Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Утюги Philips Azur 8000 Series - подумайте, стоит ли покупать!

Статус: Офлайн
Повідом.: 25591
Конкретно был куплен утюг Philips Azur 8000 Series DST8050, но в принципе отзыв относится ко ВСЕМ утюгам Филипс с модной технологией Филипс OptimalTEMP.

Утюг - полный шлак. Применена так называемая технология Филипс OptimalTEMP - вы никогда не сожжете ни одной вещи. Что такое эта технология в реале - утюг нагревается до температуры градусов 80-90, не более. Вот и вся "технология". Т.е. фактически он может гладить только за счет пара, в "сухом" виде - вообще бесполезная вещь (ну разве что какую-то синтетику гладить, чтобы не сгорела).

К чему это приводит - то же самое белье, которое складывается в несколько слоев и гладится "насквозь" - невозможно погладить В ПРИНЦИПЕ. Получается, что оно просто намокает (за счет нескольких слоев), а просушить его невозможно (за счет низкой температуры). Соответственно, разгладить какую-то морщину надо проводить по 10-15 раз со всей дури, там где нормальному утюгу надо 2-3 раза.

В общем может кому-то и подойдет, но вещь - "ограниченного применения". По итогу в этот же день поменяли на аналогичный по цене - TEFAL FV9865E0 3000.0 W. Без этой дурацкой "автотемпературы", но с аналогичными опциями - вертикальная глажка, удар паром, и.т.д., да плюс еще с дополнительной накладной подошвой для деликатных вещей.

Ну и супруга вдогонку высказалась ;)

Не так вже і просто в 21 столітті купити праску))

Взагалі то я не перший раз купую праски. У Харкові Bosch купувала, у Чернівцях Мулінекс та в іншу квартиру Braun, у Несебр Philips, а у Бургас дістався від колишнього господаря архітектора нашого будинку – проста праска під назвою Аляска. Настав час і він мене почав дратувати – вчора. Подумала, що вранці поїду та куплю новий. В інтернеті сподобався від Tefal, але його не виявилося в наявності в магазині Технополіс, тому обрала Філіпс OptimalTEMР Azur 8000 Series DST8050 з новітньою технологією, який сам знає яка мені потрібна температура і тому крутилка відсутня... Ціна трохи більше 150 євро, сплатила відразу по інтернету ввечері, а ближче на обід поїхала забрати. Дорогою нагодувала котів, що живуть на озері, подивилася на фламінго і поїхала гладити постільну білизну (якого накопичилося три комплекти). Все як написано в інструкції набрала води для супер пари ... Парить так супер, прям все мокре, але темпераатури явно мало щоб відпарити і висушити, білизна залишається вологою. Що за хрень я купила? Починаю здогадуватися, що це явно ця технологія така розумна, яка знає краще за мене, яка мені потрібна температура. Виявляється, вони не заморачувалися довго, а просто обмежили його до певної температури, щоб не постраждали речі, які ти гладиш! Ось як! І за це треба заплатити дорожче, бо це називається нова фіча в технології.

Знову повертаюся до магазину, віддаю їм назад супер розумну праску, дзвоню Гаврилову з трьома вищими освітами і прошу допомогти у виборі праски)) Отакої, щоб купити утюг потрібно витратити цілий день на це. У результаті купила праску Tefal аналогічна за ціною - TEFAL FV98000). W. Без цієї безглуздої "автотемператури", але з аналогічними опціями - вертикальне прасування, удар паром і.т.д., та плюс ще з додатковою накладною підошвою для делікатних речей.

Переглянути вкладення 13391971

Назад
Зверху Знизу