⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а вот ребятки..
А є ще така думка про "блокаторів":
...
– Чи правильно, на Вашу думку, ведеться блокада, яка зараз триває?
– А я вас хочу запитати: хто ті люди, які блокують? На прес-конференції були Семен Семенченко і Валентин Лихоліт. Під керівництвом Лихоліта був Радченко Роман Романович, позивний – «Рубіж». Людей з його роти ми у Верхньоторецькому затримували на контрабанді. І зараз ще суд не завершений над одним із них, який наставив на співробітника СБУ РПГ зведений. Тобто була пряма загроза життю співробітника. Пряма. Це все задокументовано військовою прокуратурою, заведена справа. Вона зараз у суді.
Це такий Денис Мурига «Шрек», радник мера Рубіжного. Мер Рубіжного, скажімо так, головний організатор у 2014 році сепаратистських рухів у Рубіжному. Тоді він був депутатом і організував блокаду українських військ. А тепер у цього мера з Партії регіонів – радником цей контрабандист, з яким у нас ледь не виник збройний конфлікт.
Може, там чесні, порядні ветерани, але організатори довіри не викликають
Якщо там є такі люди, як Радченко чи цей «Шрек», то в мене виникають сумніви щодо справжніх намірів тієї блокади. А хто інші? Я не знаю. Може, там чесні, порядні ветерани, але організатори довіри не викликають.
Той відсоток вантажів, який заходить через лінію розмежування на окуповані території, набагато менший, ніж той, який заходить офіційно через українсько-російський кордон у Харківській області
Наскільки я розумію, головна мета хлопців, які блокують одну ту гілку, – це звільнення побратимів з полону. Блокадою, навіть повною блокадою лінії розмежування, вони цього не доб’ються. Тому що, той відсоток вантажів, який заходить через лінію розмежування на окуповані території, набагато менший, ніж той, який заходить офіційно через українсько-російський кордон у Харківській області. Цей потік товарів іде на Кам’янськ-Шахтинський, де розвантажується, а звідти воно завозиться на окуповані території і потрапляє на полиці магазинів. Так уся Україна їм возить. Безперебійно. Щоденно. З усіх міст. І ніде нікого це «не тисне», бо це офіційно завозиться.
Купа українських компаній, купа українських перевізників займаються цим. Момент патріотизму тут відкидається, бо це гроші.
То ж єдина блокада, яка матиме значення і з якою рахуватимуться, це не перекриття однієї гілки з багатьох на 400+ кілометри лінії зіткнення, а заборона на торгівлю з Росією. Може, тим нардепам, які там у палатці під тим мостом сидять, задуматись про це?
Робиться якась фірма-«прокладка» у Кам’янськ-Шахтинському, там розвантажується, і своя ж «прокладка» завозить їх на окуповані території, але вже з іншою назвою. Оце величезний трафік. Це величезний обсяг
У Кам’янськ-Шахтинський заходить величезна кількість товарів наших великих брендів. Інколи напряму робиться заявка. Щоб не псувати собі «репутацію», бо це можна відслідкувати, робиться якась фірма-«прокладка» у тому Кам’янськ-Шахтинському, там розвантажується, і своя ж «прокладка» завозить їх на окуповані території, але вже з іншою назвою. Оце величезний трафік. Це величезний обсяг.
Звичайно, про нього знає СБУ, про нього знають усі, хто має стосунок до кордону. Кордон закрити – це було б цікаво.
Кордон закрити – це було б цікаво. А щодо блокади однієї гілки, то, боюсь, що вона перетвориться на те, у що перетворилася кримська блокада
А щодо блокади однієї гілки, то, боюсь, що вона перетвориться на те, у що перетворилася кримська блокада.
...
Велика стаття: