Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усик против Тайсона.

• Автор теми Автор теми u150307
  • Дата створення Дата створення
Кстати шаблей махать ни фига не просто - я пытался абордажной помахать - кисть программиста для этого не предназначена явно- там точка баланса где-то на середине лезвия

Нова марка від «Укрпошти»!

Укрпошта увічнила історичний тріумф Олександра Усика в бою-реванші з Тайсоном Ф’юрі.

Марка стане справжнім символом незламності українського духу!
1734852324722.png

Невже ще хтось лишився з часів Мохамеда Алі,що вірить в цей словесний понос перед бійкою?

Невже ще хтось лишився з часів Мохамеда Алі,що вірить в цей словесний понос перед бійкою?
Традиція. :)

Коти теж, перед тим як битися, настовбурчують спини, піднімають хвости і щось там нявчать.

Кстати шаблей махать ни фига не просто - я пытался абордажной помахать - кисть программиста для этого не предназначена явно- там точка баланса где-то на середине лезвия
угу ... а прикинь, шо на этом же размахе тебя блокируют с такой же или большей силою ...
может там более оттягивающе-рубящие удары ... тогда понятно.

Останнє редагування:
3.0 потом 4.0. И так далее
Такой сериал можно продолжать .)))интересно что потом Тайсон говорить будет после очередного поражения )))
2 раза в год бой .нам поединок сильных боксёров.а им десятки миллионов.

3.0 потом 4.0. И так далее
Такой сериал можно продолжать .)))интересно что потом Тайсон говорить будет после очередного поражения )))
2 раза в год бой .нам поединок сильных боксёров.а им десятки миллионов.
уже нет интереса, а это деньги, нет денег нет боя.

А коли Фьюрі виходив з Арени, чули що казав? Типу "Мене знов засудили. Я сподівався, що виграю на мінімум три раунди"...
То ж, знов якась невизначеність та підґрунття для спекуляцій 😈

А коли Фьюрі виходив з Арени, чули що казав? Типу "Мене знов засудили. Я сподівався, що виграю на мінімум три раунди"...
То ж, знов якась невизначеність та підґрунття для спекуляцій 😈
Ні. Все однозначно. Вусик був ефективнішим.

Назад
Зверху Знизу