Вы должны были платить ровно по квитанциям, которые вам присылали. Точка. Квитанция - это официальный документ. Какие цифры были выставлены к оплате, те и подлежали этой самой оплате. Ни больше, ни меньше. Всё остальное - незаконно от слова "совсем"
-------------
Достала теплосети до такой степени, что они попросили телефон и перезвонили "з роз"ясненнями".
Итого: отсылания отделом субсидий граждан обратно в теплосети НЕЗАКОННО и НЕПРАВОМЕРНО. Требуйте у отделов субсидий (у тех самых "отсылающих" тёток) печатный документ, на основании чего они вас посылают (хоть вообще, хоть в теплосети)
Коштами, которые указаны в графе "Субсидия", распоряжаются они и только они.
Ссылаться можете на Главного специалиста ХТС (название должности официальное, я спецом уточнила) Зинченко Лилию Александровну
В мене така ж сама історія. Коли я звернувся з цим питанням по гарячій лінії ХТМ, мені ця Зінченко л. А. стала відповідати з своєї ел. поштової скриньки. Коли я її загнав до тупика, вона попросила дати мій номер телефона. Зателефонувала зранку, я її знова поставив у тупик і, коли вона мені безуспішно стала молоти дурню, я припинив з нею розмову й сказав що буду звертатися на гарячу лінію урядового портала, нехай вони там з ними розбираються... У зверненні до УКЦ навів усю переписку з цією Зінченко. Доречі, зафіксував номер телефона, з якого мені телефонувала ця Зінченко Л.А. - 341-72-23
Після розмови з нею у мене склалося таке враження:
1. Через перевитрати субсидій фондам субсидій була вказівка повернути з рахунків теплових мереж певні кошти.
2. Відділи субсидій це виконали й вилучили перераховані кошти начебто, як за ненадані послуги ХТМ.
3. ХТМ вирішило повернути ці кошти. але тепер за рахункок субсидіантів. Тобто ХТМ по факту хоче повернути ці кошти за ненадані послуги, але тепер безпосередньо з нас.
Таке враження, що це вилучення коштів за субсидії відбувається тільки у нас в Харкові.
Через це, чим більше буде зверненнь через урядовий портал від харківців, тим більше ймовірність привернути на вищому рівні увагу до цієї афери.
Прохання до всіх, хто йде на прийом до відділів субсидій роздрукувати номер гарячої урядової лінії й давати їх усім, щоб телефонували, бо не всі, особливо пенсіонери можуть користувати інетом, щоб надіслати по цій же лінії звернення.
Урядова «гаряча лінія» телефон
1545 працює цілодобово.
Дзвінки на урядову «гарячу лінію» 1545 з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл для заявників
безкоштовні.