Статус: Офлайн
Повідом.: 32894
Повідом.: 32894

Я роблю висновки.А ви,що робити будете?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я роблю висновки.А ви,що робити будете?
Ну, це він довів ще коли виграв Олімпійські ігри в 2008-му році. А вчора він остаточно закріпив за собою статус Легенди - зібрати всі чемпіонські титули в крузерах і надважковаговиках це без перебільшення історичне досягнення, яке ми навряд чи ще побачимо за нашого життя. Чесно кажучи, скептично ставився до його переходу в надважку вагову категорію, вважав, що там перспектив у нього особливих немає, і як виявилося, дуже помилявся. Це справжній феномен.всіх вітаю з перемогою! усік довів, що він - справжній спортсмен, атлет!.
Усіка - в мери Харкова !Ну, це він довів ще коли виграв Олімпійські ігри в 2008-му році. А вчора він остаточно закріпив за собою статус Легенди - зібрати всі чемпіонські титули в крузерах і надважковаговиках це без перебільшення історичне досягнення, яке ми навряд чи ще побачимо за нашого життя. Чесно кажучи, скептично ставився до його переходу в надважку вагову категорію, вважав, що там перспектив у нього особливих немає, і як виявилося, дуже помилявся. Це справжній феномен.
сімферополя краще. але українськогоУсіка - в мери Харкова !![]()
навряд чи там він перемагав такі шкапи, як фура, джошуа та дюбель...Ну, це він довів ще коли виграв Олімпійські ігри в 2008-му році.
Та ні, краще не треба - тут усі його досягнення швидко на нуль помножатьУсіка - в мери Харкова !![]()
Я роблю висновки.
нет, просто Усик остается очень сильным и сказал же перед боем молодому Дюбуа- "не гони лошадей"....