Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Введуть закон, як колись у Чехії - мова після геноциду та лінгвоциду. Суть у тому, якщо громадянин держави на її теренах не у службових справах розмовляє іноземною мовою - російською, то платить штраф. Цілком європейська та демократична практика.
то було колись.... , а сейчас такая партия как Свобода вообще в Чехии запрещена.

Подібний інтелект наслідок зросійщення.

"зросійщення" :іржач::іржач::іржач:
Ещё одно новое украинское слово.

Ты бы мне дал название украинского словаря в котором слово "парламент" следует писать "парлямент" и я бы отстал.:)
Или найди вот здесь слово "парлЯмент":D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Или они тоже пробухали образование?

До чого тут англо-франкомовна Канада?!
uk.wikipedia.org/wiki/Харківський_правопис
А, скрипниківка. В Україні нормальної української не почуєшь, а вони ще тягнуть сторічної давнини правописи, які полюбляє діЯспора...
ні. харків'янин.
а пан, власне, звідки що української шугається?
Та звик до нормальної, що в школі вчив, а не до діЯспорської.

А, скрипниківка. В Україні нормальної української не почуєшь, а вони ще тягнуть сторічної давнини правописи, які полюбляє діЯспора...
Але цей правопис розроблений не діаспорою.

Але цей правопис розроблений не діаспорою.
Я знаю. Але мене він бісить, особливо на СТБ. Він штучний. Тут пів країни суржиком розмовляють, бо не можуть вивчити нормально хоча б однієї мови, а вони ще тулять різні правописи, що чорт ногу зломить. Нехай ковбасні патрійоти ним спілкуються, а я буду нормальною мовою, що нею Шевченко писав.

Как вы любите все эти слова -деколонизация.....
Какая к чёрту,Украина была, -колония???Подумай мозгами.
От ти і подумай.
Освіта - чужа. Хоча історично це Україна дала освіту Московії, не навпаки.
Українці розмовляють між собою чужою мовою, хоча своя є. Чужі свята та традиції. Навіть церква і та чужа. Я вже не кажу про викачані ресурси, зруйновані святині, занедбану екологію, неефективну інфраструктуру. Все це ознака колишнього колоніального стану.

Я знаю. Але мене він бісить, особливо на СТБ. Він штучний. Тут пів країни суржиком розмовляють, бо не можуть вивчити нормально хоча б однієї мови, а вони ще тулять різні правописи, що чорт ногу зломить. Нехай ковбасні патрійоти ним спілкуються, а я буду нормальною мовою, що нею Шевченко писав.
Стоп, а ти читав Шевченко в оригіналі? Чи все ж таки у сучасному варіанті штучного радянського правопису?
Харківський правопис - це наша історія, це наша культура. Це те що вироблено українцями для українців. Звичайно все не повернути, українська мова - жива і змінюється із часом. Але забути його - це означає відмовитися від свого коріння.

то було колись.... , а сейчас такая партия как Свобода вообще в Чехии запрещена.

Та ты шо!

ODS — Гражданская демократическая партия
ČSSD — Чешская социал-демократическая партия
KSČM — Коммунистическая партия Чехии и Моравии
KDU-ČSL — Христианско-демократический союз — Чехословацкая народная партия
SZ (Strana zelených) — Партия зелёных
US-DEU — Союз свободы — Демократический союз (формально прекратила деятельность 1.1.2011 г.)
SNK ED — Объединение независимых кандидатов — Европейские демократы
ČSNS — Чешская национально-социалистическая партия
NBS ČS — Национал-большевистская партия Чехословакии
KČ — Чешская Корона — монархическая партия Чехии, Богемии и Моравии
TOP 09 — Традиция Ответственность Процветание 09
VV — Дела общественные

Я знаю. Але мене він бісить, особливо на СТБ. Він штучний.

Вот, почитай статью:

И скажи почему тебя не бесят исскуственный и нецельный русский язык и кальки с него?

От ти і подумай.
Освіта - чужа. Хоча історично це Україна дала освіту Московії, не навпаки.
Українці розмовляють між собою чужою мовою, хоча своя є. Чужі свята та традиції. Навіть церква і та чужа. Я вже не кажу про викачані ресурси, зруйновані святині, занедбану екологію, неефективну інфраструктуру. Все це ознака колишнього колоніального стану.

Возьми сканы письма Киевской Руси и сравни их с украинским языком ис письмом *******и,Новгорода,Суздаля,Чернигова того же периода..И вот сюда загляни:

И подумай какой здесь был язык до польского панування.

Стоп, а ти читав Шевченко в оригіналі? Чи все ж таки у сучасному варіанті штучного радянського правопису?
Шевченко писав скрипниківвкою, з галицькими діалектами?
Харківський правопис - це наша історія, це наша культура. Це те що вироблено українцями для українців. Звичайно все не повернути, українська мова - жива і змінюється із часом. Але забути його - це означає відмовитися від свого коріння.
Истинно глаголѣте, отрокъ. Да не посрамиши нашага языка, зѣло любо писати буквицы словеса исконныя! :D ;)
Вот, почитай статью:
Атос, Портос і Барбос
И скажи почему тебя не бесят исскуственный и нецельный русский язык и кальки с него?
Я все шо треба прочитав свого часу на цю тематику.
А мене російська не обходить. Тут би українці хоча б своєю мовою спілкувались, тією що в школі вчать.
Возьми сканы письма Киевской Руси и сравни их с украинским языком ис письмом *******и,Новгорода,Суздаля,Чернигова того же периода..И вот сюда загляни:
О, очередной исконнорусский лингвист. А ну прочитай бегом шо тут написано:

Перспектива Свободы в зРаде? Можно я скажу? Хоть я и *******, как по вашему. Если тупые нацики, которые кроме себя никого слушать не желают, не желают ничего видеть дальше своего носа - это их проблемы.

