Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Уже есть результаты! (v. 2)

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
...

Кусочек разбора полетов ...

и я пошел Татьяну слушать и потом спатоньки...

Зе отказался от мертвечука в переговорах с рашкой - это, конечно гуд, но кучма - не меньшее зло.

Комментатор пытается оправдать зе:
на Минских вроде договорились, что стрелять перестанут.
Заява зе - типа унижение хуйла: раз пообещал, но не держит слово, значит, потерял контроль над макаками.

Имхо, слабое объяснение.
Слова зе прозвучали так, что рашка невинуватая, то макаки распоясались, посмели ослушаться пу, а не действуют строго по указке из масквы.

Газпром готов дать 25% скидки на газ.
Есть ответ Нафтогаза: нихт сепаратным переговорам, верните то, что должны по судам, говорить с хуйлом только с участием Евросоюза.

«100 тысяч за мажоритарный округ и 2 миллиона за проходное место от Зеленского»

У людини абсолютно офіснопланктонна ментальність. Формат корпоратива на його думку - найкращий для іміджу президента.

А шо ви хочете від людини, яка не має відповідної освіти і ніколи не працювала в цій області.

Тобто вона не розуміє "Хто я, де я".

Поки воно давить на "простоту", але в кацапів є прислив'я
"Простота хуже воровства" (с)

Тут народ подсуетился, трекер обещалок зе организовали

нули, одни нули по исполнению
Особенно красивый пунктик:
Ставити питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки перед гарантами за Будапештським меморандумом і партнерами з ЄС.
Тут масса предложений зе-Ко-манды: снять блокаду ордилы, возобновить поток товаров (статья "финансирование терроризма), прекратить стрелять в ответ (= поставить армию к расстрельной стенке).

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Трекер влади

Передвиборчі обіцянки

Подати перший законопроект "Про народовладдя" та закріпити у ньому механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії.

петиция про отставку зе - в корзине
петиция про отставку Авакова - в корзине

Ставити питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки перед гарантами за Будапештським меморандумом і партнерами з ЄС.

предложений зе-Ко-манды: снять блокаду ордилы, возобновить поток товаров (статья "финансирование терроризма), прекратить стрелять в ответ (= поставить армию к расстрельной стенке).

Подати законопроекти "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів"; "Про імпічмент Президента України"; "Про відкликання народного депутата України".

поданный проект зе-закона полностью повторяет процедуру, прописанную в Конституции.

Рішення у простих (судових) спорах прийматимуть мирові судді, яких обиратиме народ. За кримінальні злочини вирок буде виносити ефективний суд присяжних, який складається з народу.
0

Президент обіцяє залишитися лише на один термін.
0

Довгострокове недороге кредитування.
0

:іржач:

Когда президент некомпетентный долбоеб, такое случается.

зы Сорри, сказочный некомпетентный долбоеб

А шо ви хочете від людини, яка не має відповідної освіти і ніколи не працювала в цій області.

Тобто вона не розуміє "Хто я, де я".

Поки воно давить на "простоту", але в кацапів є прислив'я
"Простота хуже воровства" (с)

Не хотілось би розчаровувати його що корпоратив із шаурмою - це відверта пошлятина, а не простота. Нічим не краще Пшонка-стайлу. Тим більше закритий корпоратив, з якого напевно брали підписку про нерозголошення. А ось справжня простота - на велосипеді через київський міст в годину пік - навіть не починалася.

Вітаю!:україна:

===========================

эта команда ЗЕ вообще уже берега попутала

А в цей час зебіли збирають голоси під петицією Зеленському про присвоєння званя"народний артист" Зеленському. І,до речі ,пропонують це зробити " без дотримання норми ч. 3 ст. 10 Закону України «Про державні нагороди України»"

https://petition.president.gov.ua/p...tCe74ejmyQfEklVP3-WyPYu5gihOHF4T01tvoHhttH9sA

Павло Нусс – Росія має не поновлювати контроль, а піти геть з України!

Зеленський намагається вивести Росію з Мінських угод та від відповідальності!

Зеленський вважає, що артилерійські обстріли поблизу Новолуганського на Донеччині та інших населених пунктів в ніч проти 7 червня, внаслідок яких двоє українських військових загинули, а восьмеро отримали поранення, свідчать про втрату Росією контролю над найманцями.

Росія має не поновлювати контроль, а піти геть з України!

Такою реакцією Зеленський намагається вивести Росію з Мінських угод та від відповідальності, виправдовуючи обстріли припущеннями про втрату контролю над окупованими територіями.
Реакція Зеленського більше виглядає на реакцію адвоката Росії, аж ніяк президента України та Верховного Головнокомандувача ЗСУ.

Росія здіснює абсолютний контроль як над окупованими територіями, так і над окупаційною адміністрацією та терористами: там ходить рубль, перебувають російські військові і активно роздають російські паспорти.

Активізація обстрілів з боку ворога відбувається через безкарність тих, хто порушує Мінські домовленості внаслідок того, що українська артилерія не подавляє вогонь ворога, бо не має дозволу відкривати вогонь.

І, як вже написав Віктор Уколов, Росії треба повертати не контроль, а 200-х окупантів, які зазіхнули на нашу землю.

Президент Петро Порошенко на агресію та ескалацію агресії Росії реагував миттєво та жорстко, називаючи речі своїми іменами, а Росію – ворогом, одразу виходив на зв’язок з міжнародними партнерами з метою посилення тиску на Росію.
У випадку з Зеленським ми спостерігаємо намагання легалізації російської пропаганди про “внутрішній громадський конфлікт в Україні”, і це УБД сприймається як коллабораціонізм.

А в цей час зебіли збирають голоси під петицією Зеленському про присвоєння званя"народний артист" Зеленському. І,до речі ,пропонують це зробити " без дотримання норми ч. 3 ст. 10 Закону України «Про державні нагороди України»"

А шо так мелко?

Три раза ГСС и один раз ГСТ.

Ну и от меня Заслуженый велосипедист Украины в экзиле.

А чем тебя не устраивают новые лица? :мораль:
e4agha.png

Зеля сказав тепер геть всі президенти, а сам він як відомо нікому нічого не винен. Вибрали, жеріть поки не вдавились.:нудно:

Посмотри сколько там подписантов :D

Шо, и за велосипедиста?

Тогда да. Виноват.

Заслужненного снимаю.

Народный велосипедист Украины.

зы. Ленчик, я знаю сколько придурков в Украине. Я уже не удивляюсь.

Зеля сказав тепер геть всі президенти, а сам він як відомо нікому нічого не винен. Вибрали, жеріть поки не вдавились.:нудно:

О! Т.е. тогда я тоже, не?

А можно мне народного артиста.

Я скромный.

Васю кинули, теперь будет бороться с беней и его соплёй)))

Порохоботство - це не є якесь унікальне українське явище, це просто один з сучасних різновидів рабськості. Рабський спосіб думати і діяти.

А X-морфы все о Порошенко страдают.

У тебя этот долбоебизм к выборам пройдет, или раньше Нового Года не ждать?
Очень сильно беспокоит и чешется, не?

Назад
Зверху Знизу