Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Ваше отношение к партии Свобода Олега Тягнибока

:eek:
А шо, эта болячка передается по наследству?

А что, по вашему более почетно быть торгашом? Купи подешевле продай подороже, наеби ближнего насри на нижнего? Это ваши идеалы, да?

Wurger (M) сказав(ла):
]А что, по вашему более почетно быть торгашом? Купи подешевле продай подороже, наеби ближнего насри на нижнего? Это ваши идеалы, да?
Это составляющая часть экономики. От США и россии, до Кубы и даже северной Кореи.

А что, по вашему более почетно быть торгашом? Купи подешевле продай подороже, наеби ближнего насри на нижнего? Это ваши идеалы, да?

Та ну який з тебе інтелігент? :D Тільки й того, що маєш вищу освіту, але ж цього недостатньо.

У нас і в Харкові такого "добра" повно. Це загальна проблема низького економічного рівня країни.

Wurger (M) сказав(ла):
]Что ни говорите, а я лучше буду честным интеллигентом, чем подлым вором торгашом.

Не обязательно в бизнесе быть подлым )))

Что ни говорите, а я лучше буду честным интеллигентом, чем подлым вором торгашом.

Все, в магазин больше ни ногой ... там одни "торгаши"...

Зы, а шо, "товарищЪ технический интеллигент" не знает шо продажа своего труда, тоже торговля.

Подлый торгаш ... :D

Вы, я так понимаю, решили кинуть себя в горнило революции? Ну шоже, дело молодое... Вот только в чём перед Вами провинились те люди, которые желают будувати, а не руйнувати?

P.S. Напомните, пожалуйста, как называется гимн в которой есть слова о том, что надо "до основанья, а затем..."?

Це необов'язково революційний підхід. Можливий і реформістський шлях, але для цього ще потрібно у законний спосіб вибити кримінал з влади. А це дуже сумнівно, враховуючи те, що всі джерела фінансування, верховна виконавча влада, судова та поліцейська системи знаходяться в їхніх руках.

ПС: Революції тільки комуністи робили?

А тому кто мою отличную темочку свалил в эту мусорную кучу, выражаю свое неудовлетворение и недовольство.
Вас еще пожалели. Могли и забанить за провокаторство и насилие над здравым смыслом и правилами форума. Но вы пользуетесь отчаянным доверием администрации (с)

Что за канал *****ский? Кто потребитель этой ****ографии ( где, в каких *****х)?
Это п...ц. Особенно - они срывали с ветеранов ордена и георгиевскийе ленточки, жгли красные флаги )))
Истерия на 5 с плюсом. Еврей журналист еще назывет бЕндеровцы, прислушайся на первых секундах :D

тобто ви, пане, ******, а дурням не мiсце у владi

Ну, так і ти ******, бо взявся щось дурню пояснювати. :D
Відповідь на питання де? Тебе все влаштовує в Україні, та нічого не хотів би змінити?

Может Вы и так думаете, коллега, только вот писано то было Вами именно о революции. Не верите - переведите на русский свой пост о том, что "Для того, щоб побудувати щось нове, потрібно зруйнувати старе. Без усякого жалю та страху." и перечитайте по-русски...;)

І що?

Тобто ти вирішив бути вище всього цього? Вже пізно, спалився ти, кошак :D
Так що як ****** дурню відповіси на дане запитання: чи тебе все влаштовує в України? Це ж так лекго відповісти: так чи ні! Навіть такий ******, як ти, це зможе. Я в тебе вірю!

Ну..., раз "І що?", то - нічого...;)

Коли хочеш висловити думку, роби це в оповідній формі, а не в питальній. Зрозуміло? Я ж не телепат, та не вмію читати думок інших людей. Загадками в політиці теж незручно спілкуватися.

Якщо ви вважаєте, що руйнування державотворчіх систем неможливо без революцій, то так би й сказали. А я б потім пояснив, чому ви помиляєтесь. А так ви залишились з натяком на володіння вищіми сакральними знаннями по цьому питанню.
Який сенс в такому діалозі? Тренуєте на клаві сліпий метод набору?
:рл:

это что за покемон?
это - ..........
згiдно вашiй заявi
я все пояснив
Чи будемо зараз Вiктора Андрiйовича включати з його - цi очi не бачили, що руки крали?:D

Тобто ти таки визнаєш, що ти є ******. Ну, щире зізнання - це схвально.

Нет - читаю то, что Вы пишете, а не то, что Вы думаете... Вы жаждите однозначности моих ответов, а свои посты пишете "как Бог на душу...".

В моїх постах все чітко та однозначно: якщоб я мав на увазі революційні заходи, то це обов'зково зазначив би. Реформування теж буває жорстким. А взагалі-то будь який метод змінення існуючого економіко-політичного ладу в Україні добре підійде: хоч революція, хоч жорсткі реформи.

В моїх постах все чітко та однозначно: якщоб я мав на увазі революційні заходи, то це обов'зково зазначив би. Реформування теж буває жорстким. А взагалі-то будь який метод змінення існуючого економіко-політичного ладу в Україні добре підійде: хоч революція, хоч жорсткі реформи.

Пускай сначала у себя на бэндэровщине наведут порядок и сделают "рай" для граждан! А мы,на Слобожанщине посмотрим!
А пока свободовцам не хер делать в Харькове!Только слюнями брызгать !:D

Назад
Зверху Знизу