Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усього через три роки всі українці одружаться

Та шото пусто... бояцця навєрно 🤷‍♀️
Бо тверезі, мабуть
1000018993.webp

Оце щас подумала. Прищле мені Ентомбед ( нік ужасний кстатє☹) предложеніє, пожегимся ми с їм, попремо у Гданськ зарабатувать пенсію, а у свободне время ліпить друг другу пластирі на спини і мазать ноги ...ну може ще шото 😳 скромна жизнь обичних людей 🤷‍♀️

Звісно ж!
Бо як же без дікпіків і на взаєм пуссіпіків та фото цицьок взагалі рішаться на такі амбіціозні проекти?
Та абнакованно. Рішаться навроді як авантюра. Оно ж знаєте як бува , шо як складуєця - то складуєця сразу. А шо ото тянеться годами навроді мотанія кішков - то не жилєц🤷‍♀️

Там така фотка шо лучче б відро було🤦‍♀️ навроді та дєваха спецом таку зробила
Они спецом и делают. :(
Выделяют характерные черты в лице.
Это не селфи при нужном освещении.
Мне деваха в овире объяснила, когда я ужаснулась, увидев результат.

А я в заграні красівий! А от на УБД лихо господнє. Харашо що в дії на УБД фото теж з заграну підтянулося
Везуха 👍 а ви тойво... аліменти які оплочуєте? 😳

І кстатє...ану накарлякайте кириліцой названіє ізвєсного польського склєпа на букву Б...пліз 😳😳

Везуха 👍 а ви тойво... аліменти які оплочуєте? 😳
Ні!
І кстатє...ану накарлякайте кириліцой названіє ізвєсного польського склєпа на букву Б...пліз 😳😳
Бедрьонка, шолє? Так я тамошіх ще дохєра пам'ятаю. Лідл, Карфур, Теско (вже всьо, здається), Лєвітан, Жабка, Алкомаркет24...
І ще дофіга не мережевих. Де була макрела по акції, там був я))

В Варшаві працював на реконструкції Smyk (Алєй Єрусалимський, Центрум), будові Варшав(****о)Хабу (рондо Дашиньськєго). Про Гданьськ вже раніше доповідав

Ні!

Бедрьонка, шолє? Так я тамошіх ще дохєра пам'ятаю. Лідл, Карфур, Теско (вже всьо, здається), Лєвітан, Жабка, Алкомаркет24...
І ще дофіга не мережевих. Де була макрела по акції, там був я))

В Варшаві працював на реконструкції Smyk (Алєй Єрусалимський, Центрум), будові Варшав(*****)Хабу (рондо Дашиньськєго). Про Гданьськ вже раніше доповідав
Та ви всі найнялись мою неустойчиву псіхіку росшатувать чи шо??? 😥 БєдрОнка ж!!!

Та ви всі найнялись мою неустойчиву псіхіку росшатувать чи шо??? 😥 БєдрОнка ж!!!
Я спочатку так і написав, без м'якого знака, але потім все ж додав, на всякий случай. Ех, пораженіє((

Назад
Зверху Знизу