Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Університет як військова база

• Автор теми Автор теми expialidociouz
  • Дата створення Дата створення
Ви впевнені?
Параноя (манія переслідування; дав.-гр. παράνοια «божевілля, безумство») хронічне психічне захворювання, що характеризується виникненням логічно збудованої системи поведінки, яка заснована на стійких ідеях переслідування, ревнощів і т. ін., що опановують свідомість хворого, зі збереженням в іншому логічності мислення.

ТС, так вы ответите на мой вопрос, что вы забыли в ВУЗе в котором не учитесь? И не надо ля-ля просто стало интересно.

Вам бракує вміння вести цивілізовану дискусію. Ваше питання базується на припущенні, що мені туди потрібно. Це припущення (як і "гітлерюгенд", "пропаганда" та інші наклепи) було висловлене не мною. Тема далеко не про мене, а про безпеку і охорону ВНЗ. Також вам слід долати своє хамство, якщо ви бажаєте продовжувати розмову.

Да хватит уже съезжать с вопроса. Пока что я вижу тупые отмазки. Просто так только кролики плодятся.

И так все ясно Вишуня. Хотят пролезть в вузы. А че его не интересует система охраны в морге или доме престарелых или на кладбище?

А вдруг ТС ******** и хочет пролезть в трупохранилища ХНМУ :D.
Мы же не скажем где анатомичка :).

Им нужны свежие молодняковские умы)

ТС-толсто троллит.Что тут не понятного :D

Шкода, що це було так сприйнято. Але можливо знайдуться ті, кого охорона і безпека обходять більше, ніж фантазії про гітлерюгенд. Взагалі-то ці питання важливі для будь-якого платника податків, який переймається ефективністю їх використання.

оце важлива тема, потняки податкив и охрана, актуально!

У ХПІ, територія містечка обнесена огорожею.

ХПИ - это дохера корпусов по центру, а не ттолько возе пушкинской

В целом, еси по возрасту, поведению и тем ш у тя в руках ты похож на студента - зайдешь в любой ВУЗ (имено в здания). У мя проблем во всяком случае не возникало. Про территорию - вааще молчу.

Касаемо политеха, там даже пиво на лавочке охрана попить спокойно не дает...******и...

А ви теж з ХНМУ?

Я зрозумів, що ви проти допуску на територію людей з-поза університету. Тепер я намагаюсь дізнатися причину вашої позиції.

Патамуша нех им там делать...ходят, на пары лезут, всякие ручки-хуючки предлагают купить, или де шо спиздить, или просто потусить да поорать. Кто-то вааще оборзевает, идет собак выгуливать.

касаемо нациков...нарисуете еще хоть одну свою ***ню в политехе, вашу шаражку спалют к ***м вместе с вами.

Якщо студент чинить насильство по відношенню до іншого студента? Якщо співробітник вкрав університетський проектор? Це так само відноситься до міліції? Чи не могли б ви навести приклади, як саме охорона охороняє майно і безпеку? Чи передбачається, що заборона доступу до університу людям іззовні і є охороною майна і гарантуванням безпеки?

В обязаности охраны входит пресечение противоправных действий, и задержание правонарушителей на месте до приезда милиции, а не поиск злоумышлиников...
..а дальше уже идут технические и организационные моменты и способы обеспечение выше изложеного...аля, обесечение контрольно-пропускного режима, графики патрулей, сеансов связи, пунктов и средств наблюдения, сигнализации, оповещения, досмотра....это вас мягко гворя не ****.

Але ж вона перевіряє на вході, а не на виході? Вам це не здається нелогічним? Щодо порядку на території (можливо хтось інший відповість): як викликають охорону?

Все логично. Кому не логично, как правило идут грузить чавун, пока другие грузят люминий.

Чи охорона охороняє тільки майно, яке фізично не влазить в рюкзак?

...фактиески охрана не имеет права досматривать рюкзак. поэтому, да...но задержать она вполне может, пока не приедут те, кто право имеет, или не решится вопрос полюбовно. Впрочем, ждем роликов на ютубе

І як саме і чи однаково виглядає ситуація в університетах Харкова.
.

В целом ситуация херовая, особено там, где дохера територии и разрозненых корпусов. Охрана стоит больших денег, на ней серьезно экономят. В патрули впрягают студентов, вперемешку с охраной (идея хроша, но сделана убого и безсмыслена в такм исполнении). По большому счету, эффективная охрана имеет очаговый характер отдельных помещений (секретность, дорогое оборудование, опасные материалы и сильнодействующие вещества), остальное - оставлет желать лучшего, хотя для поддержания порядка вполне сгодится.

Да хватит уже съезжать с вопроса. Пока что я вижу тупые отмазки. Просто так только кролики плодятся.

Возможно это с мвд...там нонче бурлит касемо ... ефективність роботи громадських формувань по охороні громадського порядку.... В рядах нациков должны же быть студенты ВУЗов, шоб таких вопросв на ХФ не задавать...или я слишкм высокого мнения о них?

bibip сказав(ла):
ХПИ - это дохера корпусов по центру, а не ттолько возе пушкинской
Я не чув, щоб корпуси в центрі називали містечком. Але дякую за уточнення.
bibip сказав(ла):
В целом, еси по возрасту, поведению и тем ш у тя в руках ты похож на студента - зайдешь в любой ВУЗ (имено в здания). У мя проблем во всяком случае не возникало. Про территорию - вааще молчу.

