Не пойму прикола.
Очень редкие бесплатные троллейбусы и довольно много маршруток по двадцаточке. Причем народу в маршрутках много, и платят даже пенсы.
Может, есть смысл побольше троллейбусов по пятерке? Хоть что-то в бюджет капнет.
И метро бесплатное. Зачем? За чей счет?
Безкоштовно тільки тролейбуси, трамваї, метро, та автобуси Карсан. Є великі, є маленькі. Все інше - зелені, жовті, приміські платні. По місту 10-20 грн. Терехов сказав, що це за рахунок міського бюджету, йде фінансування. Поки така можливість є. Вже майже рік, між іншим. Скільки ще буде безкоштовно - залежить, від можливостей бюджету. Ну він казав, я розумію, зараз у людей немає грошей, хай їздять безкоштовно. Щоб був вибір - або платити 10-20 гривень, або безкоштовно. Може навіть, я так припускаю, що безкоштовно буде до кінця війни. Якщо хтось пригадує, спочатку казали що безкоштовно буде, два тижні, потім ще продлили на тиждень, а потім взагалі - безстроково. Давайте казати чесно - ми вже звикли до такої халяви))) Під час війни, правильно роблять, що людям дають можливість десь не платити. Вибачте, але для цього є досить страшний привід - війна, Геноцид Українського народу. Мені здається, десь скасувати оплату - Українці заслуговують на це. У нас і так, нажаль дуже багато відібрали😢 Цікаво, десь ще є безкоштовний проїзд, в інших містах України, чи тільки у нас?