Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

В Черкассах началась коммунальная война

🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

Как часто Вас лично "разводят" по квитанциям, хозяева харьковских коммунальщиков ?

• 1 Ни разу. Все посчитано до копейки.

Голосів: 2 22.2%
  • 2 Редко, но бывает.

Голосів: 5 55.6%
  • 3 Постоянно. Звоним, ходим, пересчитываем. Через месяц опять то же самое.

Голосів: 0 0.0%
  • 4 Мой доход позволяет не думать о таких "мелочах"

• 5 Я не плачу за коммунальные услуги, так как их качество ниже плинтуса.

Голосів: 2 22.2%
  • 6 Я сам работник ЖКХ. Денег всегда не хватает.

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    9
Статус: Offline
Повідом.: 660
  • 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
В Черкассах началась коммунальная война

У Черкасах розпочалася справжня комунальна війна. Міська влада відмовляється компенсувати людям різницю в тарифах, яку вони переплатили три роки тому. Тоді квартплата у Черкасах зросла на 15 відсотків, але суд визнав це підвищення незаконним і зобов'язав міськвиконком повернути гроші. У ситуації розбиралися наші кореспонденти.
У Ніни Яківни від цифр у квитанціях голова йде обертом. Щомісяця пенсіонерці нараховують квартплату за різними тарифами.
Ніна Яківна, пенсіонерка:
- Листопад - 45:99 - це ж із субсидією. Тепер грудень - 61:03. Оце одна тільки комната стоїть.
Уперше квартплата в Черкасах зросла в 2008-му - на 15 відсотків. Але вже за рік міська влада змушена була повернути старі тарифи - за рішенням суду. Виявилося, що підвищення не погоджене з профспілками. А на початку цього року Київський апеляційний суд зобов'язав міську владу відшкодувати городянам різницю, яку вони переплатили три роки тому. Проте у міськвиконкомі робити це відмовляються.
Павло Карась, директор департаменту економічної політики Черкаського міськвиконкому:
- Нема такого рішення про те, щоб перерахувати ці тарифи. Я буду виконувати рішення суду, але це рішення не впливає на рівень тарифів або його повернення.
Рішення Апеляційного суду демонструє колишній нардеп і черкаський правозахисник Олексій Малиновський. Каже: на папері - чорним по білому: відшкодувати людям різницю в тарифах.
Олексій Малиновський, народний депутат України IV скликання, правозахисник:
- Це різні цифри можуть бути. Але мені, так щоб прикинути - це близько 2 мільйонів. Цих грошей в комунальних підприємств нема, тому це тупікова ситуація.
Тим часом, міськвиконком знову підняв квартплату. З першого квітня вона в середньому зросла ще на третину.
Станіслав Кухарчук. Павло Тимошенко. Новини. ТК Інтер. Черкаси

Отсюда Вопрос; Как часто Вас лично "разводят" по квитанциям, хозяева харьковских коммунальщиков ? Вопрос поставлен таким образом НЕ случайно. Судя по количеству неадекватных счетов, это безобразие давно вышло за рамки технической погрешности.

• 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Ну и...

задрал ты уже с газет вырезки тут лепить

Судя по количеству неадекватных счетов, это безобразие давно вышло за рамки технической погрешности.

та ты не завидуй - а принтер в руки, и давай печатать квитанции, похожие на ЖКСовские (но с твоим номером счета в банке)
вот и разбогатеешь

за весь пост жирным шрифтом или капсом нужно лечить электричеством

ТС - какой-то недавно появившийся неадекват. в дурке периодически инет включают?

пусть Че со своими скопированными портянками идёт в Чу:)

Отсюда Вопрос; Как часто Вас лично "разводят" по квитанциям, хозяева харьковских коммунальщиков ? Вопрос поставлен таким образом НЕ случайно. Судя по количеству неадекватных счетов, это безобразие давно вышло за рамки технической погрешности.

а ты сам то хоть раз по квитанции платил ?

вот если бы платил, то знал, что если ты за что-то платишь больше, чем начислено, то в следующем месяце эту сумму у тебя вычитают и в квитанции написано - задолженность за период такой-то минут стока-то грн.

если ты за что-то платишь больше, чем начислено, то в следующем месяце эту сумму у тебя вычитают и в квитанции написано - задолженность за период такой-то минут стока-то грн.
Да что ты говоришь.:D А как обьяснить квитанцию, которую я получил в марте ? По оплате за газ? С долгом в 600 с лих гривен, с расчетом от отапливаемой площади. Хотя в доме уже лет пять как установлен счетчик газа и до марта месяца я по нему и платил. ?:rolleyes:

народ не чего не докажет пока массово не начнут добиваться через суд или еще как то

а так это все пустые посты на ХФ

Да что ты говоришь.:D А как обьяснить квитанцию, которую я получил в марте ? По оплате за газ? С долгом в 600 с лих гривен, с расчетом от отапливаемой площади. Хотя в доме уже лет пять как установлен счетчик газа и до марта месяца я по нему и платил. ?:rolleyes:

значит некуй в домах частных жить, перебирайтесь в квартиру, за дом ничего не знаю ибо живу в квартире:D

Назад
Зверху Знизу