Касаемо политеха, там даже пиво на лавочке охрана попить спокойно не дает...******и...
Ви маєте рацію. Мені здається, що охорона більше створює клопотів для викладачів з інших університетів, аніж для молоді.
bibip сказав(ла):
Патамуша нех им там делать...ходят, на пары лезут, всякие ручки-хуючки предлагают купить, или де шо спиздить, или просто потусить да поорать. Кто-то вааще оборзевает, идет собак выгуливать.
Це досить дивне твердження, якщо охорона там завжди була. Що там буде, якщо її б не було, не знає ніхто. Як це можна передбачити?
bibip сказав(ла):
.а дальше уже идут технические и организационные моменты
Як я вже вказував вище, мені здається, що будь-який нюанс може бути обговореним, допоки він фінансується з бюджету.
bibip сказав(ла):
В целом ситуация херовая, особено там, где дохера територии и разрозненых корпусов. Охрана стоит больших денег, на ней серьезно экономят. В патрули впрягают студентов, вперемешку с охраной (идея хроша, но сделана убого и безсмыслена в такм исполнении). По большому счету, эффективная охрана имеет очаговый характер отдельных помещений (секретность, дорогое оборудование, опасные материалы и сильнодействующие вещества), остальное - оставлет желать лучшего, хотя для поддержания порядка вполне сгодится.
Тобто охорона не стоїть тільки на вході, є і патрулі?

Тобто охорона не стоїть тільки на вході, є і патрулі?

.. оО ...ну да

Я Мені здається, що охорона більше створює клопотів для викладачів з інших університетів, аніж для молоді.

Особого головняка и для них нет. А даже если и есть, то есть такая вещь, как необходимость. Чтоб прикомандированому персоналу попасть на АЭС - нужно целый день бегать справки собирать, и проверки проходить..и это знают заранее кто приехал и зачем. Это необходимость...также и тут.
В целом, нужно делать упор на тех.средства. Такие как видеонаблюдение (хирэ даже в ауиториях натыкали камер), и связь внутри охраны. Возможно, автоматизировать проходную, по типу метро, да так, чтобы вход и выход каждого студента отмечался, и СУБД сразу выдергивала прогульщиков, и т.п. Тоесть, толк был бы не толко в охране, а и в самом учебном процессе.

Кол-во охраны не нужно. Не нужно возле каждой двери по амбалу. А вот оперативность и возможость востановить ход событий - важно. Универы должны тратить в месяц порядка 200тыс.грн для содержания своей эффективной охраны. Компенсировать это можно дачей некоторых помещений и територий в аренду под своей же охраной.

McwhDtwmH0E

Останнє редагування:
bibip сказав(ла):
Особого головняка и для них нет. А даже если и есть, то есть такая вещь, как необходимость. Чтоб прикомандированому персоналу попасть на АЭС - нужно целый день бегать справки собирать, и проверки проходить..и это знают заранее кто приехал и зачем. Это необходимость...также и тут.
Те, що ви хотіли тут представити як необхідність, ні в якому разі саме по собі не є необхідністю. Ця необхідність є штучно сконструйованою - охорона сформована в результаті певних рішень, які базуються на певних (часто неозвучених) припущеннях. Охорона на вході, огорожі і прохідні є настільки рідкісним явищем, що годі його уявити як необхідність. Ми ж говоримо про різні варіанти організації простору, а не про фізичні закони (які, як кажуть, теж не абсолютні).
bibip сказав(ла):
Возможно, автоматизировать проходную, по типу метро, да так, чтобы вход и выход каждого студента отмечался, и СУБД сразу выдергивала прогульщиков, и т.п. Тоесть, толк был бы не толко в охране, а и в самом учебном процессе.
Вам можна довірити проектування концтаборів :-) Можливо, я вас здивую, але саме поняття "прогульщики" є так само сконструйованим і географічно обмеженим. І так само воно не є ані очевидним, ані необхідним.

Те, що ви хотіли тут представити як необхідність, ні в якому разі саме по собі не є необхідністю. Ця необхідність є штучно сконструйованою - охорона сформована в результаті певних рішень, які базуються на певних (часто неозвучених) припущеннях. Охорона на вході, огорожі і прохідні є настільки рідкісним явищем, що годі його уявити як необхідність. Ми ж говоримо про різні варіанти організації простору, а не про фізичні закони (які, як кажуть, теж не абсолютні).
Вам можна довірити проектування концтаборів :-) Можливо, я вас здивую, але саме поняття "прогульщики" є так само сконструйованим і географічно обмеженим. І так само воно не є ані очевидним, ані необхідним.

...посотрите на охрану в амерских вузах, и вы поймете, что не правы.

Насчет проектирования - спасибо, я польщен :) Упорядовачивание и автоматизирование - и есть порядок. В итоге, более дешевый, стабильный и качественный результат на выходе.

Неправий в чому? В Америці багато різних ВНЗ, але якщо ви знаєте огорожений ВНЗ з прохідною і КПП на вході - я буду вражений. Вразьте мене.

Тепер я намагаюсь дізнатися причину вашої позиції.

Ви с ума сошли! Люди платят за учёбу такие огромные деньги! :контракт:А разные поцы будут приходить и под дверями аудиторий бесплатно подслушивать! :увага: Оно вам надо? :confused:

Назад
Зверху Знизу