней снайперкой

531671.jpg

---Валерій Харчишин
КНУКиМ · 1 993 читачі · 17 год ·
Сказати, що я охринів, коли отримав фото від Orest Mudryk - не сказати нічого.
Та я свідомо виклав світлину з "деенерівською черешнею", аби уникнути спекуляції, на раптом "розсекреченій архівом СБУ фотці відомого музиканта зі снайперкою", яку обов'язково знайшли б журналісти. Тут все очікувано, але мене дивують коменти про заплановану акцію зі "снайперкою" - в дусі рашатудей, а також деякі заголовки наших ЗМІ. Люди, мля, у вас мозги є? Впевнений, якби я не видалив попередній пост, то за кілька днів ми би спостерігали картину: "Харчишин, Гіркін, Губарєв та Захарченко+ "фряземский свидетель" в школі для снайперів" або "Харчишин не весіллі у Мотороли з коханкою снайперкою"
Піду зригну..

счастья молодым:прыгун:

Назад
Зверху Знизу