Причины популярности Свободы две.
1. За Свободу значительное количество избирателей голосовало как за самую деструктивную силу, способную развалить Украину. Кстати, к сведению свидомых троллей - в Донецке за Свободу проголосовало 3%, в Севастополе - 1,5%. Эти люди как правило русскоязычны. Вы думаете за неё проголосуют ещё раз, если Тягныбок начнёт беспредельничать?

2. За Свободу проголосовали на западе, так как не видят нормальной оппозиции. Но это есть их настоящий электорат, который за них голосовал всегда. При появлении в стране нормальной оппозиции голоса от Свободы могут отойти.

Ещё есть мнение, что Свобода - это проект регионов. Эдакое пугало, дабы мобилизовывать рыгы-******** элохторат. Пугало работает на славу. Пока. Но где вы видели, чтобы пугало в доме заменило хозяина? Начнёт выпендриваться, найдут новое пугало. По любасу, на выборах президента во втором туре Януковичу лучше оказаться в комнании Тягныбока, чем в компании Симненко.

Перспектива Свободы в зРаде? Можно я скажу? Хоть я и *******, как по вашему. Если тупые нацики, которые кроме себя никого слушать не желают, не желают ничего видеть дальше своего носа - это их проблемы.

1. За Свободу значительное количество избирателей голосовало как за самую деструктивную силу, способную развалить Украину. Кстати, к сведению свидомых троллей - в Донецке за Свободу проголосовало 3%, в Севастополе - 1,5%. Эти люди как правило русскоязычны. Вы думаете за неё проголосуют ещё раз, если Тягныбок начнёт беспредельничать?

2. За Свободу проголосовали на западе, так как не видят нормальной оппозиции. Но это есть их настоящий электорат, который за них голосовал всегда. При появлении в стране нормальной оппозиции голоса от Свободы могут отойти.

Ещё есть мнение, что Свобода - это проект регионов. Эдакое пугало, дабы мобилизовывать рыгы-******** элохторат. Пугало работает на славу. Пока. Но где вы видели, чтобы пугало в доме заменило хозяина? Начнёт выпендриваться, найдут новое пугало. По любасу, на выборах президента во втором туре Януковичу лучше оказаться в комнании Тягныбока, чем в компании Симненко.

ПРедлагаю угомониться и просто подождать, пока Свобода не откроет свое "истинное лицо". К чему все эти словеса? Если честно, то мне тоже интересно, куда и как будет рулить Тягнибок.

ПРедлагаю угомониться и просто подождать, пока Свобода не откроет свое "истинное лицо". К чему все эти словеса? Если честно, то мне тоже интересно, куда и как будет рулить Тягнибок.
Ну дык мы и ждём. Ждём-с......

Введуть закон, як колись у Чехії - мова після геноциду та лінгвоциду. Суть у тому, якщо громадянин держави на її теренах не у службових справах розмовляє іноземною мовою - російською, то платить штраф. Цілком європейська та демократична практика.

Даааа.:D
Говорить на украинском языке,в Харькове,значит выглядеть приезжим из области,из села.И с этим ты ничего не сделаешь,это реальность.Даже предлагаемый тобою закон,полный *****изма и выдаваемый за европейскую норму,ничего не изменит.:)

Возьми сканы письма Киевской Руси и сравни их с украинским языком ис письмом *******и,Новгорода,Суздаля,Чернигова того же периода..
От і давай, продемоструй. Тільки доведи що це оригінали, а не копії часів Російської Імперії.
И вот сюда загляни:

И подумай какой здесь был язык до польского панування.
Це ти не заглядуй куди не треба. Цей "словник" усі освічені люди давно визнали продуктом хворобливої українофобії та *****изму де навіть старослов'янські слова видаються за польські, а частина слів взагалі не могли існувати в той час :)
Плюс посилатися на церковнослов'янську мову як мову народу це все одно що стверджувати ніби в західній Европі усі розмовляли латиною.

Шевченко писав скрипниківвкою, з галицькими діалектами?
Так читав чи ні? Назвіть мені галіцизми...
Истинно глаголѣте, отрокъ. Да не посрамиши нашага языка, зѣло любо писати буквицы словеса исконныя!
Треба в Севастополь повернути справжню російську мову :)

О, очередной исконнорусский лингвист. А ну прочитай бегом шо тут написано:

У *****ов всегда так,ему говорят "Иди на ***" и он пытается на свой *** залезть.:)

Вот для нормальных людей,вменяемых вот такие сайты есть,скан и текст рядом:):

От і давай, продемоструй. Тільки доведи що це оригінали, а не копії часів Російської Імперії.

О,***!:рл:

Саме так. Тому їм одна дорога - валіза-потяг-Петроград.

Ви голосували за Свободу?

Ещё есть мнение, что Свобода - это проект регионов. Эдакое пугало, дабы мобилизовывать рыгы-******** элохторат. Пугало работает на славу. Пока. Но где вы видели, чтобы пугало в доме заменило хозяина? Начнёт выпендриваться, найдут новое пугало. По любасу, на выборах президента во втором туре Януковичу лучше оказаться в комнании Тягныбока, чем в компании Симненко.[
Думкі різні бувають. Нажаль навіть такі *****ські.

Ваша необізнаність в питанні історії не припиняє мене дивувати. Це історичний факт що в Російській Імперії переписували і перекладали історичні документи. А оригінали знищували.

Назад
Зверху Знизу